Palme Yayınevi ?palme Yayınları Ayt Kimya Soru Kitabı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
296,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi ?palme Yayınları Ayt Kimya Soru Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YKS AYT Kimya Soru Kitabı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Fizik/Kimya/Biyoloji
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi Yks Ayt Kimya Soru Kitabı | Hakan Söylemez

Gençlerin üniversiteye geçişte girdiği sınavlar arasında YKS, TYT ve AYT de yer alır. İlk sınav TYT olarak bilinir ve belli başlı dersler vardır. AYT’de bulunan alan derslerine çalışırken, Palme Yayınları AYT kimya soru bankası kullanabilirsiniz. Palme Yayınevi, düzenli aralıklarla müfredatı kontrol ederek güncellenen konuları yeniden basar. Orta seviye sayısal öğrencilerine hitaben hazırlanan kitap, lisede görülen derslerin konularını içerir. Sınav sistemlerinde yapılacak bir değişim söz konusu olduğu zaman da öğretim metotlarını yeniler ve sınavla uyumlar. Sorular ve detaylı cevaplardan oluşan testler ile sınava hazırlanabilir, kısa sürede başarıya ulaşabilirsiniz. Soruları çözmeyi bitirdikten sonra cevap kısmından toplu halde sonuçlara ulaşabilir, seviyenizi ve eksik kaldığınız konuları öğrenebilirsiniz.

  • Çeşitli çözümlü soru tipleri
  • Kaliteli baskı ve hamur kağıt
  • Karton kapaklı sağlam tasarım

YKS AYT Kimya Soru Kitabı Özellikleri

YKS AYT Kimya Soru Kitabı Özellikleri

AYT kimya, fizik ve matematik gibi sayısal dersler bu alanda bir gelecek kurmak isteyen öğrenciler için geçilmesi gereken bir adımdır. YKS AYT kimya soru kitabı Palme Yayınevi tarafından basılır ve ikinci oturumda sayısal derslerden sınav olacak bireyler için hazırlanmıştır. Üniversite sınavına yönelik hazırlanan Palme Yayınevi AYT kimya kitabı, güncel müfredata göre olduğundan güvenle tercih edebilirsiniz. Uzman ellerde, alanında yetkin öğretmenler tarafından hazırlanan sorular sınav sistemiyle uyumludur. AYT deneme düzeyinde soru tipleri barındırır. Testler konu konu ayrıldığı için her alana özel testler bulabilir, spesifik derse yönelebilirsiniz. Karton kapak olduğu için geri dönüşüm sağlanabilir, doğaya saygılıdır. Mürekkebi akmaz ve elinize bulaşmaz. Alanında uzman öğretmenler tarafından dikkat ve özenle hazırlanan sorular, editörlerin detaylı gözlemleri ile kontrol edilmiştir. Soru bankası fiyatları öğrencilerin bütçesine uygundur.

Geleceğiniz için YKS AYT Kimya Soru Kitabı

Geleceğiniz için YKS AYT Kimya Soru Kitabı

Başarılı bir geleceğe ve iyi bir eğitim hayatına sahip olmanın önemli yollarından birisi de idealist olmaktır. Bunun için de zorlu uğraşlar göstermeli kendinizi geliştirmelisiniz. Bilgi gereksinimini sağlamanıza yardımcı olabilecek kaynaklar araştırmak, bakış açınızı genişletir ve aynı zamanda fikir üretmenizi sağlar. Bu yolda üniversite sınavına hazırlanmak ve seveceğiniz bir meslek seçmek önemlidir. Şimdi yapacağınız her yatırım geleceğinizi pozitif yönde etkiler. Kitap ders planına uygun konu içeriklerinin hepsini bünyesinde bulundurur. Sayısal alanda ilerlemek için Palme kimya TYT AYT soru bankası kullanarak, sınava güvenilir bir kaynakla hazırlanabilirsiniz. İçerikte kimya bilimi, karışımlar, atom ve periyodik sistem, kimyasal türler arası etkileşimler gibi kimyanın temel taşını oluşturan konulara yönelik farklı soru tiplerini bulabilir, seviyenizi ölçebilirsiniz. Palme Yayınevi’ne kimya çözümlü soru bankalarını inceleyebilir, kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.

YKS AYT Kimya Kitapları Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

YKS AYT Kimya Kitapları Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Üniversite sınavının ikinci oturumunu oluşturan AYT’de sayısal öğrencilerini matematik, fizik, biyoloji ve kimya dersleri ilgilendirir. Sınavda sorumlu olacağınız yerlerin tümünü YKS AYT kimya soru çözümleri kitabı içinde bulabilirsiniz. Kitaplar kaliteli baskı ile hazırlandığı için yazı, rakam ve şekiller anlaşılırdır. Sayfaların hepsi tek tek hazırlanmıştır, yapışık sayfa çıkma ihtimali yoktur. Sorular uzman ellerde doğru çözümlerle beraber hazırlanmıştır. Sınav sistemine uygun 5 cevap şıkkı bulunur. Bir konuyu çalıştıktan hemen sonra sadece onunla ilgili soruları çözebilirsiniz. Kitap fiyatları, sayfa sayısı, içerik, üretim yılı, hamur ve baskı kalitesi, yayınevi gibi unsurlar göz önüne alınarak belirlenir. Üniversite sınavına hazırlanırken kimya soru ve konu anlatımı kitapları dahil birçok ürünü uygun fiyat ve kalite avantajı ile Trendyol’dan satın alabilir, bu zorlu maratonda size eşlik etmesi için kullanabilirsiniz.