Palme Yayınevi Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
100 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
287 TL143 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
166,67 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
164,67 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapiksel Satıcı Ünvanı: SERHAT YÜCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9910139939
    Bu ürün Kitapiksel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palme 9. Sınıf Kimya Soru Kitabı - YENİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hakan Söylemez
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi KRT.9786052820575 Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası

Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası lise birinci sınıf öğrencilerinin eğitimini kolaylaştırmak üzere tasarlanmıştır. 9. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanmış ürün, TYT&AYT hazırlık amaçlarına da hitap eder. Eğitici niteliğe sahip soru bankası, öğrencilerin soru çözme kabiliyetini artırmaya yardımcı olur. Söz konusu ürün, öğrencilere daha iyi kavrama becerisi ve sınav başarısı sunar. 208 sayfadan oluşan kaynak kitap, güncel müfredata uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Normal boyda sunulan ürün, çanta ve raflara kolayca yerleştirilebilir. Böylece soru bankasını gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası ile aradığınız okul başarısını sağlayabilir, derste öğrendiklerinizi nitelikli bir kaynak üzerinden pekiştirebilirsiniz.

  • 208 Sayfa
  • 22 x 28 cm
  • Güncel Müfredat

Palme 9. Sınıf Kimya Soru Bankasının Basım Özellikleri Nelerdir?

Palme 9. Sınıf Kimya Soru Bankasının Basım Özellikleri Nelerdir?

Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası, 208 sayfa olacak şekilde tasarlanmıştır. Ürünün dış kapak tasarımı, ilgi çekici renklerden ve dokulardan meydana gelir. Soru bankası kitabının her bir sayfası, öğrencileri test çözerken bunaltmayacak renklerde tasarlanmıştır. Okuldaki kimya derslerini tekrar etmenin eğlenceli yollarından biri olan test çözme, Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası canlı tasarımıyla daha eğlenceli bir hâl alır. Farklı konularda test çözdükçe eksiklerinizi keşfedebilir ve bunların üzerine gidebilirsiniz. Bu da okul başarısının devamlılığını sağlamak için önemlidir. Verimli test çözme süreçleri için ise kitabın basım özellikleri çok önemlidir. Bu farkındalıkla tasarlanmış Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası alanında uzman tasarımcılar tarafından özenle tasarlanmıştır. Siz de söz konusu soru kitabını satın alarak okuldaki başarılarınızı artırabilir ve üniversite sınavına ön hazırlık yapabilirsiniz.

Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankasının Konu İçeriği Nedir?

Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası, okula yardımcı içeriğiyle dikkat çeker. Yeni nesil ve günlük hayata uyumlanmış soru çeşitleri, öğrencilerin işini kolaylaştırır. 9. sınıf güncel müfredatına uygun sorular içeren kitap, beceri ve kavrama temelli sorularıyla beğeni toplar. Lise birinci sınıf Kimya dersi müfredatına ve konularına uygun sorular, söz konusu soru kaynağını ilgi çekici hâle getirir. Bu kaynaktan yararlanarak okul sınavlarına daha iyi hazırlanabilir ve kaygı seviyenizi düşürebilirsiniz. Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası sayesinde sınav anında yaşayacağınız duraksamalardan ve yavaşlamalardan korunabilirsiniz. Okulda öğrendiğiniz Kimya konularını, ilgili kitap üzerinde direkt olarak pekiştirebilirsiniz. Bu da okul sınavları yaklaştıkça nitelikli bir hazırlanmaya işaret eder. Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası kitabı, öğrencilere sınav simülasyonu deneyimi yaşatır.

Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası Okula Yardımcı mıdır?

Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası yorumları, kullanıcıların olumlu geri bildirimlerinden oluşuyor. Eğitici ve öğretici niteliğe sahip ürün, 9. sınıf öğrencilerinin Kimya derslerine yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Uzun vadede üniversite sınavına katkı sağlasa da ürünün asıl işlevi, okula yardımcı olmaktır. Ürünün 208 sayfasında da okul hayatına katkı sağlayan içerikler vardır. Eğitici içeriğe sahip ürün, öğrencilerin derslerde gördüğü konuları pekiştirmesi ve eksiklerini görebilmesi için faydalıdır. Milli Eğitim Bakanlığı’nın güncel müfredatına uygun ürün, üniversite sınavı için ön hazırlık süreci de sunar. Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası ile soru çözme becerisi geliştirebilir ve derslerde gördüklerinizi tekrar edebilirsiniz. Palme Yayınları 9. Sınıf Kimya Soru Bankası, fiyatıyla da dikkat çekicidir. Bütçe dostu nitelikte sunulan ürünü, Trendyol ayrıcalığıyla satın alabilir ve okul başarınızı artırabilirsiniz.