Panama Yayıncılık Metro Kutulu Set (3 KİTAP TAKIM) / / Dmitry Glukhovsky

485 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
494,76 TL485 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
548,35 TL

Ürün Bilgileri

Panama Yayıncılık Metro Kutulu Set (3 KİTAP TAKIM) / / Dmitry Glukhovsky

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MD KİTAP Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DEMİRER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2860133786
    Bu ürün MD KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Metro Kutulu Set (3 Kitap Takım) Ürün Adı : Metro Kutulu Set (3 Kitap Takım) Yayınevi : Panama Yayıncılık Stok Kodu : 9789752444034 Sayfa Sayısı : 1704 Boyut : 14x21 Basım Tarihi : 2021-10 Kapak Türü : Ciltsiz Kağıt Türü : 2. Hamur 1. Metro 2033
  • 2. Metro 2034
  • 3. Metro 2035
  • Yıl 2033... Nükleer savaş sonrası enkaz haline gelen dünyada insan soyu neredeyse tükenmiş, radyasyon yüzünden kentler yaşanamaz halde... Hayatta kalan birkaç bin kişi yeraltına, dünyanın en büyük nükleer sığınağı olan Moskova Metrosu’na sığınıyor. Burası insanoğlunun son kalesi. Yeraltındakiler için en büyük tehlike Karadelililer. İstasyonlar mini devletlere bölünmüş. İdealler, dinler, temiz su gibi nedenlerle bir araya gelmiş halklar. Duygular yerini içgüdülere bırakmış. Tek bir amaç var: Ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak. Genç Artyom’a, yaklaşmakta olan karanlık tehlikeye karsı halkı uyarmak için Metro’nun kalbi, “Polis” istasyonuna gitme görevi verilir. Metro’nun kaderi belki de tüm insanlığın kaderi Artyom’un elindedir artık... Yıl 2034... Nükleer kıyamet sonrası enkaz haline gelen dünyada insan soyu neredeyse tükenmiş, radyasyon yüzünden kentler yaşanmaz halde. O gün yalnızca Moskova Metrosu’nda yolculuk edenler hayatta kaldı. Dünyanın en büyük nükleer sığınağı olan Metro, insanoğlunun son kalesi. WDNCh istasyonunda olanların üzerinden bir yıl geçti. Metro’nun öbür yakasındaki Sevastopolskaya istasyonu yardım bekliyor. Kervanların oraya neden ulaşamadığını kimse bilmiyor. Yardıma gönderilen genç Ahmet, kimliğini bilmeyen acımasız avcı Hunter, ölümsüzlüğü arayan ihtiyar tarihçi Homer’den oluşan birlik. Ve onlara yolda katılan Sasa... Metro, onların kaderini bir araya getirdi. Onlar insanlığı kurtarabilecek mi? Metro 2033’ün beklenen devam kitabı... Yıl 2035… Üçüncü Dünya Savaşı yirmi yılı aşkın bir süre önce dünyayı yok etmiş, yaşama dair izler yeryüzünden tamamen silinmiştir. Nükleer saldırının yakıp yıktığı koskoca şehirler artık toz ve külden ibarettir. Her şey paslanıp çürümekte, uydular yörüngede başıboş bir halde dönmektedir. Sadece Moskova metrosuna sığınanlar hayatta kalır ve radyasyondan korunmak için, yerin onlarca metre altında bambaşka bir dünya kurarlar. Metro istasyonları da dinî ve ideolojik ayrımların hâkim olduğu birer şehir-devlet haline gelir. İktidardakilerin yazıp oynadığı bir tiyatro oyununu andıran bu hayatta, vatandaşlar gelecek kaygısından uzak, sadece günü kurtarma derdindedir. Ama içlerinden biri, büyük bir hayalin peşinden koşmaktadır: Radyasyon seviyesi düştüğünde yeryüzüne geri dönmek ve insan gibi yaşamak. Bir zamanlar adına Dünya denilen koca boşlukta, hayatta kalmış olabilecek başka insanları arayan bu inatçı gencin adı Artyom’dur. Ve herkesin bu hayali takip etmesi için, metronun karanlık tünellerinde heyecan verici bir yolculuğa çıkacak, pek çok kirli sırrı açığa çıkaracaktır. En büyük sürpriz ise Artyom’u günışığında beklemektedir...

