Palto Yayınevi Aşk Romanları

179 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Palto Yayınevi Aşk Romanları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prof kitap Satıcı Ünvanı: EZR YAYINCILIK İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631063120600019 Vergi Kimlik Numarası: 6310631206
    Bu ürün Prof kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aşk Romanları Seti 4 Kitap KİTAPLAR : 1. Aşk Kağıda Yazılmıyor- Sadık Yalsızuçanlar 2. Yüzbaşının Kızı- Aleksandr Puşkin 3. Bedel - Ann Winton 4.Vurgun - Ann Winton Kitaplarımızın tamamı orijinal metin ve sıfır kitaplardır. Her biri ortalama 160/200/250 sayfa arasıdır Tamamı 1.Kalite Kitap Kağıdına Basılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Palto Yayınevi Aşk Romanları - 4 Kitap Set

Palto Yayınevi Aşk Romanları konuları sayesinde duygusal bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Romantizm ağırlıklı kitap okumayı seven kitapseverler için uygun bir settir. Palto Yayınevi tarafından baskısı yapılan set ile farklı yazarların kitaplarını okuyabilirsiniz. Kitaplar Türkçe çeviri yapılarak müşterilere sunulur. Bu sayede rahat bir şekilde okunabilir. Setin içerisindeki kitaplar 13 x 19,5 cm standart ölçülere sahiptir. Böylece kütüphanenizde de düzen yakalayabilirsiniz. 3 farklı yazarın 4 ayrı eserinden oluşan bir settir. Yazarların yaşamış olduğu dönem ve çevreden dolayı oluşan bakış açılarını görebilirsiniz. Okuyucu bu seti alarak farklı bakış açılarıyla kendisini geliştirebilir, eserlerin yazıldığı dönem hakkında bilgi edinebilir. Dünya klasiğini de içerisinde barındırması sayesinde pek çok farklı okura ulaşabilen bir üründür. 4 kitaptan oluşan bu ürünün bazı özellikleri şu şekildedir:

  • 4’lü set
  • Romantizm konulu romanlar
  • Ciltsiz

4 Kitaptan Oluşan Palto Yayınevi Aşk Romanları İçeriği

4 Kitaptan Oluşan Palto Yayınevi Aşk Romanları İçeriği

Palto Yayınevi kitapları seti içerisinde 4 ayrı kitap barındırır. Bu kitaplar 3 farklı yazarın kaleminden çıkmış eserlerdir. Setteki kitapların ana konusu romantizm ve aşktır. Yazarlar yaşadıkları zaman, çevre ve hayal güçleri ile kendi hayal güçlerini eserlerine yansıtır. 4 kitaptan biri olan Aşk Kağıda Yazılmıyor, Sadık Yalsızuçanlar tarafından yazılmış bir eserdir. Öğretmenlik ve yayıncılık da yapmış olan Sadık Yalsızuçanlar, kitabında aşkın tanımını ilim olarak yaparak eserini kaleme alır. Alexandr Sergeyeviç Puşkin tarafından yazılan Yüzbaşının Kızı ise sette bulunan başka bir eserdir. Bu kitap dünya klasikleri arasında yer alır. 18. yüzyıl Rusyası’nda ordu mensubu genç asilzade Pyotr Andreyiç Grinyov ile taşrada yaşayan Maşa arasındaki aşkını anlatır. Bu aşkı okurken geri planda Rusya’nın içinde bulunduğu siyasi durumu da görebilirsiniz.

Sevilen Palto Yayınevi Aşk Romanları Yorumları

Sevilen Palto Yayınevi Aşk Romanları Yorumları

Palto Yayınevi’nden çıkan bu sette iki kitap aynı yazara aittir. Ann Winton tarafından yazılan bu iki eserden biri Vurgun, diğer ise Bedel’dir. Ann Winton, Midwest Amerika’da doğmuş ve yaşamını da orada sürdüren bir yazardır. Yazar kitaplarında hayallerinde yaşattığı romantizmi okuyucuya aktarır. Geçmişten bugüne bir tabu olan zengin ve fakir kişilerin aşkının yazarın eşsiz bakış açısıyla işlendiğini görebilirsiniz. Vurgun kitabında yazar pek çok farklı şehir hakkında bilgiler verir. Bu sayede okuyucunun bu farklı şehirler hakkında fikir sahibi olabilmesini sağlar. Bedel isimli kitap 159, Vurgun isimli kitap ise 206 sayfadan oluşur. Palto Yayınevi Aşk Romanları yorumları ile set hakkındaki görüşlere bakabilirsiniz. Kitapseverler okudukları bu set hakkında yorumlar bölümünde değerlendirme yapar. Bu sayede set hakkında yapılan geri bildirimlerden kolaylıkla fikir edinebilirsiniz.

Avantajlı Palto Yayınevi Aşk Romanları Fiyatı

Avantajlı Palto Yayınevi Aşk Romanları Fiyatı

Palto Yayınevi Aşk Romanları fiyatı set içerisindeki ürünlere göre belirlenir. Bu sette 4 ayrı kitap vardır. Türk, Rus ve Amerikalı yazarların eserlerinin olduğu bir settir. Bu yazarlar bulundukları toplum yapısı ve zamana göre eserlerini kaleme almışlardır. Bunları okurken arka planda toplumun yapısını ve ülkede yaşananları rahatlıkla anlayabilirsiniz. Yüzbaşının Kızı isimli eserde Rusya’da oldukça ses getiren Pugaçov Ayaklanması’ndan bahsedilerek okuyucuya siyasi ve tarihi bilgilerde aktarılır. Ek olarak set içerisinde birbirinden farklı yazarların olması ile romantizmin farklı şekillerde görülebilmesi sağlanır. Romantizm konulu kitap okumayı seven kişilere hediye olarak alabileceğiniz bir üründür. Bu kitaplar çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz boyutlara sahiptir. Bu sayede dilediğiniz yerde kitabınızın kalan bölümüne devam edebilirsiniz. Aşkın her anı hakkında fikir sahibi olabilmenizi sağlayan eserlere Trendyol’dan ulaşabilir ve uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.