Palme Yayınevi ?palme Yayınları Yks Tyt-ayt Türkçe Soru Kitabı

241,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
243,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
288,05 TL
3. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
313,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi ?palme Yayınları Yks Tyt-ayt Türkçe Soru Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: My Vip Kitap Satıcı Ünvanı: ÖMER AKKAYA DAĞITIM PAZARLAMA MATBAA KIRTASİYE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0655088916700001 Vergi Kimlik Numarası: 6550889167
    Bu ürün My Vip Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palme YKS-TYT-AYT Türkçe Soru Kitabı-YENİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi YKS - TYT Türkçe Soru Kitabı

Palme Yayınevi YKS- TYT Türkçe Soru Kitabı üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için hazırlanmıştır. Kitap içerisinde kazanım ve değerlendirme testleri, üniversiteye hazırlık için müfredata uygun örnek sorular yer alır. Palme yayınları TYT Türkçe soru bankası, ilk oturumda yer alan paragraf, sözcükte anlam, kelimede anlam gibi pek çok konuya ait testi içerisinde barındırır. Okul dersleri ile uyumlu ve paralel ilerleyen kitap, öğrencilerin sınav öncesinde pek çok soru tipini görmesine yardımcı olur. Kitap 360 sayfadan oluşur. Taylan Tatlı ve Kıymet Dolaner yazarları tarafından hazırlanan kitap, öğrencilerin beğenisini kazanır. Kitap güncellenmiş müfredata uygun konuları ile öğrencilere YKS öncesinde çalışma kaynağı olur. Kitabı hem birinci oturum hem de ikinci oturuma hazırlık için kullanabilirsiniz.

  • Müfredata uygun
  • Kazanım ve değerlendirme testleri
  • 360 sayfa

Müfredata Uyumlu Palme Türkçe TYT Soru Bankası

Müfredata Uyumlu Palme Türkçe TYT Soru Bankası

Palme Türkçe TYT güncel ve kapsamlı içeriği ile öğrencileri sınava hazırlar. Hedeflerine yönelmek isteyen öğrenciler için sınava uygun güncel yöntemlere sahiptir. İçerik, özgün ve orijinal olduğundan öğrencilerin sınav öncesinde hazırlık yapmasına olanak tanır. TYT Türkçe soru bankası Palme Yayınları tarafından satışa sunulur. Yayınevi tarafından hazırlanan eser, çalışma biçiminize yön vermenize yardımcı olur. İlk oturumda paragrafta anlam konusunda kendinizi geliştirmek için YKS - TYT Türkçe soru bankası Palme Next Level kitabını satın alabilirsiniz. Kitap kolaydan zora doğru sınava uyumlu çeşitli sorular içerir. Palme Türkçe soru bankası TYT birinci oturumda karşınıza çıkma ihtimali olan dil bilgisi ve paragraf bilgisi konularında yeni nesil içeriğe sahiptir. Kitap, başarılı olmak isteyen öğrenciler için önemli bir kaynaktır.

Palme YKS Türkçe Soru Bankası Özellikleri

Palme YKS Türkçe Soru Bankası Özellikleri

Zor soruları görmek ve kendini test etmek isteyen öğrenciler için Palme Next Level Türkçe Soru Bankası önemli bir kaynaktır. Palme Next Level Türkçe Soru Kitabı zor soru çeşitleri ve tasarımındaki özen ile öğrencilerin beğenisini kazanır. YKS - TYT Türkçe soru kitabı Palme Next Level, ikinci oturumda öğrencilerin karşısına çıkabilecek dil bilgisi sorularından oluşur. Dil bilgisi konularının zorlayıcılığı ile sınava ön hazırlık sağlar. Palme Yayınları YKS TYT Türkçe soru kitabı ÖSYM’nin soru dağılımı ve sınavlarda çıkma ihtimali olan soru tiplerini içerir. Palme, öğrenciler için hazırladığı kaynaklarda başarıyı artırma ve her olasılığı görme olanağı sağlar. Soru dağılımını inceleyerek sınav öncesinde son hazırlığınızı yapabilir, kendinizi Palme ile test edebilirsiniz. Değeli bir kaynak niteliğinde olan kitap ve sınavda derece yapmayı hedefleyen öğrencilerin tercihidir.

Uygun Fiyatlı Palme Türkçe YKS Soru Bankası Trendyol’da

Uygun Fiyatlı Palme Türkçe YKS Soru Bankası Trendyol’da

Palme Türkçe soru kitabı sözcükte anlam, cümlede anlam, paragraf, ses bilgisi, yazım kuralları, noktalama işaretleri, sözcükte yapı ve isimler gibi pek çok konudan oluşur. Sınav öncesinde öğrencilere zorlayıcı bir deneyim yaşatan kitap, her iki oturumda da çıkma ihtimali olan yeni nesil sorulara yer verir. TYT Palme Türkçe soru bankası YKS sınavının birinci ve ikinci oturumları için güncellenen müfredatı ve genişletilmiş konu içerikleriyle öğrencilere sunulur. Türkçe soru dağılımı ve ÖSYM tarafından yaygın olarak gelen soru tipleri kitap içerisinde bulunur. Eğer öncesinde kolay bir kaynaktan başlamış ve kendinizi daha ileriye götürmeyi düşünen biriyseniz kitabı satın alabilirsiniz. Palme, üniversiteye hazırlık kitapları serilerinde öğrenciler için başarı olanağını artırmayı hedefler. Öğrencilerin kaynak kitap deneyimleri, kitap seçimi için oldukça önemli tüyolar verir. Siz de yorumları inceleyerek öğrencilerin önerilerini görebilir, uygun fiyatlarla üniversite hazırlık kitabını satın alabilirsiniz.