Panama Yayıncılık Börü 3 Kitap Takım Çağlayan Yılmaz

509,76 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
509,76 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
535,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Panama Yayıncılık Börü 3 Kitap Takım Çağlayan Yılmaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MD KİTAP Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DEMİRER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2860133786
    Bu ürün MD KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Börü 3 Kitap Takım Çağlayan Yılmaz

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Çağlayan Yılmaz
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Panama Yayıncılık Börü 3 Kitap Takım Çağlayan Yılmaz

Türk edebiyatında yeni bir sayfa açan Börü kitapları, fantastik kurgunun Türkçedeki ilk örnekleri arasında yer almaktadır. Fantastik kurgu türündeki kitapların Türkçede çok fazla görülmemesi nedeniyle özel bir noktaya konumlandırılan bu kitaplar, Türk mitolojisinden yararlandığı için de çok sevilmektedir. İlk kitaptan itibaren çok satanlar arasına girmeyi başaran Börü 3 kitaplık seti ile satışa sunulmaktadır. Her kitap birbirinden daha soluk kesici bir hikâyeye sahiptir. Ana temasında intikam bulunan bu kitapların her biri, bir diğeri için heyecan yaratmaktadır. İlk üç kitabı okuyan dördüncü kitabı da merak edebilmektedir. Türk edebiyatında türüne az rastlanan bir tarzı olan Çağlayan Yılmaz, Börü kitapları ile popülarite kazanmıştır.

  • Börü 1: Yeniden Dirilişin ve İntikamın Kitabı - 408 sayfa
  • Börü 2: Kurt İmparatorluğu - 416 sayfa
  • Börü 3: Kurt Yangını - 336 sayfa

Panama Yayıncılık Börü Kitapları Özellikleri Nelerdir?

Panama Yayıncılık Börü Kitapları Özellikleri Nelerdir?

Börü kitaplarının genel özelliklerine bakıldığında, çok satanlara girmesinin nedenleri de görülebilmektedir. Kitapların en önemli özelliği, fantastik tarzda roman olmalarıdır. Börü serisi, ilk kitaptan itibaren dikkat çektiği için devamı da gelmiştir. Fantastik kurgu roman türündeki bu kitaplar, Panama Yayıncılık tarafından yayımlanmıştır. Panama Yayıncılık Börü 3 kitaplık seti ile seriyi baştan okumak isteyenler için idealdir. 3 kitaptan oluşan bu setin ilk kitabı Börü 1: Yeniden Dirilişin ve İntikamın Kitabı’dır ve 408 sayfadır. 416 sayfalık Börü 2: Kurt İmparatorluğu setin ikinci kitabıdır. Setteki üçüncü kitap ise 336 sayfa uzunluğundaki Börü 3: Kurt Yangını’dır. Her kitap kendi içerisinde konulara ayrılmış olup toplamda 1.160 sayfalık bir serüven sunmaktadır. Börü 3 kitap yorumları da bu özelliklerden dolayı kitabın beğenildiğini göstermektedir.

Panama Yayıncılık Börü Kitapları Yazarı Kimdir?

Panama Yayıncılık tarafından yayımlanan Börü kitaplarının yazarı Çağlayan Yılmaz’dır. Doğum yılı 1987 olan Çağlayan Yılmaz, genç yazarlar arasında gösterilmektedir. Yazdığı kitaplarda kullandığı farklı üslup kullanması ve yeni bir tarzı denemiş olması, yazarın adını kısa sürede geniş kitlelere duyurmuştur. Çağlayan Yılmaz, dünyada her zaman çok satanlara giren fantastik kurgu romanlardan esinlenmiş ve Türk mitolojisinde daha fazla malzeme olduğunu düşünmüştür. Bunun üzerine Türk mitolojisinde yer alan karakterleri ve diğer tüm unsurları kullanarak kitaplar yazmaya başlamıştır. Türk edebiyatında örneği pek olmayan fantastik kurgu romanları ile çok satanlar arasına girmeyi başarmıştır. Çağlayan Yılmaz’ın 2015 yılında yazdığı İtbarak isimli kitap, en iyi yerli fantastik kitaplar arasında gösterilmiştir. Börü kitapları ise senaryo hâline getirilip televizyon dizisine uyarlanmıştır.

Panama Yayıncılık Börü Kitapları Konusu Nedir?

Börü kitapları tarzı ve türüyle olduğu kadar konusuyla da dikkat çekmektedir. Börü’nin ilk kitabında ana tema intikamdır. İntikamın, intikam şekillerinin ve intikam alma fikirlerinin farklı açılardan ele alındığı kitap, bu konuyu fantastik bir kurgu üzerinden anlatmaktadır. Bununla birlikte kitaptaki karakterlerin Türk mitolojisinden alındığı da görülmektedir. Taht uğruna yapılanların ne kadar doğru, ne kadar yanlış olduğunu etkili bir olay örgüsü üzerinden anlatan yazar, Börü serisinde ezilen milletlerden de sıklıkla bahsetmektedir. Mistik dünyaların ve mistik karakterlerin bulunduğu kitaplarda olaylar gerçekçiliğini hiç kaybetmeden okura aktarılmaktadır. Aslan ve Kurt gibi mitolojide de yeri olan hayvanların başrol oynadığı olaylar, zalim hükümdarları ve bu hükümdarların ordularını yenme başarılarını anlatmaktadır. Düşmana karşı birleşen hanedanlıkların güç gösterisini gözler önüne seren Börü serisi, aydınlık için geçilmesi gereken karanlık yollardan da bahsetmektedir. Aydınlığa çıkmak isteyen hanedanlıkların karanlık tarafı yenmek için karanlık büyülerden kurtulma çabası, büyük bir heyecan ile okura iletilmektedir.