Palme Yayınevi Tyt Coğrafya Konu Anlatımlı

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
243,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Tyt Coğrafya Konu Anlatımlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İz Kitabevi Satıcı Ünvanı: GÜZEL İZ YAYIN DAĞITIM KIRTASİYE NAKLİYAT EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453142093100001 Vergi Kimlik Numarası: 4531420931
    Bu ürün İz Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TYT Coğrafya Konu Anlatımlı Palme Yayınevi Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi Tyt Coğrafya Konu Anlatımlı

Palme Yayınevi TYT coğrafya konu anlatımlı 9786052821343, öğrencilerin güncel ders içeriğini daha sade ve anlaşılır bir anlatımla öğrenmesi için uzman eğitmenler tarafından hazırlanır. Öğretmenlerin ders anlatımlarında kaynak kitap olarak da kullanabileceği konu anlatım kitabı, TYT sınavına hazırlanan öğrenciler için coğrafya konularını kapsamlı ve anlaşılır bir şekilde işler.

  • Kapsamlı ve anlaşılır

  • Görsel şekil destekli

  • TYT sınavına yönelik

Palme Yayınevi TYT Coğrafya Konu Anlatımlı Özellikleri

Palme Yayınevi TYT Coğrafya Konu Anlatımlı ÖzellikleriPalme Yayınevi TYT coğrafya konu anlatımlı 9786052821343 özellikleri incelendiğinde alanında uzman eğitimciler tarafından hazırlanan zengin içerikli konu anlatıma sahip olması ön plana çıkar. Kitap, coğrafya dersinin temel kavramlarını, olaylarını ve süreçlerini detaylı bir şekilde ele alır. Öğrencilerin coğrafya konularını kolayca anlamalarını ve kalıcı öğrenmelerini sağlayacak şekilde tasarlanır. Kitapta yer alan bol örnekler, konuların daha iyi anlaşılmasını sağladığı için öğrencilerin konuları uygulamalı olarak kavramasına yardımcı olur. Kitapta yer alan görsel anlatım içerikleri, konuların öğrenciler tarafından daha etkili bir şekilde öğrenilmesini kolaylaştırır. TYT sınavına yönelik hazırlanan bu kitap, sınavda başarılı olmak isteyen öğrenciler için vazgeçilmez bir kaynaktır. Sınav müfredatına uygun olarak hazırlanan konu anlatım kitabı, sade ve anlaşılır anlatımı sayesinde öğrencilerin bireysel çalışmalarında da etkili kazanımlar sağlar. Coğrafya konularına dair ipuçları sunan kitap, net bilgilerle konuların daha rahat anlaşılmasını destekler.

Palme Yayınevi TYT Coğrafya Konu Anlatımlı Kullanımı

Palme Yayınevi TYT Coğrafya Konu Anlatımlı KullanımıPalme Yayınevi tarafından alanında uzman öğretmen kadrosuyla hazırlanan coğrafya konu anlatımlı kitap, öğrencilerin sınav başarılarının artmasını destekler. Sade ve anlaşılır anlatıma sahip olan bu kitap, ders içeriğini kapsamlı bir şekilde ele alır ve sadece okul başarısını değil, aynı zamanda TYT sınav başarısını da etkiler. Öğrencilere konuları anlatırken gereksiz bilgilerden uzak tutarak sade ve net ifadeler kullanan kitap, soruların daha anlaşılır olmasını da sağlar. Konular, öğrencilerin rahatça takip edebileceği bir sıra ve mantıkla işlenir. Öğrencilerin coğrafya konularını sınav odaklı bir şekilde öğrenmelerine yardımcı olacak şekilde tasarlanır. Kitabın içerdiği konu anlatımları, öğrencilerin konuları derinlemesine anlamalarını sağlar. Görsel şekil ve ifadelerle, konuların daha anlaşılır olmasını destekleyen kitap, örnek soru tarzlarıyla, sınava yönelik pratik çalışmalar da sunar. Kapsamlı konu anlatımı sayesinde öğrenciler, sınavda karşılaşabilecekleri sorulara daha hızlı ve doğru yanıtlar verebilirler.

Palme Yayınevi TYT Coğrafya Konu Anlatımlı Fiyatı

Palme Yayınevi TYT Coğrafya Konu Anlatımlı FiyatıTYT coğrafya konu anlatımlı kitap, öğrencilerin ders başarısını artırmaya yönelik tasarlanan yardımcı kaynaktır. Gelişmiş içeriği ve son müfredata uygun konu yapısıyla hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin kullanabileceği bu kitap, coğrafya konularını detaylı bir şekilde ele alır. Öğrencilerin konuları daha rahat anlamalarını sağlayan bu kitap, sade ve anlaşılır anlatımı sayesinde bireysel çalışmaları da destekler. Kitapta yer alan detaylı konu anlatımları ve görsel destekler, öğrencilerin konuları daha etkili bir şekilde öğrenmelerine yardımcı olur. Sade ve açıklayıcı konu anlatımı sayesinde öğrenciler en zorlandıkları konuları dahi rahat ve hızlı bir şekilde öğrenebilirler. Kitap, TYT sınavına özel olarak tasarlandığı için özellikle sınavda başarılı olmak isteyen öğrenciler için ideal bir kaynaktır. Palme Yayınevi TYT coğrafya konu anlatımlı 9786052821343 yorum ve değerlendirmeler incelendiğinde kitap içeriği hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Palme Yayınevi TYT coğrafya konu anlatımlı 9786052821343 fiyat bilgisi ve özelliklerine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.