Palme Yayınevi Yks Ayt Organik Kimya Soru Kitabi

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210 TL207 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
240,62 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Yks Ayt Organik Kimya Soru Kitabi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapiksel Satıcı Ünvanı: SERHAT YÜCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9910139939
    Bu ürün Kitapiksel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palme Yayınları Ayt Organik Kimya Soru Kitabı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Organik Kimya YKS AYT Soru Kitabı

Palme Organik Kimya Soru Bankası organik kimya konusunda öğrencileri üniversite sınavının ikinci basamağı olan Ayt'ye hazırlamak için alanında uzman kişi tarafından hazırlanmıştır. Müfredat, zamanla değişebilmektedir. Müfredata bağlı olarak sınav soruları da çeşitlilik göstereceğinden güncel müfredata uygunluk üniversite sınav kitapları tercihinde ön plana çıkmaktadır. Palme Yayınları sınav ile ilgili pek çok noktayı takip ettiği gibi müfredata uygunluğa da gereken özeni göstermektedir. Palme Yayınları güncel müfredatın yanı sıra içeriğiyle dikkat çekmektedir. Orijinal sorularla hazırlanmış Ayt Organik Kimya Soru Bankası üniversite sınavında organik kimya konusunda öğrencileri başarıya götürmeyi hedeflemektedir. Organik kimya öğrencilerin genellikle kimya dersinde oldukça zorlandığı konular arasında yer alabilmektedir. Palme Yayınları pek çok kişiye uyum sağlayacak içeriği ile öğrencilerin bu konuda başarı sağlamasını noktasında elinden geleni yapmaktadır.

  • Orijinal Sorular
  • ÖSYM Tarzı Soru Tipi
  • Güncel Müfredata Uygun

Yks Ayt Organik Kimya Soru Kitabı İçeriği

Yks Ayt Organik Kimya Soru Kitabı İçeriği

Yks Ayt Organik Kimya soru kitabı orijinal soru içeriği ve güncel müfredata uyumu kadar fiyatıyla da öğrencilerin dikkatini çekmektedir. İçerik kalitesi ve bütçe dostu yaklaşımıyla pek çok öğrencinin Organik Kimya konusunda tercih edebileceği kitaplar arasında yerini alan Palme Yayınları Organik Kimya soru bankası sınavlarda öğrencilerin başarılı olmasına yardımcı olmaktadır. Özel olarak Organik Kimya konusuna yoğunlaşan bu soru kitabı sayesinde öğrenciler daha detaylı sorular görme fırsatını yakalayabilirler. Bunun yanı sıra bir soru tipinden birden fazla çözerek o soru tipini daha iyi kavrayabilirler. Üniversite sınavının ikinci basamağı olan Ayt'nin içerisinde yorum olan bilgi ağırlıklı bir sınav olduğu düşünüldüğünde farklı soru tiplerini sıkça görmek ve bu soru tiplerinden birden fazla çözerek onları tekrar etmek sınavda başarılı olmayı kolaylaştırabilmektedir.

Yks Ayt Organik Kimya Soru Kitabı Orijinal Soru Tipi

Yks Ayt Organik Kimya Soru Kitabı Orijinal Soru Tipi

Palme Yayınevi Yks Ayt Organik Kimya Soru Kitabı zengin içeriği ve farklı soru tipleriyle öğrencilerin dikkatini çekmektedir. ÖSYM soru tarzı olarak da adlandırılan bu soru tipleri ile sınava hazırlık daha kolay bir hale gelmektedir. Aynı zamanda Yks Ayt Organik Kimya soru kitabı güncel müfredata uyumlu olarak üretilmiştir. Değişen müfredat göz önünde bulundurulduğunda soru bankalarının bu müfredata uyumlu olarak üretilmesi önem kazanır. Müfredatın değişmesiyle birlikte sınavda sorulacak olan sorular da değiştiğinden güncel müfredata uygunluk soru kitaplarında aranan özellikler arasında yerini alır. Palme Yayınları soru bankasında farklı soru tiplerinin sıkça kitap içerisinde tekrar edilmesi ise konuların daha iyi kavranması açısından avantaj sağlar.

Yks Ayt Organik Kimya Soru Kitabı Avantajları

Yks Ayt Organik Kimya Soru Kitabı Avantajları

Yks Ayt Organik Kimya soru kitabı avantajları arasında güncel müfredat ve sınava yakın soru tarzlarının yer almasının yanı sıra belirli bir konunun ele alınması da bulunmaktadır. Kimya dersinin bir konusu olan Organik Kimya bu dersin önemli alt başlıkları arasında yerini alır. Kimya dersinin ayrı bir konusu olan organik kimyada pek çok öğrenci zorlanabilmektedir. Palme Yayınlarının ayrı bir kitap halinde sunduğu Organik Kimya Soru Bankası teferruatlı bir yapısı olan organik kimyanın anlaşılır bir hale dönüşmesinde yardımcı olmaktadır. Diğer konulardan ayrı bir şekilde hazırlanmış organik kimyanın bu sayede öğrenciler tarafından daha iyi anlaşılması hedeflenir. Yks Ayt Organik Kimya soru kitabı, yorumlar incelenerek öğrenciler tarafından gönül rahatlığı ile satın alınabilir.