Palme Yayınları Ayt Biyoloji Soru Kitabı 2023

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Palme Yayınları Ayt Biyoloji Soru Kitabı 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beşevler akademi Satıcı Ünvanı: BEŞEVLER AKADEMİ SINAVLARA HAZIRLIK YAYINLARI BASIM YAYIN DAĞITIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0166065051600001 Vergi Kimlik Numarası: 1660650516
    Bu ürün beşevler akademi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Palme yayınları ayt biyoloji soru kitabı 2023

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Cengiz Yakıncı
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palme Yayınları Yks Ayt Biyoloji Soru Kitabı

Biyoloji öğrencilerin genellikle zorluk yaşadığı derslerden biridir. Ancak farklı teknikleri öğrenerek ve yeterli sayıda soru çözerek kolayca başarıyı yakalayabilirsiniz. Palme Yayınları YKS AYT biyoloji soru kitabı içerisinde bulunan çeşitli ve özgün içerik tipleriyle öğrenciye bu avantajı sağlar. AYT alanına uygun bilgi ağırlıklı kazanım sağlayan sorular bulunur. Testlerin üzerinde bulunan doğru, yanlış ve boş bölümleri sayesinde değerlendirme yapmak kolaylaşır. AYT alanına yönelik temel içerikler bilgi kazanımınızı artırır, böylece ÖSYM tipi içeriklerle sınava eksiksiz bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Palme Yayınları biyoloji kitabının zengin içeriği kadar özel sayfa tasarımlarıyla da dikkatinizi çekmeyi başarır. Düzenli olarak verilen ders notlarına ek olarak, sayfaların kenarlarında konulara yardımcı özet bilgiler bulabilirsiniz.

  • Tamamı video çözümlü sorular
  • Yeni müfredata uygun içerikler
  • MEB kazanım temelli ÖSYM tarzı sorular

Palme Yayınları Biyoloji Soru Bankası Özellikleri Nelerdir?

Palme Yayınları Biyoloji Soru Bankası Özellikleri Nelerdir?

Sınavlara kaynak kitaplar ve soru bankaları eşliğinde hazırlanmanız başarı oranınızı artırır. Palme Yayınları TYT AYT biyoloji B soru kitabı, okulda edindiğiniz bilgileri destekleyerek üzerine yeni bilgiler koymanızı sağlar. Doğru adımlar ve pratik yollarla soru çözme yeteneğinizi geliştirir. Palme Yayınları biyoloji kitabının özelliklerine ve içeriklerine bakarak uygunluğuna karar verebilirsiniz.Kitap içerisinde farklı düzeylere ayrılmış yeni nesil sorular bulunur. Soruları çözmeye yardımcı bilgi kutuları verilmiştir. Takıldığınız konular için videolu çözüm desteği vardır. Sınava yönelik kazanım temelli ve ÖSYM tipi sorular mevcuttur. Konu girişlerinde konuya ait bilgi notlarına ve konu özetlerine yer verilir. Farklı zorluk seviyelerine sahip soru seçimleri verilir. Zorluk düzeyine göre ayrılan ve kolaydan zora doğru adım adım ilerleyen testler bulunur. Karışık sorulardan oluşan deneme testleri mevcuttur.

Palme Yayınları AYT Soru Bankası Size Neler Kazandırır?

Palme Yayınları AYT Soru Bankası Size Neler Kazandırır?

Palme TYT AYT biyoloji soru bankası, kaliteli sorularıyla adayların bilgi seviyelerini artırmak için alanında uzman öğretmenler tarafından hazırlanır. Kolay, orta ve zor seviyede farklı konularıyla her seviyeden adayın çözebileceği seçenekler sunar. Aynı zamanda kendinizi zorlamanıza ve seviyenizi yükseltmenize yardımcı olur. Soru bankasının bazı faydaları vardır. Adımlama yöntemi ile hazırlanan kitap, kolay soruların bulunduğu testlerden başlayarak sizi adım adım zor seviyeye doğru taşır. Orta ve zor seviyede soruları, konu aralarında verilen bilgi kutuları yardımıyla çözebilirsiniz. Ayrıntılı anlatımların yer verildiği videolu çözüm seçeneği ile anlamadığınız konuları kolayca kavrayabilirsiniz. QR kod sayesinde soruların videolarına ulaşabilir, çalışma temponuzu hızlandırabilirsiniz. Karışık deneme testleri eksiklerinizi görmenizi sağlar, böylece hangi konulara yoğunlaşmanız gerektiğini tespit edebilirsiniz. Sizi düzenli test çözmeye alıştıran bu sistem sayesinde sınavda yüksek puanlar alabilirsiniz.

Palme Yayınları AYT Kitabı Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Palme Yayınları AYT Kitabı Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Kaynak kitap satın alırken içeriğin zenginliği kadar uygun fiyatlı olması da büyük önem taşır. Palme Yayınları biyoloji soru bankası sınava yönelik kaliteli içeriklerinin yanı sıra makul fiyat seçenekleriyle de öğrenci dostu bir üründür. Öğrenciye kattığı bilgi ve çözüm stratejileri ile sınavda büyük oranda verim sağlar. Farklı fiyat seçenekleri ve uyguladığı cazip indirimler sayesinde her bütçeye uygun sınava hazırlık kitabı bulmak mümkündür. Yayıncının önceliği kazanç sağlamaktan çok, hazırladığı kitaplarla öğrenciye ihtiyacı olan bilgi kaynağını sunmaktır. Palme Yayınevi’nin kaynak kitaplarıyla ilgili yapılan yorumları detaylı inceleyerek sınava hazırlık sürecinde hangi içeriklerden maksimum verim elde edeceğinizi belirleyebilirsiniz. Her ünitenin düzenli bölümlere ayrılması, çalışmalarınızda size kolaylık sunar. Palme 12. sınıf biyoloji ve sınava yönelik diğer TYT- AYT kitaplarına uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.