Palme Yayınevi 11. Sınıf Kimya Soru Kitabı

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
147,65 TL
Kurumsal Fatura
181,40 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi 11. Sınıf Kimya Soru Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İz Kitabevi Satıcı Ünvanı: GÜZEL İZ YAYIN DAĞITIM KIRTASİYE NAKLİYAT EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453142093100001 Vergi Kimlik Numarası: 4531420931
    Bu ürün İz Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palme 11. Sınıf Kimya Soru Kitabı - YENİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Zehra İpşiroğlu
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi 11. Sınıf Kimya Soru Kitabı

Bazı dersler için yardımcı kaynak kitaplara ihtiyaç duyulur. Bu derslerden birine ait olan Palme Yayınevi 11. sınıf kimya soru kitabı, kaliteli sayfaları olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Yeni müfredat programına uygun olarak hazırlanması, kitabın öne çıkmasını sağlar. Normal boy olmasıyla her yere taşınarak eseri istediğiniz herhangi bir alanda kullanma imkanı sunar. Okula ve sınavlara yardımcı kaynak olan eser, kimya alanında özgün soru içerikleri ile tercih edenlerin beğenisini alır. Aynı zamanda eserin içindeki soruların lise öğrencilerini zorlaması, 12. sınıfta girilecek olan üniversite sınavına ön hazırlık yapılması adına kimya öğretmenlerinden tam not alır. 272 sayfası olan bu soru kitabı sayesinde siz de tüm kimya sınavlarına ve derslerine rahatlıkla çalışabilirsiniz.

  • Lise müfredatına uygun içerik
  • Normal boy tasarım
  • Özgün soru yapıları

Palme Yayınevi 11. Sınıf Kimya Soru Kitabı Özellikleri

Palme Yayınevi 11. Sınıf Kimya Soru Kitabı Özellikleri

Hakan Söylemez tarafından yazılan kimya Palme soru bankası eseri, lise öğrencilerine yönelik bir içeriğe sahiptir. Özgün ve başarılı olan bu eserin içeriği, alanında uzman olan yazar tarafından ele alınması ile detaylı çözümler ile hatanızı net görmenizi sağlar. Genç nesillerin kolaylıkla anlayabileceği kimya Palme 11. sınıf soru bankası, TYT ve AYT sınavlarında size yardımcı olur. Başka birine ihtiyaç duymadan her durumda çözülebilmesiyle öne çıkar. Aynı zamanda bu eser, kimya dersini alan 11. sınıf öğrencilerine ek kaynak niteliğini taşır. ÖSYM’nin hazırladığı TYT ve AYT sınavlarına giren birçok kişinin favorileri arasında yer alır. Özgün içeriği ve kaliteli tarzları ile kimya sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek olur. Eğer siz de kimya alanında gelişmek isterseniz bu kitabı rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Palme Yayınevi 11. Sınıf Kimya Soru Kitabı Avantajları

Palme Yayınevi 11. Sınıf Kimya Soru Kitabı Avantajları

Başarılı ve özgün soru içeriği olan Palme Yayınları soru bankası, kimya alanında çalışmak isteyenlerin favorisidir. Akıcı anlatımı ile sorular kolay bir şekilde kavranır. İçerisindeki soruların orta derece olması, eserin pek çok seviyeye hitap etmesini sağlar. 11. sınıf kimya Palme soru bankası içinde her konuya dair farklı ölçüde soru tipleri bulunur. Bu sorular, kitabın çözümünde öğrenciye ÖSYM’nin hazırladığı gerçek sınav anını yaşatabilir. Böylece testleri çözen lise öğrencisi, kimya testlerine farklı bir yönden bakma imkanın sahip olur. Hakan Söylemez’in hazırladığı Palme Yayınevi 11. sınıf kimya soru kitabı kullananlar, ürünün normal boy olmasını beğendiklerini ifade ederler. Kaliteli ve dayanıklı dış tasarımı sayesinde dikkat çeker, yıllarca kullanım imkanı sunar. Eğer siz de isterseniz Palme Yayınevi 11. sınıf kimya soru kitabı yorumları kısmına bakarak bu ve bunun gibi bilgileri öğrenebilirsiniz.

Cazip Palme Yayınevi 11. Sınıf Kimya Soru Kitabı Fiyatı

Cazip Palme Yayınevi 11. Sınıf Kimya Soru Kitabı Fiyatı

Beğenilen anlatımı ve içeriği olan Palme Yayınları 11. sınıf kimya soru bankası, gerçekçi bir ortam kurarak TYT ve AYT sınav anını yaşatır. Sıkılmadan sonunu getirebileceğiniz bir soru banka içeriğine ve tasarımına sahiptir. Editörü tarafından detaylı incelenmesi, testleri çözerken gerçek kimya sınavlarına farklı bir yönden bakmayı sağlar. Bunalımlı olan okul ve sınav sürecinde sizi yormaz. Ayrıca tüm sorular ve yer alan dipnotlar, süssüz bir dil ile öğrencilere aktarılır. Bu sayede her yaştan lise öğrencisi, rahatlıkla yazılan testleri ve detaylı çözümü anlayabilir. Palme Yayınevi 11. sınıf kimya soru kitabı fiyatı, kitabın içeriği göz önünde bulundurularak değerlendirilir. Siz de hem okul hem de üniversite sınavına hazırlanmak isterseniz Trendyol’dan uygun fiyatlara Palme Yayınevi 11. sınıf kimya soru kitabı satın alabilirsiniz.