Palme Yayınevi ?palme Yayınları Tyt Kimya Soru Kitabı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
174 TL169 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi ?palme Yayınları Tyt Kimya Soru Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Melodi Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: BAHATTİN KASIRGA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4137703575200001 Vergi Kimlik Numarası: 5270276265
    Bu ürün Melodi Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2019 YKS TYT Kimya Soru Kitabı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi Tyt Kimya Soru Kitabı

Müfredata uygun konuların yer aldığı Palme Yayınları Tyt Kimya Soru Bankası, bu alandaki en kapsamlı yardımcı kitaplardan biridir. Yeni nesil soru tiplerinin bulunduğu kitap ile sınava en iyi şekilde hazırlanabilir ve net sayınızı gözlemlenebilir şekilde artırabilirsiniz.

Sayısal bölümlerde zorlayıcı bir ders olan Kimya, alıştırmalar yaparak ve sürekli olarak test çözerek daha kolay bir hâle getirilebilir. Tyt sınavına hazırlanıyor ve sayısal kısımda netlerinizi daha üst seviyelere çıkarmak istiyorsanız Palme Yayınları Tyt Kimya soru kitabını tercih edebilirsiniz.

  • İçerisinde sınavda çıkan soru tiplerine benzer sorular içeren kitap hem baskı hem de içerik olarak oldukça kalitelidir.
  • Palme Tyt Kimya kitabında sınavda müfredatta olan ve sınavda çıkan soru tiplerinin tamamına yer verilmektedir.
  • Soruların çözümlerini çok rahat bir şekilde videolu çözümler ile öğrenebilirsiniz.

Palme Yayınları Tyt Kimya Soru Kitabı Sınavlara Uygun mu?

Palme Yayınevi Tyt Kimya Soru Kitabı

Tyt sınavına hazırlık için hazırlanmış olan kitapta sınavda yer alan sorulara benzer yapıda sorular bulunmaktadır. Yeni nesil ve müfredata uygun nitelikte hazırlanan soruları çözerek sınavdaki başarınızı artırabilirsiniz. Kitabın öne çıkan bir diğer özelliği ise videolu çözümler sunmasıdır. Çözmekte zorlandığınız veya gidiş yolunu görmek istediğiniz soruların videolu çözümlerini izleyerek konulara daha hakim olabilirsiniz.

Tyt sınavına en iyi şekilde çalışılabilmesi için hazırlanan Palme Yayınları Kimya kitabı, içerisinde müfredata uygun ve yeni nesil sorular barındırmaktadır. Yüzlerce sorunun yer aldığı kitaba çalışarak Tyt sınavında istediğiniz başarıya ulaşabilirsiniz. Çözemediğiniz, anlamakta zorlandığınız veya çözümünü öğrenmek istediğiniz sorularla ilgili olarak videolu çözümlere göz atabillirsiniz. Özenle hazırlanmış soruları çözerek sınava verimli bir şekilde hazırlanabilirsiniz.

Palme Yayınları Tyt Kimya Soru Kitabı Uygun Fiyatlı mıdır?

Kimya dersinin konularına tam anlamıyla hakim olmanızı sağlayacak kadar kapsamlı olan Palme Tyt Kimya kitabı uygun fiyatıyla da öne çıkmaktadır. Her konudan çok sayıda sorunun yer aldığı kitaptaki sorular son derece özenle hazırlanmıştır ve güncel soru tiplerine uygundur. Yeni nesil soruların bulunduğu kitabı satın alarak başarıya giden yoldaki ilk adımı atabilirsiniz.

Genel olarak oldukça iyi yorumlar alan Palme Yayınları Tyt Kimya Soru Kitabı Palme yorumlarına göz atarak ürünü alan kullanıcıların değerlendirmelerini görebilirsiniz. Trendyol’un sınav hazırlık kitabı kategorisinde Palme Yayınları’nın diğer yardımcı kitaplarını bulabilirsiniz. Ayrıca diğer yayınevlerinin yardımcı kitaplarına da yine aynı kategoriden ulaşabilirsiniz.

Palme Yayınları Tyt Kimya Soru Kitabını Kimler Almalıdır?

Palme Tyt Kimya kitabı sınava hazırlanan her aday için uygundur. Konulara hakimiyetinizin ne derece olduğu fark etmeksizin bu kitabı alabilir ve çalışmaya başlayabilirsiniz. Sayısal bölümleri tercih etmek isteyen ve dolayısıyla bu alandaki netlerini artırmayı hedefleyenler Palme Tyt kitabı ile hedeflerine ulaşabillir.

Yayınladığı kapsamlı ve kaliteli yardımcı kitaplar ile bilinen Palme Yayınları’nın Kimya soru kitabı sınava çalışırken en büyük yardımcınız olacaktır. Yeni nesil soruların yer aldığı kitaba çalışarak sınavda çıkması muhtemel soru tiplerini ve bu soruların nasıl çözülebildiğini görebilirsiniz. Müfredatta yer alan tüm konuları barındıran kitap, Tyt sınavında Kimya dersine sıkı şekilde hazırlanmak isteyenlerin mutlaka edinmesi gereken kaynaklardan biridir.

Kitapta yer alan soruların tamamının videolu çözümü bulunmaktadır. Bu sayede yalnızca cevap anahtarından doğru cevabı öğrenmekle kalmaz, aynı zamanda sorunun nasıl çözüleceğini de öğrenmiş olursunuz. Videolu soru çözümlerine ulaşmak için kapak üzerinde yer alan QR kodunu telefonunuz ile okutabilirsiniz. İlgili uygulamayı indirdikten sonra videoları izlemeye başlayabilirsiniz.