Palme Yayınevi Genel Kimya Cilt: 1 - Ilkeler Ve Modern Uygulamalar

454 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
477,24 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Genel Kimya Cilt: 1 - Ilkeler Ve Modern Uygulamalar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Kimya Cilt: 1 - İlkeler ve Modern Uygulamalar

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Samed Behrengi
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi Genel Kimya Cilt 1

Maddenin yapısı, özellikleri ve tepkimeleri gibi konuları araştırıp geliştiren bilim dalı kimya, gündelik hayatın içerisinde önemli bir yere sahiptir. Pek çok uygulama alanı olan kimya, ilaç sektörü gibi hayati öneme sahip bir alan başta olmak üzere gıda, petrol ve çeşitli sanayi dallarında kullanılır. Palme Yayınevi Genel Kimya Cilt 1 bu alanda fikir sahibi olmak isteyen herkes için temel bilgiler içeren etkili bir kaynaktır. Kolektif bir çalışmanın ürünü olan kitap Petrucci, Herring, Madura ve Bissonnette tarafından ayrıntılı şekilde kaleme alınır. Çeviri editörlüğünü ise Tahsin Uyar, Serpil Aksoy ve Recai İnam yapan Genel Kimya Cilt 1 özenle hazırlanarak kimya alanına katkı sağlar. Kaliteli ve kapsamlı içeriğiyle öğretmenler tarafından tavsiye edilir. Kimya hakkında bilgi edinmek istiyorsanız bu kitabı tercih edebilirsiniz.

  • Üniversite bölümlerine uygun
  • Genel kimya bilgileri
  • Kaliteli baskı

Kaliteli İçeriği ile Palme Yayıncılık Genel Kimya

Kaliteli İçeriği ile Palme Yayıncılık Genel Kimya

Kimya okuyan öğrencilerin yanı sıra biyoloji, tıp, mühendislik, çevre, ziraat vb. alanlarda öğrenim gören öğrencilerin genel kimya bilgilerini kolaylıkla edinmeleri için faydalı bilgiler içerir. Geniş bir öğrenci kitlesi hedef alınarak hazırlanan Palme Yayınevi Genel Kimya, üniversite öğretim görevlileri tarafından tavsiye edilerek ders kitabı olarak okutulur. Maddenin özellikleri ve ölçümü ile başlangıç yapan bu temel kitap, atomlar ve atom kuramları ile temel bir başlangıç yapar. Palme Yayıncılık Genel Kimya Cilt 1 güncel baskısı ile derslerinizde oldukça rahat bir şekilde kullanabileceğiniz ve konuları anlamayı kolaylaştıran kaliteli bir içeriğe sahiptir. Bileşikler ve tepkimeler konusundaki eksikliklerinizi tamamlayabilmenize imkan tanır. Genel Kimya 1 Palme Yayıncılık akademik içeriğinin yanı sıra kolay anlaşılır dili ile temel seviyede kimya öğrenimini kolaylaştırarak pek çok sayısal bölümde kullanabilirsiniz.

Sade Anlatıma Sahip Palme Yayıncılık Genel Kimya

Sade Anlatıma Sahip Palme Yayıncılık Genel Kimya

Zorlayıcı bölüm derslerinde etkili bir kaynak bulmak son derece önemlidir. Kaynak kitaplar sınavlara katkı sağladığı gibi öğrenim hayatı boyunca temel niteliğindeki bilgiler ile sağlam bir öğrenme zemini oluşturur. Palme Yayıncılık Genel Kimya Cilt 1 yorumları birçok bölümden öğrencinin kaynağı aktif bir şekilde kullandığını gösterir. Baskı kalitesinden memnuniyetlerini bildirirken kaliteli içeriği ile son derece faydalı olduğunu belirtirler. Gazlar, termokimya, atmosfer gazları ve hidrojen bölümleri ile gerekli alanlarda öğrencilerin bu bilgileri kullanmalarına yardımcı olur. Palme Yayıncılık Genel Kimya Cilt 1 kullananlar kapsamlı içeriğe sahip kitaptan yüksek oranda faydalanarak alan bilgilerini artırabilirler. Çeviri kalitesinden memnun kalan öğrenciler, bu kitabı dersi gören tüm öğrencilere tavsiye ederler. Sayısal bölümlerin İngilizce öğretimlerinde de eksik kalan noktaları tamamlama konusunda büyük fayda sağlar. Bu sayede alana dair temel bilgilere sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Palme Yayıncılık Genel Kimya

Avantajlı Fiyatıyla Palme Yayıncılık Genel Kimya

Okunan üniversite bölümü için alınan kaynak kitaplar yalnızca öğrenim hayatı boyunca değil, mezun olduktan sonra meslek hayatı içerisinde de etkin bir şekilde kullanılır. Palme Yayıncılık Genel Kimya Cilt 1 fiyatı kaynak kitaplar bazında değerlendirildiğinde son derece uygundur. Uygun fiyatı sayesinde ilgilendiğiniz alan ile ilgili kendi kitaplığınızı oluşturmanıza imkan tanır. Periyodik çizelge, bağ temel kavramları ve kuramları, moleküller arası kuvvetler ve çözeltiler konularıyla tamamlanan detaylı içeriğe sahip bu kitap 674 sayfadan oluşur. Kaliteli içeriği ve Palme Yayıncılık güvencesi ile alanında etkili bir kaynaktır. 19.5 x 27 cm boyutlarındaki kitap rahatlıkla okumaya imkan verirken içeriği anlaşılır kılar. Trendyol üzerinden kitaba kampanya ve avantajlı fiyatlar ile kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Siz de Palme Yayıncılık Genel Kimya Cilt 1 satın alarak alandaki başarınızı artırabilirsiniz.