Palme Yayınevi Palme Yayınları Tyt Kimya Konu Anlatım

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239 TL229 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,32 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
288,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
346,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Palme Yayınları Tyt Kimya Konu Anlatım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2019 YKS TYT Kimya Konu Anlatımlı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi Yks Ayt Kimya Konu Anlatımlı Hakan Söylemez

Alan yeterlilik testi için eksik kaldığınız konuları Palme AYT kimya konu anlatım kitabı ile tamamlayabilir, hazırlık sürecinin ilk aşamasında iseniz yayınevinin aynı kitabı ile hazırlığınıza başlayabilirsiniz. Başarılı sunumu olan kitapta sorular konulara özeldir. Eksik kaldığınız konuların çalışmasını tamamladıktan sonra sorularla eksiklerinizi kapatabilir, ardından soru bankasından da geniş çaplı alıştırmalar yapabilirsiniz. Ünite sonu ve genel tarama testleri ile kendinizi ölçerek eksik kaldığınız yerlere tekrar göz gezdirebilir, sınavdan önce konuları bitirebilirsiniz. Sınava yakın dönemde farklı soru stillerinden alacağınız destek sayesinde kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. Bu aşamaya gelmeden AYT Palme kimya konu anlatımı sizleri sıkmadan ve konu yoğunluğuna boğmadan yeterli bilgi birikimine sahip olmanıza yardımcı olur. Her konunun sonunda yer alan testlerle başarı sağlayabilir, çözümlerini kontrol edebilirsiniz.

  • Konulara ait sorular
  • Dikkat çekici iç dizayn
  • Güncel içerik

Palme Yayınevi AYT Kitabı ile Gelen Başarı

Palme Yayınevi AYT Kitabı ile Gelen Başarı

Üniversiteye hazırlık aşamasında pek çok kaynak kullanılır. Sınav sorularını hazırlayan kurumun tarzına yakın testleri bulunduran kitaplar, daha çok tercih edilir. Palme Yayınları kaliteli konu ve soru stilleri ile bu süreci öğrenciler için kolaylaştırır ve zevkli hale getirir. Dersin tüm konularının ele alındığı Palme Yayınevi YKS AYT kimya konu anlatımlı Hakan Söylemez tarafından 296 sayfa şeklinde hazırlanır. 12. sınıfa gelen öğrencilerin temin etmesi gereken kitapların başında yer alan Hakan Söylemez'in bu kitabı, müfredata uygunluk gösterir. Alan yeterlilik testine hazırlanırken soru çözüm aşamasından önce konu bilgisinin edinilmesi gerekir. Test aşamasına geçmeden önce bütün bilgilerin zihne alınması ve ders ünitelerinin tamamen öğrenilmesi önemlidir. Palme Yayınları tarafından hazırlanan bu kitap, derste öğrenilmesi gereken bilgileri kolay bir şekilde anlamanıza yardımcı olarak sınavda başarı göstermenize katkı sağlar.

Palme Yayınevi AYT Kimya Kitabı ile Sınava Hazırlık

Palme Yayınevi AYT Kimya Kitabı ile Sınava Hazırlık

Konu çalışma aşamaları, bu tür sınavların öncesinde önem verilmesi gereken süreçlerdendir. Palme Yayıncılık hazırlık kitapları, Alan Yeterlilik Testi için kimya dersi için çalışılmasına olanak tanır. 13 sorunun bulunduğu ders için tüm konuların bitirilmesi, ardından içerikle ilgili soruların çözülmesi gerekir. Bu sayede öğrenci kendisini sınava hazır hissedebilir. Sınav müfredatının yakından incelenmesi sonucu özenle hazırlanan kitaplar, güncel soruları ve bilgileri barındırır. Konu anlatım kitaplarının önemli özelliklerinden birisi de detaylara yer vermesidir. Bu özelliğe sahip olan Palme AYT kimya konu anlatımlı kitap, iyi ve düzenli bir çalışmanın neticesinde size hedeflerinizi gerçekleştirebilme imkanı sunar. Özel renklerle desteklenerek işlenen bilgiler, dikkat çekici bir durumdadır. Her sayfa canlı renklerle hazırlandığı için dikkatinizi derse odaklayabilir, sıkılmadan çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Zorlu bir süreç olan konu çalışma aşamalarını bu kitap ile kolay ve zevkli hale getirebilirsiniz.

AYT Kimya İçin Avantaj Sağlayan Palme Yayınevi

AYT Kimya İçin Avantaj Sağlayan Palme Yayınevi

Yeni öğretim programına uygun şekilde hazırlanan Palme AYT hazırlık kitapları, güncel konuları yakından takip etmenize olanak tanır. Her yıl olan üniversite sınavı için güncel konular geçerlidir. Bu nedenle kitapların son baskılarını almak önemli detaylardandır. 296 sayfadan oluşan kitap, sayfa kenarlarında önemli dipnotları ve soruları barındırır. Kitapta dikkat çekici renklerin kullanılması algılarınızı sürekli açık tutar. Konu çalışma aşamasından sonra sayfanın kenarlarında bulunan notlarla ile ilgili sorulardan çözerek akılda kalıcılık oranını artırabilirsiniz. TYT AYT kimya konu anlatımlı Hakan Söylemez tarafından öğrencilerin sıkılma durumları göz önünde bulundurularak hazırlanır. Dikkat çekici unsurlarla zevkli hale getirilen içerik, sorularla desteklenir. Böylece bunların akılda kalıcılığı artırılır. Görsel unsurlarla desteklenerek hazırlanan kitapta mini test uygulamaları da yer alır. Bölümleri çeşitli renklerle ayrılan bu kitaba Trendyol ayrıcalığıyla sahip olabilirsiniz.