Palto Tasarım Halimiz Itten Beter Keyfimiz Paşada Yok Krem Oval Kupa - Hediye Seramik Kupa

109,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Palto Tasarım Halimiz Itten Beter Keyfimiz Paşada Yok Krem Oval Kupa - Hediye Seramik Kupa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PALTO TASARIM Satıcı Ünvanı: PALTO HEDİYELİK EŞYA İMALAT İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0720115516400001 Vergi Kimlik Numarası: 7201155164
    Bu ürün PALTO TASARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok seveceğiniz tasarımlarla hazırlanan bu seramik kupa ve fincanlarda içeceklerinizi güvenle tüketebilir, kalemlik olarak kullanabilir, bitkilerinizi yetiştirebilirsiniz... Mat renktedir.
  • Malzemesi seramiktir.
  • 8x8x9 cm ebatlarındadır.
  • 300cc hacmi vardır.
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Hacim 300 - 399 ml
  • Renk Bej
  • Parça Sayısı 1
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Palto Tasarım Halimiz İtten Beter Keyfimiz Paşada Yok Krem Oval Kupa PTKUKR286

Ev, ofis ve okul mutfaklarının vazgeçilmezi olan Palto Tasarım kupa, kullanım kolaylığı ile büyük beğeni kazanır. Sıcak ya da soğuk fark etmeksizin içeceğinizi kolay şekilde tüketmenizi sağlayan bu kulplu kupa bardak kullanım kolaylığı sağlar. Balkonda, yürürken veya masa başında rahat bir kullanım imkanı sağlayan bu ürünle konfor sağlarsınız. Kişisel zevkinize göre tercih ettiğiniz Palto Tasarım markasının Halimiz İtten Beter Keyfimiz Paşada Yok kupa modeli oldukça çarpıcıdır. Gün içinde fazla içecek tüketenlerin ellerinden düşürmediği Palto Tasarım kupa mutfakların vazgeçilmezidir. Orijinal tasarımıyla görenlerin beğenisini kazanan bu ürünle tarzınızı ortaya çıkararak fark yaratabilirsiniz. Tamamıyla sizi yansıtan ürün sağladığı kullanım kolaylığı ile yüksek memnuniyet sağlar. Sevdiklerinize hediye olarak iyi bir seçenek olan Palto Tasarım kupa ergonomik yapısıyla beğeni kazanır.

  • Seramik materyal
  • Geniş iç hacim
  • Çok yönlü kullanım

Palto Tasarım Krem Oval Kupa Özellikleri

Palto Tasarım Krem Oval Kupa Özellikleri

Zevkinize göre özel olarak tasarlanan Palto Tasarım Halimiz İtten Beter Keyfimiz Paşada Yok krem oval kupa geniş kullanım alanı sunar. Çalışma masası üzerinde kalemlik olarak, balkonda saksı olarak, yatak odanızda makyaj fırçalarınızı muhafaza ederken veya banyoda diş fırçalarınızı muhafaza ederken kullanabilirsiniz. Hayata karşı tavrınızı yansıtan özel baskısını yaşam alanınızın her yerinde sergileyebilir, Palto Tasarım kupanın pratikliğini yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza özel günlerinde, öğretmeninize veya iş arkadaşlarınıza hediye ettiğiniz bu ürünle onları mutlu edebilirsiniz. 8 x 8 x 9 cm ebatındaki bu ürün beyaz renk üzerine siyah baskılıdır. 300 cc iç hacmiyle uzun içim keyfini yaşayabilir, molalarınızı keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Seramik materyalden üretilen bu kupa, malzemesinden kaynaklı olarak tok duruşludur. Ergonomik tasarımıyla kolay kavranabilen bu ürün bulaşık makinesinde yıkamaya uygun özelliktedir.

Palto Tasarım Oval Kupa Rahatlığı

Palto Tasarım Oval Kupa Rahatlığı

Kişisel tarzınızı ön plana çıkaran Palto Tasarım krem oval kupa orijinal tasarımı ile beğeni kazanır. Dikkat çekici baskısı kaliteli yapısı ile uzun kullanım ömrü sunar. Makinede ve elde yıkanınca zarar görmeyen baskısı sizi memnun eder. Geniş kullanım alanı ile oldukça işlevsel olan bu ürün, kulplu modeli ile rahat tutuş sağlar. İçerisindeki içecek ne kadar sıcak olursa olsun elinizi yakmayan kupa tasarımı eşsiz içim keyfi sağlar. Ev ve ofiste rahatlıkla kullanılabilen model tasarımı ile sizi yansıtır. Her yaşa hitap eden bu ürünü arkadaşlarınıza hediye alarak onları gülümsetebilirsiniz. Kişiye özel tasarımıyla onlara kendini değerli hissettirebilir, anlamlı bir hatıra bırakabilirsiniz. Palto Tasarım Halimiz İtten Beter Keyfimiz Paşada Yok krem oval kupa yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce kullanan gerçek müşterilerin deneyimlerini kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Avantajlı Palto Tasarım Kupa Fiyatları

Avantajlı Palto Tasarım Kupa Fiyatları

Sahip olduğu modern çizgisiyle fark yaratan Palto Tasarım kupa kalitesi ile uzun yıllar kullanım imkanı sunar. Çalışırken ve dinlenirken çay, kahve gibi içecekler için kullanılan bu kupa, yüksek konfor sağlar. Sade ve şık görüntüsü ile beğeni kazanan model farkınızı ortaya koymaya yardımcı olur. Kalemlik olarak kullanıldığında çalışma masanıza eğlenceli bir görünüm kazandıran Palto Tasarım kupa beğeni kazanır. Zemine tam oturan alt kısmıyla sallanma yapmayan ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Tasarımı, hacmi ve üretildiği materyale göre belirlenen Palto Tasarım Halimiz İtten Beter Keyfimiz Paşada Yok krem oval kupa fiyatı farklı seçeneklere sahiptir. Güvenilir online alışverişin adresi olan Trendyol üzerinden oldukça işlevsel olan bu ürüne bütçenizi zorlamayan avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Sabah akşam rahatlıkla kullandığınız Palto Tasarım kupanın içim keyfini deneyimleyebilir, tarzınızı yansıtan tasarımıyla fark yaratabilirsiniz.