PALIT Rtx2060 Super Dual 8gb 256bit Gddr6

12.000 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PALIT Rtx2060 Super Dual 8gb 256bit Gddr6

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TutkuBilisim Satıcı Ünvanı: ALİ ERSİN YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9610243674
    Bu ürün TutkuBilisim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palit nvıdıa geforce rtx 2060 super dual ne6206s018p2-1160a-1 8 gb gddr6 256 bit ekran kartı 2yıl garantilidir Vr desteği Oyuncular için profesyonel bir deneyim sunan palit ekran kartının vr desteği ayaklarınızı yerden kesecek bir performanstan faydalanmanızı sağlar. Kusursuz yapısı ile ekran üzerinden doğanın gerçekçi tonlarını kullanır ve verimli işler çıkarabilmenize yardımcı olur. Grafik fonksiyonu Geforce gtx 2060 super grafik işlemcisi bulunan palit ekran kartının 1 display port çıkış sayısı ve 12 direct ile 4.6 opengl teknik özellikleri en doğru sonuçlara anında ulaştırabilir. Yoğun grafik sistem gereksinimlerinde bile avantajlı bir üstünlük kurar. Maksimum çözünürlük 7680 x 4320 ekran çözünürlüğü size oyunun içerisinde bir sahne yaşatarak ayaklarınızı yerden keser. Profesyonel kalitesi ve grafik işlem özellikleri ile siz de her kullanımda rakiplerinizi geride bırakacak hamleleri üstün bir biçimde sağlayabileceksiniz Fan soğutması Dayanıklı dış yüzeyi ve fan soğutma sisteminin sıcaklığı daima kontrol altında tutan yapısı ışık hızında verimli işlemler gerçekleştirmeye fırsat sunar. Yenilikçi teknolojisi ile siz de en verimli işlemleri gerçekleştirirken harikalar yaratan bir performansı keşfedebilirsiniz. Bellek türü 8 gb bellek kapasitesi ve 14000 mhz bellek hızı ile en gerçeküstü performansı geliştirmenize imkan tanıyan ekran kartının 256 bit değeri nvdıa işlemci mimarisinin sunduğu en verimli işleri kazandırır ve sizi asla yarı yolda bırakmaz. Yenilikçi yapay zeka Etkin bir performans kazandıran yapay zeka teknolojisi ile adından sıkça söz ettiren palit markası yarattığı ekran kartı ile size en mükemmel oyun deneyimini yaşatır. En zorlu oyunlarda bile ekran üzerinde eşzamanlı bir biçimde hız ve görüntü kalitesini iyileştirebilir.

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Hafızası 8 GB
  • Bit Değeri 256 + Bit
  • Ekran Kartı Bellek Tipi GDDR6
Geri Bildirim Ver