Palme Yayınevi Palme Yayınları 11.sınıf Biyoloji Soru Bankası

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Palme Yayınları 11.sınıf Biyoloji Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İz Kitabevi Satıcı Ünvanı: GÜZEL İZ YAYIN DAĞITIM KIRTASİYE NAKLİYAT EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453142093100001 Vergi Kimlik Numarası: 4531420931
    Bu ürün İz Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palme 11. Sınıf Biyoloji Soru Kitabı - YENİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi 11. Sınıf Biyoloji Soru Bankası

Palme Yayınevi 11. sınıf biyoloji soru bankası ayrıntılı ve özenli bir şekilde hazırlanmış kaynak bir kitaptır. Hem dikkat çekici hem de öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir içeriğe sahiptir. Çözülecek soruların öncesinde ilk sayfalarda konu anlatımlarının bulunması öğrenciler için avantaj sağlar. Böylece öğrenci eksik olduğu konuların tamamını öğrenme fırsatı yakalar. Bu konuda yardımcı olması ile açıklayıcı ve örnekli anlatımlara da yer verir. Farklı maddelendirmeler yapılarak konuların daha iyi anlaşılmasını sağlar ve bunu kolay bir hale getirir. Gerçek sınav öncesi yapılan hazırlık sürecinde Palme 11. sınıf biyoloji soru bankası başarı elde etmenize yardımcı olur ve büyük katkı sağlar. Gerçek sınava hazırlanma sürecinde olan öğrencilerin pratiğini artırır ve sınavlara daha kolay hazırlanmasına gereken ortamı en iyi şekilde hazırlar.

  • Kısa konu anlatımları
  • Müfredat ve sınava uygun
  • Kolay ve anlaşılır

Palme Yayınevi 11. Sınıf Biyoloji Soru Bankası Özellikleri

Palme Yayınevi 11. Sınıf Biyoloji Soru Bankası Özellikleri

Palme Yayınevi 11. sınıf biyoloji soru bankası yorumları incelendiğinde farklı soru çözüm tekniklerinin yer aldığı görülür. Müfredat konularıyla uygunluk göstermesi nedeniyle daha akılda kalıcı olur. Biyoloji dersinde çok sayıda deney ve formülün bulunduğu göz önünde bulundurulursa akılda daha fazla kalması için farklı çözüm tekniklerini en verimli haliyle sunar. Çözülmesi istenen sorular içerisinde bilgilendirici konuların yer alması sayesinde öğrenmeyi kolay hale getirir. Böylece soru çözerken sıkılan öğrencilere de bu konuda yardımcı olur. Bu kaynak sayesinde soru çözme ve konulara hakim olma oldukça eğlenceli bir şekilde öğrenilir. Kitapta yer alan soruları çözerken zaman tutabilir ve arkadaşlarınızla yarışma yapabilirsiniz. Böylece kaç tane soruyu ne kadar sürede çözebildiğinizi de öğrenebilirsiniz. Bu soru kitabı her açıdan öğrencilerin kendini geliştirmesini etkili ve eğlenceli bir şekilde sağlar.

Palme Yayınevi 11. Sınıf Biyoloji Soru Bankası Kullananlar

Palme Yayınevi 11. Sınıf Biyoloji Soru Bankası Kullananlar

Palme soru bankası üniversite hazırlık sürecinin daha aktif hale geldiği bu dönemde 11. sınıf öğrencilerine büyük avantajlar sağlar. Biyolojik konularının planlanan zaman zarfında bitirilmesi ve son seneye yaklaşırken soru çözümlerine ağırlık verilmesi planlı bir şekilde bu kaynak sayesinde devam eder. Kitapta önce konu anlatımının anlaşılır bir şekilde yer alması ve daha sonra soru çözme aşamasına geçilmesi hem konuların akılda kalmasını hem de test sorularının kolay çözülebilmesini kalıcı bir biçimde sağlar. Aynı zamanda okuldaki sınav dönemleri geldiğinde müfredata uygun olduğu için bu sınavlarda başarılı notlar almaya da katkı sunar. Öğrencilerin hem gerçek sınava hem de okuldaki derslerine verimli bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olur. Palme Yayınevi 11. sınıf biyoloji soru bankası kullananlar bu sayede hedeflerine daha kolay bir şekilde ulaşarak başarılı oranını yükseltir.

Palme Yayınevi 11. Sınıf Biyoloji Soru Bankası Fiyatı

Palme Yayınevi 11. Sınıf Biyoloji Soru Bankası Fiyatı

Palme 11. sınıf biyoloji soru bankası fiyatı satın almak isteyenler açısından bakıldığında her bütçeye uygun fiyatlar üzerinden satışa sunulur. Böylece bu kaynağa bütçenizi zorlamadan hemen sahip olabilirsiniz. Birçok eğitimci tarafından tavsiye edilen ve öğrenciler tarafından kullanılan bu ürün öğrencilerin başarılarını her zaman daha yüksek seviyelere çekmelerine yardımcı olur. Farklı dersler için de soru bankaları bulunan bu kitap sayesinde biyoloji dersini en iyi şekilde öğrenebilirsiniz. Çocuklarını düşünen anne ve babaların da yaptığı araştırmalar sonucu bu kitabı desteklediği görülür. Belli bir kesimin değil her kesimin öğrencilerini başarıya ulaştırmayı hedefleyen bu Yayınevi, biyoloji dersi için de aynı kararlılıkla hareket eder. Palme Yayınevi 11. sınıf biyoloji soru bankası satın almak için Trendyol üzerinden bu ürünü hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.