Paloma Yayınevi Artık Ağrımasın & Geçmeyen Ağrıya Ve Fibromiyaljiye Çözüm Rehberi

195 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
211,15 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
232,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
233,10 TL

Ürün Bilgileri

Paloma Yayınevi Artık Ağrımasın & Geçmeyen Ağrıya Ve Fibromiyaljiye Çözüm Rehberi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paloma Yayınevi Satıcı Ünvanı: PALOMA MEDYA HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720053853500019 Vergi Kimlik Numarası: 7200538535
    Bu ürün Paloma Yayınevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Artık Ağrımasın & Geçmeyen Ağrıya Ve Fibromiyaljiye Çözüm Rehberi

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Banu Taşcı Fresko
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Artık Ağrımasın & Geçmeyen Ağrıya Ve Fibromiyaljiye Çözüm Rehberi Trendyol'da

Banu Taşçı Fresko Artık Ağrımasın Paloma Yayınevi tarafından çıkarılan bir kitaptır. Kitap, kronik ağrılarla mücadele etmek isteyenler için bir rehber niteliği taşır. Kitapta, ağrıların nedenleri ve türleri hakkında detaylı bilgi verilir. Ayrıca, ağrıların tedavi yöntemleri ve alternatif terapi seçenekleri hakkında da bilgiler sunulur. Kitap, ağrıların hayat kalitesine etkisi üzerine de odaklanarak, okuyuculara ağrılarını nasıl azaltacaklarına dair pratik öneriler sunar.

 
  • Ağrı nedenlerine çözüm
  • Pratik ve etkili terapi
  • Bilgilendirici

Artık Ağrımasın & Geçmeyen Ağrıya ve Fibromiyaljiye Çözüm Rehberi Özellikleri

Artık Ağrımasın & Geçmeyen Ağrıya ve Fibromiyaljiye Çözüm Rehberi Özellikleri

Paloma Yayınevi Artık Ağrımasın, kitabının yazarı Banu Taşçı Fresko, fizyoterapist ve yoga eğitmeni olarak çalışmaktadır. Kendisi, uzun yıllardır ağrılarla mücadele eden hastaların tedavilerinde fizyoterapi ve yoga tekniklerini kullanmaktadır. Bu kitapta da, kendi tecrübelerinden yola çıkarak, okuyuculara faydalı olabilecek bilgiler sunmaktadır. Kitap, kronik ağrılarla mücadele eden ya da bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen herkes tarafından okunabilir. Kitap, okuyuculara ağrılarını azaltmak için yapabilecekleri egzersizler, diyet önerileri ve alternatif terapi seçenekleri hakkında bilgi verir. Ayrıca, stres yönetimi ve zihinsel sağlık konularında da faydalı bilgiler içerir. Artık Ağrımasın kitabı, sağlık için faydalı bilgiler içeren bir kaynak niteliği taşır. Kitap, okuyuculara ağrılarını azaltmak için yapabilecekleri egzersizler ve diyet önerileri sunarak, sağlıklı yaşam için faydalı bilgiler içerir. Açık ve anlaşılır bir dil ile yazılan kitap, genel okuyucu kitlesine yöneliktir.

 

Artık Ağrımasın & Geçmeyen Ağrıya ve Fibromiyaljiye Çözüm Rehberi Faydalı mı?

Artık Ağrımasın & Geçmeyen Ağrıya ve Fibromiyaljiye Çözüm Rehberi Faydalı mı?

Banu Taşçı Fresko Artık Ağrımasın kitabı, Paloma Yayınevi tarafından yayınlanmıştır. Kitap, ağrı ile baş etmek için alternatif ve tamamlayıcı tıp yöntemlerini içeren bir rehberdir. Kitabın konusu, ağrının nasıl oluştuğu, ağrıların etkileri ve kronik ağrıların nasıl yönetilebileceği üzerine odaklanmaktadır. Yazar, ağrıların fiziksel, duygusal ve zihinsel etkilerini ele alarak, ağrı ile baş etme stratejileri hakkında rehberlik yapmaktadır. Banu Taşçı Fresko, Türk tıbbı ve tamamlayıcı tıp alanında uzman olan bir yazardır. Aynı zamanda, birçok sağlık ve alternatif tıp dergisi için de yazmıştır. Sağlık için faydalı bilgiler içeren kitap, okuyuculara alternatif terapi yöntemleri ve etkileri hakkında da bilgi verir. Okuyucular, ağrıya neden olan faktörleri anlama ve yaşam tarzı değişiklikleri yaparak ağrıyı azaltma konusunda bilgilendirilir. Tamamlayıcı tıp yöntemleri hakkında faydalı bilgiler içermekte ve okuyuculara bu yöntemleri daha iyi anlama ve kullanma fırsatı vermektedir.

 

Artık Ağrımasın & Geçmeyen Ağrıya ve Fibromiyaljiye Çözüm Rehberi Fiyatı

Artık Ağrımasın & Geçmeyen Ağrıya ve Fibromiyaljiye Çözüm Rehberi Fiyatı

Artık Ağrımasın kitabı, ağrı yönetimi konusunda alternatif tip yöntemlerini içeren bir rehberdir. Ağrı ile mücadele eden hastalar için oldukça faydalı bilgiler sunmakta ve sağlık alanında farkındalık yaratmayı hedeflemektedir. Sade anlatımı ile dikkat çeken kitap, hastalıkların nedenlerine ve bunların tedavi süreçleri ve sonrasındaki aşamalara kadar pek çok konuyu ele aldığından eğitici içeriğe sahiptir. Merak ettiğiniz pek çok sağlık sorusunun cevabını içerisinde bulabileceğiniz kitapta, yoga, alternatif tedavi, meditasyon, psikanaliz ve stresi, kaygı gibi duygu durum bozuklugu üzerine değinilmiştir. Banu Taşçı Fresko Artık Ağrımasın Paloma Yayınevi yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Banu Taşçı Fresko Artık Ağrımasın Paloma Yayınevi fiyatı hakkında bilgiye Trendyol’dan ulaşabilir, ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.