Palmera Os 768 Benzinli Sırt Tipi Ilaçlama Motoru Pülverizatör 25 lt

25.750 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.749 TL

Ürün Bilgileri

Palmera Os 768 Benzinli Sırt Tipi Ilaçlama Motoru Pülverizatör 25 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇARBOĞA YAPI MARKET -Hepsibizde Satıcı Ünvanı: ÇARBOĞA YAPI MİMARLIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0230073898100001 Vergi Kimlik Numarası: 2300738981
    Bu ürün ÇARBOĞA YAPI MARKET -Hepsibizde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güç: 2 HP
  • Silindir hacmi: 25,6 cm3
  • Sıvı atış mesafesi minimum: 1 m
  • Sıvı atış mesafesi maksimum: 12 m
  • İlaç kapasitesi: 25 lt.
  • Yakıt depo kapasitesi: 0,6 lt
  • Ağırlık: 11 kg

Ürün Özellikleri

  • Hacim 5 L
Geri Bildirim Ver

Kolay Kullanımı ile Benzinli İlaçlama Makinesi

İlaçlama pompaları kullanıcıların bahar ve yaz dönemlerinde bahçe, ev ve işyerlerini ilaçlayarak böcek ve haşerelerden arındırmak için kullandıkları ürünler arasında yer alır. Farklı boyutları ve teknolojileri ile kullanıcıların kullanım sıklığı ve alanlarına göre değişiklik gösteren ürünler aynı zamanda kullanılacak alanın büyüklüğüne göre de değişik özelliklerde üretilebilmektedir. Pek çok marka tarafından yapılan üretimlerde kullanıcılar benzin motorlu ilaçlama pompalarını sıklıkla tercih ederken ihtiyaca göre manuel ve bataryalı ilaçlama pompası modelleri de bulunabilmektedir. Sırt tipi en fazla tercih edilen ilaçlama pompası modelleri arasında yer almasına karşın kullanıcıların isteklerine göre el tipi ürünlerde bulunabilmektedir. Kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen Palmera Os 768 benzinli sırt ilaçlama motoru pülverizatör 25 lt seçenekleri sıklıkla tercih edilmektedir. Sırt tipi ürünler arasında yer alan ürün aynı zamanda pompa teknolojisinde de benzinden faydalanması nedeniyle tercih edilebilir.

  • Benzinli Motor
  • Yüksek Pompalama
  • Geniş Hacim

Os 768 Benzinli Sırt Tipi İlaçlama Makinesi

Os 768 Benzinli Sırt Tipi İlaçlama Makinesi

Palmera markası tarafından üretimleri yapılan benzinli ilaçlama makinesi yüksek pompalama kabiliyetiyle kısa sürede geniş alanları eşit miktarda ilaçlama konforu sunar. Marka tarafından yapılan üretimlerde özellikle ürünlerde farklı litre değerlerinin kullanılması ürünlerin değişiklik göstermesine neden olmaktadır. 8-15 litre geniş hacimli ürünler genel olarak orta ölçekli alanlarda rahatlıkla kullanılabilirken kullanıcıların isteklerine göre daha yüksek litrelerde ki ürünlerde tercih edilebilmektedir. 25 litre seçenekleri de orta ve büyük ölçekli alanlar için rahat bir kullanım sunarken 7 litre altında ki ürünler kendi aralarında küçük alanlarda kullanılmaktadır. Os 768 benzinli sırt tipi ilaçlama makinesi - 25 litre seçenekleri pek çok farklı alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Başta bahçeler olmak üzere kullanıcıların isteklerine göre ev ve iş yerlerinde de rahatlıkla kullanılabilmektedir. Sırt tipi ilaçlama makinesi seçenekleri kullanıcılar tarafından en fazla kullanılan ürünler arasında yer almaktadır.

Os 768 Benzinli Sırt Tipi İlaçlama Makinesi Özellikleri

Os 768 Benzinli Sırt Tipi İlaçlama Makinesi Özellikleri

Benzin sırt tipi ilaçlama makineleri kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Genel olarak kullanıcılar tarafından bahar aylarında sıklıkla kullanılan ürün aynı zamanda ev ve işyerlerinin de ilaçlanmasında rahatlıkla kullanılabilir. Pompa teknolojisinde ki farklılıklar ürünlerin model ve özelliklerinin de değişiklik göstermesine neden olabilmektedir. Benzinli pompa motorlarına sahip olan ürünler kullanıcılar tarafından gerek güçleri gerekse pompalama kabiliyetleriyle pratik kullanım imkanı sunar. Benzinli ilaçlama makinası sırt tipi seçeneklerinin pek çok marka tarafından üretildiği bilinmesi karşın Palmera markası özellikleri ve dayanıklılığı ile bilinmektedir. Sırt tipi ürünler de kendi aralarında tek ve çift omuz olmak üzere ikiye ayrılmasına karşın Palmera markası genel olarak kullanıcıların rahat kullanabilmesi adına çift omuz ürünlerin üretimlerini yapmaktadır. Çift omuzluğu bulunan ilaçlama pompaları özellikle uzun süreli kullanımlarda kullanıcıların rahat etmelerini sağlamaktadır.

Os 768 Benzinli Sırt Tipi İlaçlama Makinesi Yorumları

Os 768 Benzinli Sırt Tipi İlaçlama Makinesi Yorumları

Ürünleri uzun süre kullanacak kişiler tarafından rahatlıkla tercih edilebilen sırt tipi ürünler konforlu kullanımları sayesinde gerek hareket kısıtlaması gerekse kullanım süresi olarak geniş olanaklara sahiptir. Os 768 benzinli sırt tipi ilaçlama makinesi - 25 litre yorumları kullanıcıların ürün hakkındaki deneyimleri hakkında bilgi verir. Kullanıcılar tarafından aynı ürün hakkında pek çok farklı ürün deneyimi paylaşılabilmektedir. Kullanıcıların farklı yorum ve deneyimlerini paylaşmaları ürünü satın almak isteyen kişiler için de önemli bilgi kaynağı olmaktadır. Os 768 benzinli sırt tipi ilaçlama makinesi - 25 litre kullananlar tarafından yapılan yorumlarda ürünün dayanıklılığı ve pompa kalitesine özellikle dikkat çekilmektedir. Palmera markası tarafından üretilen Os 768 benzin pompalı ilaçlama pompası, geniş hacim ve benzinli kullanımı ile erişilebilir fiyatlardan satışa çıkarılmasıyla da ilgi görmektedir. Siz de Trendyol üzerinden benzinli sırt tipi ilaçlama makinaları - P10837S1478 ürününü inceleyerek dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.