Palme Yayınevi Tyt Biyoloji Soru Kitabı Yayınları Tyt 3'lü Deneme (AROMAT-PALME-RASYONEL)

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
205,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
231,84 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
260,58 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınevi Tyt Biyoloji Soru Kitabı Yayınları Tyt 3'lü Deneme (AROMAT-PALME-RASYONEL)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaan Kitabevi Satıcı Ünvanı: KAAN GRUP TEKSTİL GIDA İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484188198000001 Vergi Kimlik Numarası: 4841881980
    Bu ürün Kaan Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palme Yayınevi Palme Tyt Biyoloji Soru Kitabı Palme YKS TYT Biyoloji Tamamı Video Çözümlü Soru Kitabı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Bilgehan Peri
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınevi P-112266 Palme TYT 2023 Biyoloji Soru Kitabı

Lisede olan ya da liseyi yeni bitiren gençler, her sene düzenlenen TYT isimli üniversite sınavına girer. Palme Yayınevi TYT biyoloji soru kitabı, sınavda yer alan fen bilimleri başlığı altındaki sorularda öğrencilere yardımcı olur. Söz konusu kitap, yükseköğretim sınavına hazırlanan öğrencilerin ilk girdiği aşama olan Temel Yeterlilik Sınavı’nda daha fazla net yapmaları için özel olarak hazırlanır. Biyoloji alanında yer alan konuların tamamını içeren bu eser, çok sayıda soru çeşidini görmenize olanak tanır. Güncel olarak basılan bu yayın, müfredatın son hâline uygun olarak üretilir. Palme Yayınları TYT biyoloji soru bankası, TYT biyoloji konularını bitirmenize büyük oranda fayda sağlar. Video çözümlü sorular, öğrencilerin doğru düşünce yollarını öğrenmesini sağlar.

  • Konu: Baştan sona TYT biyoloji güncel müfredatı
  • Boyut: 19x27 çantada taşınabilir ürün
  • Sayfa sayısı: 240

Palme Yayınevi Tyt Biyoloji Soru Kitabı Konu İçeriği Nasıldır?

Palme Yayınevi Tyt Biyoloji Soru Kitabı Konu İçeriği Nasıldır?

Palme Yayınevi TYT biyoloji soru kitabı, sahip olduğu özellikler sayesinde üniversiteye hazırlanan öğrencileri memnun etmeye odaklanır. Bu ürün, Temel Yeterlilik için çalışan ve kendine biyoloji alanında soru bankası arayan kişilere hitap eder. Test kitabının içinde biyoloji dersinin tamamen gözden geçirilmesi için gerekli olan tüm konu başlıklarından sorular bulunur. Bu konu başlıkları, canlıların ortak özellikleri, hücrede bölünme, üreme, kalıtım, bitki biyolojisi, hücre ve organeller, maddeler, ekosistem, canlıların sınıflandırılması ve temel bileşenleri olarak sıralanabilir. Sınavda sorumlu olunan bu konularla ilgili başlık başlık ayrılan soru alanları, öğrencilerin nerede eksiklerinin olduğunu görmesi konusunda fayda sağlar. Sorular alanında profesyonel olan Bilgehan Peri ve Banu Kırıcı tarafından hazırlanır. Bu sayede, uzman olan kişiler tarafından hazırlanan soruların çözülmesi mümkün hâle gelir.

Palme Yayınevi Tyt Biyoloji Kitabı Sınava Hazırlık için Uygun mudur?

Palme Yayınevi TYT biyoloji soru kitabı, sınav hazırlığı yapan öğrenciler için uygundur. Ürün içeriği, hem liseyi bitirmiş hem de hâla lisede olan gençlere hitap eder. Biyoloji dersine çalışmak isteyen liseli öğrenciler bu soru bankasını çözerek okul sınavlarına da çalışabilir. Palme Yayınevi TYT biyoloji soru kitabı video çözümlüdür. Bu özelliği sayesinde eser, anlaşılmayan noktaların tekrar tekrar izlenmesine olanak tanır. Öğretmenden birebir dinlenen bu anlatım, görsel zekayı harekete geçirdiği için öğrencinin daha hızlı öğrenmesine da yardım eder. Bahsi geçen biyoloji soru bankası, sınavda bulunan fen sorularını çözmek isteyenler için ideal bir eserdir. Ürünün çantada taşınabilmesi, kullanan kişilere konfor sunar. 240 sayfadan oluşan bu yayın, kazanım odaklı yeni nesil sorulardan oluşur.

Palme Yayınevi Tyt Biyoloji Soru Kitabı Okula Yardımcı mıdır?

Palme Yayınevi TYT biyoloji soru kitabı, okula yardımcı bir test kitabıdır. Görsellerle desteklenen sorular, liseye giden öğrenciler tarafından kullanılabilir. Kolaydan zora giden soru tipleri, kendi seviyenizi ölçmenize imkân sunar. Okulda öğrenilen konunun ne kadar anlaşıldığını görmek için bu soru bankasından yararlanılabilir. Üniversite sınavına hazırlık süreci için hazırlanan içeriği, öğretmenler tarafından oluşturulur. Konu başlıklarına ayrılan kitap, aynı ders içeriğiyle ilgili birçok soru tipi görmenize fayda sağlar. Böylece, yanlışlarınızı tespit etmeniz kolaylaşır. Yanlış yapılan soruların çözümleri videolu olarak izlendiğinde, bilginin zihne yerleşmesi mümkün hâle gelir. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Palme Yayınevi TYT biyoloji soru kitabı yorumlarına göz atabilirsiniz. Palme Yayınevi TYT biyoloji soru kitabı fiyatı hemen her bütçeye uygundur. Siz de bu soru kitabını hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.