Palme Yayınevi Yks Tyt-ayt Biyoloji B Soru Kitabı

88,22 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Yks Tyt-ayt Biyoloji B Soru Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pazareyle Sanal Mağazacılık Satıcı Ünvanı: PAZAREYLE SANAL MAĞAZACILIK ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723079706400001 Vergi Kimlik Numarası: 7230797064
    Bu ürün Pazareyle Sanal Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YKS TYT-AYT Biyoloji B Soru Kitabı Banu Karaağaç, Bilgehan Peri / Palme Yayıncılık (Sınav Kitapları) Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 288
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 19,5 x 27,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 6052821411
  • Yazar: Banu Karaağaç, Bilgehan Peri

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınları YKS TYT-AYT Biyoloji Soru Kitabı

YKS sürecinde karşılaşılan biyoloji konuları, tek kitap altında toplanmıştır. Temel seviye derslerini baz alan TYT sınavında, temel biyoloji sorularına yer verilmekte ve tüm adayların bu soruları çözmesi beklenmektedir. TYT konularının daha temel olması kitap içerisindeki TYT biyoloji sorularını daha anlaşılır kılmıştır. TYT biyoloji soru kalıpları, konularda eksikleri olan kişiler tarafından kolaylıkla kavranabilir. YKS çatısı altındaki tüm biyoloji sınavlarında üstün başarı sağlamak için hazırlanan Palme soru bankası biyoloji serisi, öğrencilerin seviyelerine göre kategorize edilmiştir. Kolaydan zora doğru ilerleyen bölümleri, her seviyeden öğrencinin YKS sürecine kolaylıkla hazırlanmasını sağlamaktadır. YKS biyoloji soru bankası kategorisinde sayfamızda yer alan Palme soru kitabı, biyoloji konularındaki eksiklerin tespit edilmesini ve eksiklerin giderilmesini sağlamaktadır. Sınava hazırlık sürecinde gerekli olan tüm soru kalıpları, tek bir kitap altında toplanmıştır.

  • Çıkmış Sorularla Etkili Çalışma
  • Soru Kalıplarına Hakimiyet
  • Etkili Deneme Sınavları

TYT ve AYT Sınavlarına Özel Konular

TYT ve AYT Sınavlarına Özel Konular

YKS sürecinde uygulanan TYT ve AYT sınavlarında, temel ve ileri olmak üzere iki ayrı kategoride biyoloji soruları çıkmaktadır. Biyoloji konularının temel düzeyinin yanında, ileri düzeydeki biyoloji soruları için özel formatlar belirlenmektedir. Her yıl güncellenen soru kalıpları sebebiyle, öğrenciler sınav sürecine hazırlanmakta zorluk yaşayabilir. Sınav sürecindeki çalışma stilini kolaylaştırmak ve sınavlarda daha iyi netler yapmak amacıyla, sınav tipindeki soru kalıplarına aşina olmak gerekir. TYT ve AYT biyoloji soru kalıplarının daha iyi kavranabilmesi amacıyla, Palme Yayınları tarafından genel soru kitabı hazırlanmıştır. Hem TYT hem de AYT sınavlarında çıkacak soruları tek bir kitap altında toplayan formatı, YKS sürecindeki konu eksikliklerinin daha iyi gözlemlenmesini sağlamaktadır. Palme Yayınları AYT biyoloji soru bankası, AYT içerisindeki tüm soru kalıplarını bir arada toplamıştır.

Güncel Formata Uygun Soru Kalıpları

Güncel Formata Uygun Soru Kalıpları

ÖSYM tarafından belirlenen güncel sınav formatı ve müfredata uygun olarak hazırlanan Palme Yayınları TYT biyoloji soru bankası, temel biyoloji konularının tamamını kapsar. Sınav konularının güncele uyumlu olarak hazırlanan biyoloji soru bankasında, tüm sorular çoktan seçmelidir. Çoktan seçmeli soruların kalıpları ve özellikleri, TYT ve AYT sınavında çıkan sorularla birebir uyum gösterir. Sınava hazırlık döneminde doğru metotların kullanılması, sınavda çıkacak sorulara karşı hazırlıklı olunmasını ve netlerinin yükselmesini sağlayacaktır. Palme yayınları tarafından güncel müfredat üzerine hazırlanan biyoloji TYT test kitabı, temel biyoloji ders konularının tamamı için çoktan seçmeli soru ve çözümlerini barındırmaktadır. Sınavdaki fen puanının yükselmesi için biyoloji çoktan seçmeli soruların çözülmesi gerekir. Sınavla birebir uyumlu soru kalıpları ve konu başlıklarıyla hazırlanan çoktan seçmeli sorularla YKS netleri artacaktır.

Kolaydan Zora Doğru Hazırlanan Seviye Tespit Sınavları

Kolaydan Zora Doğru Hazırlanan Seviye Tespit Sınavları

TYT sınavında temel biyoloji konularına ait sorular yer alırken, AYT sınavında ileri biyoloji konularına ait sorular çıkmaktadır. Temel ve ileri seviyedeki biyoloji konularının eksikleri, YKS TYT biyoloji soru kitabı sayesinde kolaylıkla tespit edilebilir. YKS TYT biyoloji soru kitabı yorumları ve değerlendirmeleri, sayfamızda yer alan bölümde yer almaktadır. Kitabı temin eden ve değerlendiren kullanıcıların, olumlu ve olumsuz yorumlarının yer aldığı değerlendirme bölümü, ürün hakkında doğrudan bilgi vermektedir. Ürün açıklama kısmında ise kitabın basım tarihi, sayfa sayısı ve çeşitli detayları yer almaktadır. Kullanıcı yorumları ve ürün açıklamaları dikkatlice incelenerek, kitabı temin etmeden önce oluşan tüm soru işaretleri ortadan kaldırılabilir. Daha önce ürün hakkında firmaya sorulan sorular da ürün sayfasında yer almaktadır. Firmanın sorulara verdiği yanıtların yanında, tekrardan soru sorularak, detaylı bilgi alınabilir.