Palme Yayınevi Palme 10. Sınıf Biyoloji Soru Kitabı 2021

143 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
192,99 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
193,99 TL
Kurumsal Fatura
199,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Palme 10. Sınıf Biyoloji Soru Kitabı 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaan Kitabevi Satıcı Ünvanı: KAAN GRUP TEKSTİL GIDA İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484188198000001 Vergi Kimlik Numarası: 4841881980
    Bu ürün Kaan Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palme 10. Sınıf Biyoloji Soru Kitabı - YENİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Bilgehan Peri
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Fizik/Kimya/Biyoloji
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi 10. Sınıf Biyoloji Soru Kitabı 2021

İlk, orta ve yüksek düzeyde eğitimin çeşitli kademelerinde sınavlara hazırlık kaynaklarının yanı sıra dersler için takviye kaynaklarıyla da öne çıkan Palme Yayınevi, öğrenci dostu tarzıyla faaliyetlerine devam eder. Palme 10. sınıf biyoloji kaynakları arasında çokça tercih edilenlerden biri olarak öne çıkan soru bankası, öğrencilere biyoloji dersini sevdirerek pratik yapma imkanı sunar. Konu özetleriyle göz korkutmadan soru çözümüne hazırlar. Sonrasında sorulara geçerek tazelenmiş bilgilerinizle kendinizi test etmenize imkan sunar. Palme 10. sınıf biyoloji soru bankası, kaliteli soruları ve mini testleriyle hem okul sınavlarınıza hem yükseköğretime geçiş sınavlarına verimli bir şekilde hazırlanabilmenizi sağlar. Kolay ulaşılabilir cevap anahtarları sayesinde, her testin cevap anahtarını tek tek arayarak vakit kaybı yaşamanızı önler.

  • MEB yeni müfredat programıyla uyumlu
  • Okula yardımcı, sınavlara hazırlık
  • Konu özetli

Palme Yayınevi 10. Sınıf Biyoloji Soru Kitabı 2021 Özellikleri

Palme Yayınevi 10. Sınıf Biyoloji Soru Kitabı 2021 Özellikleri

Biyoloji derslerinde okula yardımcı bir kaynak veya sınavlara hazırlık aşamasında bir soru bankası arayışındaysanız 10. sınıf Palme biyoloji soru bankası özelliklerini inceleyebilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni müfredat programıyla uyumlu olması dolayısıyla bu kaynak kitabı hem okul sınavları hem de yükseköğretime geçiş sınavlarına hazırlık sürecinde 10. sınıf öğrencileri için olmazsa olmazlar arasına girmeye adaydır. Bu kitap, alışıldık soru bankalarından farklı olarak konu özeti de içermesi sayesinde soru çözümüne geçmeden önce konu hatırlatması yapmanıza önemli ölçüde yardımcı olur. Böylece pratik yapmak amacıyla soru çözmeye başlamadan önce bilgilerinizi tazeleme imkanı elde edebilirsiniz. Palme Yayınevi 10. sınıf biyoloji soru kitabı 2021 içeriğinde yer alan mini sınavlarla kendinizi test etme imkanı bulabilir, konu eksiğiniz olduğunu düşünüyorsanız geriye dönüp özet şeklinde verilen konu anlatımı bölümlerinden faydalanabilirsiniz.

Palme Yayınevi 10. Sınıf Biyoloji Soru Kitabı 2021 Önerileri

Palme Yayınevi 10. Sınıf Biyoloji Soru Kitabı 2021 Önerileri

10. sınıf biyoloji soru bankası önerilerini incelediğinizde, öğrencilerin bu kaynağı güvenilir bir kaynak olması ve kaliteli sorulardan oluşması nedeniyle tavsiye ettiğini görebilirsiniz. Kısa konu anlatımı, mini testleri ve kaliteli sorulardan oluşan testleriyle bu soru bankasını kendiniz, çocuklarınız, yeğenleriniz ya da diğer sevdiklerinizin eğitim hayatına katkıda bulunmak için tercih edebilirsiniz. Palme 10. sınıf biyoloji soru kitabı 2021 yorumlarını inceleyerek bu kaynak kitabını daha önceden kullanmış ya da halihazırda kullanmakta olan öğrencilerin ya da bu öğrencilerin velilerinin gözlem ve deneyimlerini yakından inceleme imkanı elde edebilirsiniz. Bu sayede dolaylı yoldan onların tecrübelerinden faydalanarak sorulara dair memnuniyet seviyelerini görebilir ve kitabın beklentilerinizi ne ölçüde karşılayabileceği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Böylece karar alma ve alışveriş sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

Palme Yayınevi 10. Sınıf Biyoloji Soru Kitabı 2021 Fiyatları

Palme Yayınevi 10. Sınıf Biyoloji Soru Kitabı 2021 Fiyatları

Eğitim kademesi fark etmeksizin tüm derslerin kaynak kitaplarında olduğu gibi Palme 10. sınıf biyoloji soru kitabı 2021 fiyatlarının da belirlenmesinde rol oynayan pek çok etmen vardır. Çoğu durumda, basım ve yayın maliyetleri bu etmenlerin başında gelir. Bunun yanında öğrenci ve velilerin soru bankası satın alırken mutlaka göz önünde bulundurduğu; soru kalitesi, soru sayısı, kitabın konu anlatımlı olup olmaması gibi kimi hususlar da bu tarz kitapların fiyatlarının belirlenmesine etki eder. Soru bankası almanın kaçınılmaz hale geldiği bazı durumlarda aynı kitabı daha uygun fiyata satın almak isteyebilirsiniz. Dönem dönem çeşitli kanallardan duyurulan Trendyol kampanya dönemlerini takip ederek indirimlerden haberdar olabilir ve bu sayede bu kaynak kitabını uygun fiyatlardan satın alabilirsiniz. Sınava hazırlık sürecinde ihtiyacınız olan tüm konuları sunan bu kaynağa sahip olabilirsiniz.