7
KadınSaç Boyası kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Palette Göz Alıcı Renkler 7-77 Yoğun Bakır Saç Boyası

96,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
96,90 TL
650 TL'ye 50 TL İndirim
96,92 TL
Kurumsal Fatura
124,80 TL122 TL
600 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palette Göz Alıcı Renkler 7-77 Yoğun Bakır Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOHİ MARKET Satıcı Ünvanı: SOHİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772165196100001 Vergi Kimlik Numarası: 7721651961
    Bu ürün SOHİ MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palette Göz alıcı renkler 7-77 yoğun bakır saç boyası Incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Yoğun renk pigmentleriyle güçlendirilmiş formülü saça derinlemesine nüfuz ederek rengi sabitler ve soğun parlaklık sağlar.
  • Keratin, pantenol ve besleyici yağlar içeren 3'lü bakım etkisi ile saça yoğun bakım yapar.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • Özellik Amonyaksız
  • İçerik Oksidanlı
  • Kalıcılık Yarı Kalıcı
Geri Bildirim Ver

Palette Göz Alıcı Renkler 7-77 Yoğun Bakır Saç Boyası

Saç boyamak kişilerin hayallerindeki görünüme ulaşmalarını sağlayan temelde oldukça kolay olan bir uygulamadır. Saçlarını boyamayı tercih eden kişiler, her zaman kuaföre gidecek zamanı veya maddiyatı yaratamasalarda istedikleri renklere evde kolayca saçlarını istedikleri renge boyayabilmeyi isterler. Palette evde kolayca saç boyamak isteyen kişiler için boya üreten en eski markalardan biridir. Palette göz alıcı renkler serisinde bulunan 7-77 yoğun bakır saç boyası ise saçlarını bakıra boyamak isteyen kişilerce en çok tercih edilen kalıcı saç boyalarının arasında gelir.

 
  • Kalıcı bir saç boyasıdır.
  • Bakır kızıl tonlu saç boyası yoğun bir yapıdadır.
  • Kolay bir şekilde uygulanabilir.

Palette Göz Alıcı Renkler Yoğun Bakır Saç Boyası Özellikleri

Palette Göz Alıcı Renkler Yoğun Bakır Saç Boyası Özellikleri

Palette göz alıcı renkler saç boyası 7-77 yoğun bakır, Palette’nin en çok tercih edilen kalıcı saç boyalarından bir tanesidir. Kullanıcılara evde saçlarını birinin yardımı ile veya kendi başlarına boyama imkanı tanıyan Palette saç boyası 7-77 tonu ile saçlarını yoğun bir bakır tonuna boyamak isteyen kişilerin kullanımı için hazırlanıyor. Oldukça kaliteli bir paket içeriğine sahip olan Palette göz alıcı renkler kullanıcıların evde saç boyarken ihtiyaç duyabileceği bütün malzemeler kutunun içerisinde bulunur. Palette 7-77 yoğun bakır kalıcı saç boyasının kutu içeriğinde, bir adet 50 ml tüp krem boya, 1 şişe 50 ml oksidan losyon, 1 paket saç bakım maskesi, 1 çift tek kullanımlık standart boy eldiven ve son olarak 1 adet kullanım kılavuzu bulunmaktadır. Palette saç boyasının kutusunda çıkan malzemeler ile kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz. İçerisindeki değerli yağlar sayesinde boyama sırasında saç oluşacak hasar ve yıpranmayı minimuma indirme amaçlar. Keratin, pantenal ve değerli yağlar ile zenginleştirilmiş saç boyası saça yoğun bakım yapar.

 

Palette Göz Alıcı Renkler 7-77 Yoğun Bakır Saç Boyası Kullanımı

Palette Göz Alıcı Renkler 7-77 Yoğun Bakır Saç Boyası Kullanımı

Palette Göz Alıcı Renkler 7-77 yoğun bakır saç boyası kullanımı oldukça kolaydır. Palette 7-77 kalıcı saç boyasını kullanmadan önce boyayı karıştırmak için geniş bir kasenin ve boyayı saça uygulamak için gerekli fırçanın olduğundan emin olun. Boyayı karıştıracağınız kasenin plastik olması önerilmektedir. Palette göz alıcı renkler 7-77 saç boyasını uygulamadan önce saçınızda köpük gibi bir maddenin olmadığına emin olmalısınız. Eğer bu tarz bir ürün saçınızda varsa ilk önce ürünü temizlemek için saçınızı yıkayabilirsiniz. Daha sonrasında oksidan ile boyayı plastik bir kapta karıştırın. Saçınızı bölümlere ayırmanız boyayı uygulama sırasında işinizi kolaylaştırır ve saçın her yerine eşit miktarda boyanın sürülmesine olanak sağlar. Saçınızın her yerine boyayı yedirdiğinizden emin olana kadar bu işleme devam edin. Eğer ilk kez yapacaksanız boyama ve saç ayırma işlemi için bir başka kişiden yardım alabilirsiniz. Boyama işlemini tamamladıktan sonra ne kadar beklemeniz gerektiği boyanın kutusunun içinden çıkan kullanma kılavuzunda yazmaktadır. Kullanma kılavuzunda yazan yönlendirme doğrultusunda bekleyin. Sonrasında saçınızı yıkayın ve krem sürün. Saçınızı iyice duruladığızdan emin olun.

 

Palette Göz Alıcı Renkler 7-77 Yoğun Bakır Saç Boyası Fiyatı

Palette Göz Alıcı Renkler 7-77 Yoğun Bakır Saç Boyası Fiyatı

Palette Göz Alıcı Renkler 7-77 saçını yoğun bir bakır tonuna boyamak isteyen kişiler için uygundur. Saçını kalıcı boya ile boyamak isteyen kişilerin kullanımı için geliştirilmiş bir boyadır. Koyu renk saça sahip kişilerin renk tonunun tam tutması için saçlarını boyamadan önce ilk olarak saçlarına açma işleminin uygulaması gerekebilir. Bunun gerekli bir işlem olup olmadığını öğrenmek için bir kuaföre danışabilirsiniz. Bunun yanı sıra Palette 7-77 saç boyası ile saçınızı boyamadan önce saç boyasına alerjinizin olmadığına da emin olmanız gerekir. Eğer alerjiniz olmadığına emin değilseniz veya emin olmak istiyorsanız ufak bir cilt testi ile evde alerji durumunu öğrenebilirsiniz. Palette Göz Alıcı Renkler Yoğun Bakır yorum ve değerlendirmeleri kısmına göz atabilir ve bu ürünü daha önce kullanmış kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca Palette Göz Alıcı Renkler Yoğun Bakır fiyat ve detaylar için Trendyol’u inceleyebilirsiniz. Dilerseniz sonrasında bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.