Palme Yayınevi 9.sınıf Türk Dili Ve Edebiyatı Soru Yeni

250 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi 9.sınıf Türk Dili Ve Edebiyatı Soru Yeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Palme Kitabevi Satıcı Ünvanı: PALME YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720106477000001 Vergi Kimlik Numarası: 7201064770
    Bu ürün Palme Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9.SINIF TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI SORU YENİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Yılmaz Yeşildağ
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınları 9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası Kitabı Fiyatı - Trendyol

Öğrencilerin eğitim hayatlarının başarılı geçmesi için kullandıkları yardımcı kitaplar oldukça önemlidir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın öncelik verdiği konular ve kavramlar doğrultusunda hazırlanmış bir kitap, öğrencilerin hem okuldaki hem de toplu girilen sınavlardaki başarılarının artmasında kilit rol oynar. Palme Yayınları 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı soru kitabı da bu amaçla tercih edilebilecek bir kaynaktır. Öğrencilerin okulda öğrendiği konuları pekiştirmesi için özel olarak hazırlanmış olan bu kitap, zengin içeriği ile dikkat çeker. Hem okulda hem de sınavlarda size yardımcı olacak bir kaynak arıyorsanız Palme Yayınları 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı soru kitabını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırladığı müfredata paralel
  • 328 sayfa
  • Akıllı tahta ile uyumlu

9. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Soru Kitabının Özellikleri

Palme Yayınevi U275367 9. Sınıf Türk Dili Ve Edebiyatı Soru Kitabı Yorumları

Palme Yayınları tarafından öğrencilerin beğenisine sunulmuş olan 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı soru kitabı, 328 sayfadır. Sayfa sayısı, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için oldukça yeterlidir. Kitabın içeriğinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın güncel müfredat programına göre hazırlanmış toplam 9 ünite bulunur. Kitap; alanının deneyimli eğitimcileri Kıymet Dolaner, Serenat Onan ve Sibel Erçetin’in imzasını taşır. Yardımcı kitapların baskı kaliteleri ve tasarımları da öğrencilerin başarısı için dikkat edilmesi konulardan biridir. 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı soru bankası kitabının baskısı için 1. hamur kâğıt tercih edilmiştir. Bu kâğıt türü, kaliteli ve öğrenciyi içine çeken bir hissiyat verir. Kitabın tasarımı da sade ve odaklanmayı kolaylaştırır niteliktedir. Öğrencilerin çalışmalar esnasında sıkılmasına neden olan yorucu özelliklerden uzak bir görselliğe sahiptir.

Türk Dili ve Edebiyatı Soru Kitabını Kimler Almalıdır?

Palme Yayınevi U275367 9. Sınıf Türk Dili Ve Edebiyatı Soru Kitabı Yorumları

Türk dili ve edebiyatı dersindeki başarısını artırmak isteyen tüm 9. sınıf öğrencileri bu kitabı alarak içeriğindeki uygulamalarla öğrendiklerini pekiştirebilir. Okuldaki derslere yardımcı olmasının yanında Palme Yayınları 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı soru kitabı, YKS’ye hazırlık için de uygun bir kaynaktır. YKS hazırlığı için de elverişli olması bu kitabı, tüm üniversite adayları tarafından tercih edilebilir hâle getirir. 9. sınıfı bitiren öğrenciler, daha önceki dönemlerde öğrenilen konuların üzerinden geçmek için bu kitabı rahatlıkla kullanabilir. 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı soru kitabı; Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğrencilere güven aşılamayı hedefleyen, eleştirel bakış açısını ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi amaçlayan planları uyarınca hazırlanmıştır. Palme Yayınları’nın kitabını seçen öğrenciler, başarılarını artırırken bu önemli özellikleri de daha kolay şekilde kazanır.

Türk Dili ve Edebiyatı Soru Kitabı Okula Yardımcı mıdır?

Bu kaynak, öğrencilerin okul derslerine yardımcı olur. Palme Yayınları 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı soru kitabı, üniteler dâhilinde öğretilenleri daha kalıcı kılacak birçok test içerir. Testlerin yanında kitap içeriğinde çoktan seçmeli formatta olmayan egzersizlere de yer verilmiştir. Bu testleri ve egzersizleri çözen öğrenciler, okulda karşılaşabilecekleri tüm soru tiplerine hazırlıklı olur. 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı soru kitabı yorum olarak da öğrencilerin memnuniyetlerini dile getirdikleri geri dönüşler almıştır. Akıllı tahta uygulaması, günümüz teknolojilerini öğrencilerin hizmetine sunan bir araçtır. Palme Yayınları 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı soru kitabı, bu uygulama ile uyumlu şekilde hazırlanmıştır. Böylece öğrencilerin zorlandıkları konuların üzerinden geçmeleri kolaylaşır. Bu kitabı satın almak için Türkiye’nin lider alışveriş platformlarından Trendyol’u seçebilir, uygun fiyat avantajından ve diğer birçok kolaylıktan yararlanabilirsiniz.