Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası Felsefe Tarihi Üzerine Bir Roman

239,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
297,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
330,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası Felsefe Tarihi Üzerine Bir Roman

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAN YAY Sofie'nin Dünyası Pan Yayıncılık

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası Felsefe Tarihi Üzerine Bir Roman

Kitap okumanın insan zihni üzerinde sayısız faydası vardır. Dikkat ve odaklanmayı artıran bir etkinlik olan okuma, insanların vizyonunu geliştirir. Kelime haznesinin genişlemesine, hitabetin güçlenmesine ve öğrenme sürecinin kolaylaşmasına imkan tanır. Bu olumlu etkilerin yanı sıra insanın bakış açısını genişletecek ve pozitif anlamda iç dünyasını şekillendirecek klasiklerin okunması önemlidir. Bu anlamda insana farklı pencereler açan ve temel bazı şeyleri sorgulayarak kendini bulmasına imkan veren Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası felsefe tarihi üzerine bir roman isimli kitap öne çıkar. Klasikler içerisinde yer alan roman, her yaştan insanın okumasına imkan verir. Tekrar okunduğunda yeni şeyler öğrenebileceğiniz bir içeriğe sahiptir. Roman, özellikle felsefeye olan ön yargıyı kırar ve felsefenin aslında hayatın içinden bir parça olduğunu gösterir.

  • Felsefe tarihi
  • Yaratıcı bakış açısı
  • Kaliteli baskı

Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası Özellikleri

Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası Özellikleri

Klasikler içerisinde yer alması ile evrensel bir nitelik taşıyan Sofie'nin Dünyası, Norveçli yazar Jostein Gaarder’in kaleminden çıkar. Felsefe evrenine yeni bir soluk getiren Sofie'nin Dünyası Pan Yayıncılık aracılığıyla okurlarla buluşur. Felsefeye olan bakış açısını başka bir noktaya taşıyan eser oldukça ilgi görür. Eser, hayatın içinden örneklerle felsefenin özünü gözler önüne serer. Yayımlandığı tarihten günümüze kadar pek çok kesimden okura ulaşmış olan roman, birçok dile çevrilir. Buradan anlaşılacağı üzere eser, farklı ülkelerden, yaş gruplarından ve kültürden birçok insanın kalbine dokunur. Sağlam temellere dayanan kurgusu ile okuru içine çeken eser, mektup tekniği üzerinden felsefe tarihinin bir okumasıdır. Yazarın kullanmış olduğu bu teknik okuyucuda aynı zamanda bir merak unsuru oluşturur. Ana karakter olan Sofi ve mektup arkadaşının bir sonraki mektup konusu okuru canlı tutar.

Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası Avantajları

Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası Avantajları

Pan Yayıncılık üzerinden ulaşılabilecek bu eser, okuru insanın varoluşu ve dünya arasındaki bağ üzerine düşündürür. Bu anlamda okuyucuda merak ve sorgulama daima iç içedir. Buna paralel olarak eserin oldukça öğretici ve didaktik bir yönü de vardır. Roman bittiğinde okur, felsefenin yapı taşı niteliğindeki pek çok isme dair fikir sahibi olur. Roman, okurda etik değerler, dünya ve varoluşun temellerine dair fikirlerin oluşmasını sağlar. Bu anlamda aslında sorgulamaya teşvik edici olması, her şeyin bir nedeni ve çıkış noktası olduğu algısı üzerinden şekillenir. Her şeyi olduğu gibi kabul etmektense nedenler ve sonuçlar üzerine kafa yormanın insana neler katabileceğini gösterir. Roman bu anlamda insanın kendi iç dünyasına bir ışık tutar. Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası felsefe tarihi üzerine bir roman fiyatı uygun aralıklardadır. Bu sayede herkes tarafından ulaşılabilir bir eserdir.

Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası Fiyatı

Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası Fiyatı

Güçlü kurgusu ile beğeni kazanan eser, okuyucuyu her bir sayfada farklı bir düşünceye sürükler. Bu açıdan hem akıcı hem de öğretici bir içeriğe sahiptir. Merak unsurunun daima canlı tutulması esere sürükleyicilik kazandırmakla beraber akıcı bir okuma keyfi yaşatır. Ayrıca roman basım kalitesi, kapak tasarımı ve başarılı çevirisiyle de dikkat çeker. Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası felsefe tarihi üzerine bir roman kullananlar da olumlu geri bildirimlerde bulunur. Düşünmenin önemi üzerinde ısrarla duran yazar, sorgulayıcı bir zihnin insana ne gibi bakış açıları kazandıracağını eser boyunca gösterir. Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası felsefe tarihi üzerine bir roman satın alarak keyifli bir okuma deneyimi yaşayabilirsiniz. Pan Yayıncılık Sofie'nin Dünyası felsefe tarihi üzerine bir roman yorumları kısmından ürün ile alakalı detaylı bilgiye Trendyol üzerinden ulaşıp dilerseniz satın alma işlemine geçebilirsiniz.