Palme Yayınevi Palme Yayınları Tyt-ayt Tarih Konu Anlatımlı

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
358,39 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Palme Yayınları Tyt-ayt Tarih Konu Anlatımlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İz Kitabevi Satıcı Ünvanı: GÜZEL İZ YAYIN DAĞITIM KIRTASİYE NAKLİYAT EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453142093100001 Vergi Kimlik Numarası: 4531420931
    Bu ürün İz Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Müfredatına Uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi TYT AYT Tarih Konu Anlatımlı

Kitaplar, eğitim sürecinde öğrencilere yardım eden kaynaklardan biridir. Ders konularını öğrenmek ve pratik yapmak için oldukça uygundur. Her yaş grubu ve sınıf derecesi için farklı kitap çeşitleri bulunur. Üniversite sınavına hazırlanmaya yardımcı kaynaklar da mevcuttur. Konuları akıcı ve anlaşılır dilde anlatması gerekir. Böylelikle müşteri hızlı bir öğrenim süreci geçirebilir. Palme Yayınevi TYT AYT tarih konu anlatımlı da bu imkanları sağlayan ürünlerden biridir. Lise döneminin tarih dersinin içerikleri kaynakta bulunur. Sınava hazırlanma sürecinizde yanınızda yer alır. Kolay ve eğlenceli bir şekilde ders çalışmanıza yardım eder. Sınav adayları için sürece hazırlanırken konu anlatımlı kitaplarla bilgileri pekiştirmek oldukça önemlidir. Siz de bu kitaba sahip olarak sık sık eksik kaldığınız konularda pratik yapabilirsiniz.

  • Anlaşılı
  • Tüm lise tarih konularının anlatımı
  • Kaliteli baskı

Palme Yayınevi TYT AYT Tarih Konu Anlatımlı Yorumları

Palme Yayınevi TYT AYT Tarih Konu Anlatımlı Yorumları

Palme Yayınları konu anlatımı kitapları pek çok özelliği bünyesinde taşır. AYT ve TYT tarih dersini kapsayan kaynak da birçok önemli özelliği bir arada sunar. Bunlar sayesinde öğrenciler eğitim sürecinde bu yayınevini tercih eder. Üniversiteye hazırlananların yanı sıra 9, 10 ve 11.sınıfa giden lise öğrencilerin de kullanabildiği bir basımdır. Dayanıklı yapısı sayesinde yıllarca kitabı muhafaza edebilmeniz mümkün hale gelir. Ürünün uzun ömürlü oluşu Palme Yayınevi TYT AYT tarih konu anlatımlı yorumları içerisinde sıklıkla dile getirilir. Anlaşılır dilinin yanı sıra açıklayıcı yapısı sayesinde hızlı bir öğrenim süreci geçirmenizi sağlar. Sınavda başarıyı yakalamanıza olanak verir. Tarih bilginizi pekiştirmenize ve yeni konular öğrenebilmenize katkı sunan bir kaynaktır. Öğrencilerin yanı sıra tarihe ilgi duyanların da okumaktan keyif aldığı bir ürün olabilir.

Sahip Olduğu Avantajları ile Palme Yayınları Tarih Kitabı

Sahip Olduğu Avantajları ile Palme Yayınları Tarih Kitabı

TYT-AYT tarih konu anlatımlı kitap Palme Yayınevi sahip olduğu özellikler sayesinde pek çok farklı avantajı da bünyesinde taşır. Müşterilerin sınava hazırlanırken keyifli bir süreç geçirmelerinde rol oynar. Onların sıkılmadan ve hızlı bir şekilde dersi öğrenmesini sağlar. Palme Yayınevi TYT AYT tarih konu anlatımlı kullananlar, ürünün avantajlarından sıklıkla söz eder. Kitabın kaliteli dış ve iç basımı bunlardan biridir. Sağlam kapağı sayfaları hasardan korur. Sayfalar da üretiminin kalitesi sayesinde eskimez. Yırtılma gibi olası durumlara karşı oldukça dayanıklıdır. Bu yönüyle yıllarca raflarınızda yer alabilir. Lise döneminde ve sonrasında kullanabilmeniz mümkün olur. Yazım dilinin anlaşılır olması sayesinde öğrenci okuma sürecinde sıkılmaz. Böylelikle ürün gençlerin keyifli ve eğlenceli bir eğitim hayatı yaşamasına katkıda bulunur. Bu durum bilgilerin öğrenimini de hızlı ve kolay hale getirir.

Palme Yayınevi TYT AYT Tarih Konu Anlatımlı Fiyatı

Palme Yayınevi TYT AYT Tarih Konu Anlatımlı Fiyatı

Palme Yayınevi TYT AYT tarih konu anlatımlı fiyatı, farklı faktörler göz önünde bulundurularak belirlenir. Sahip olduğu özellik ve avantajları bu faktörler arasında yer alır. Bir konu anlatımlı tarih kitabında olması gereken her imkan üründe vardır. Böylelikle müşterilerin beklentilerini karşılaması ile birlikte ihtiyaç ve isteklerine cevap verir. TYT AYT tarih konu anlatımı Palme, okul hayatınızda keyifle kullanacağınız kitaplardan biridir. Hem lisede okurken hem de üniversiteye hazırlanırken yanınızda bulundurabileceğiniz bir kaynaktır. Müfredata uygun olmasıyla sınavda çıkan konulara sizi hazırlar. Başarılı bir süreç geçirmenize yardım eder. Aynı zamanda tarihe ilgi duyanların da okuması mümkün olan bir kaynaktır. Yeni bilgiler öğrenmek ve pekiştirmek için uygun olan bir üründür. Pek çok avantaj ve özelliği bünyesinde taşıyan bu kitabı alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.