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Dmitry Glukhovsky
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Panama Yayıncılık Metro Kutulu Set (3 Kitap) Dmitry Glukhovksy

Dmitry Glukhovsky’nin ilk roman serisi olan Metro, etkileyici hikayesi ve akıcı anlatımıyla öne çıkmaktadır. Bilim kurgu türünde olan romanda nükleer felaket sonrası hayatta kalma mücadelesi konu edilmektedir. Her kitapta bambaşka bir heyecanın yaşandığı seri, sizi kasvetli bir evrende saatler sürecek ve benzersiz bir maceraya davet etmektedir. Metro kutulu set 3 kitap takımında Metro serisinin tamamı (Metro 2033, Metro 2034 Metro 2035) yer almaktadır. Böylece seti alarak hikâyeyi baştan sona okuyabilirsiniz. Kutulu olarak satılan set, kitap koleksiyonunuza katmak isteyeceğiniz türden harika bir tasarıma sahiptir. Bilim kurgu türü kitaplardan hoşlanıyor ve özellikle de felaket senaryolu gelecek tasvirleri sunan romanlara ilgi duyuyorsanız Metro Dmitry Glukhovsky kitaplarını okumanız tavsiye edilir.

  • Yazar: Dmitry Glukhovksy
  • Tür: Bilim kurgu
  • Kutu içeriği: Metro 2033 - Metro 2034 - Metro 2035

Dmitry Glukhovsky Metro Kitabı Konusu ve Türü nedir?

Metro Kutulu Set (3 Kitap) Dmitry Glukhovsky - Dmitry Glukhovsky

Panama Yayıncılık Metro kutulu set Dmitry Glukhovsky kitap isimlerinden anlaşılacağı üzere 2033, 2034 ve 2035 yıllarında geçmektedir ve türü ise bilim kurgudur. Üçüncü Dünya Savaşı’ndan 20 yıl sonrasını anlatan seride, nükleer savaşın ardından dünya tamamen yaşanamaz bir hâle gelmiş, neredeyse her şey yıkılmış ve küle dönmüştür. Sadece Rusya’nın Moskova şehrinde bulunan metro hattına sığınan insanlar bu korkunç felaketten kurtulmayı başarır. Metro ağının farklı istasyonları, ayrı ideolojilere ve inançlara sahip birer şehir hâlini alırİnsanlar artık gelecekle ilgili tüm umutlarını yitirmiş ve sadece hayatta kalmaya odaklanmıştır. Ancak içlerinden biri, Artyom, umudunu hâlen kaybetmemiş ve hayatta kalmış olabilecek insanları aramaya koyulmuştur. Metronun karanlık tünellerinde nefes kesen bir maceraya çıkacak olan Artyom, en az tüneller kadar karanlık olan sırların açığa çıkışına şahit olacaktır.

Dmitry Glukhovsky Metro Kitabı Yazarı kimdir?

Metro Kutulu Set (3 Kitap) Dmitry Glukhovsky - Dmitry Glukhovsky

1979 yılında Moskova’da doğan Dmitry Glukhovsky, sosyal ve politik alanlarda yaptığı çalışmalarla tanınan bir gazeteci ve aynı zamanda yazardır. Kudüs’te bulunan İbrani Üniversitesi’nde gazetecilik ve uluslar okuyan Glukhovsky, sonrasında basın alanında birçok farklı şirkette çalışmıştır. Yazarlığın yanında muhabirlik görevi de üstlenmiştir.Glukhovsky, kariyerindeki sıçramayı Metro 2033 kitabıyla gerçekleştirmiştir. Metro Dmirty Glukhovsky’nin tüm dünyada büyük bir üne kavuşmasını sağlamıştır. İlk olarak 2005 yılında yayınlanan Metro 2033’ün ardından birçok ödül alan yazarın bu 25’ten fazla dile çevrilmiştir. Sadece Rusya’da 1 milyonun üzerinde satışa ulaşan Metro serisi, ülkemiz de dahil olmak üzere birçok ülkede büyük bir ilgiyle karşılanmış ve on milyonlarca satış rakamına ulaşmayı başarmıştır. Kitapların ardından piyasaya sürülen ve Glukhovksy’nin danışmanlığını yaptığı video oyunları da tıpkı kitaplar gibi başarı yakalamıştır ve milyonlarca satmıştır.

Dmitry Glukhovsky Metro Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Bilim kurgu türündeki kitapları sevenler Metro serisini de beğenecektir. Epey sürükleyici olan Metro serisi, türün sevenlerinin kitaplığında bulunması gereken eserler arasındadır. Her satırda içinize işleyecek olan post apokaliptik kurgusu ile hayal gücünüzün sınırlarında gezinmenizi sağlayacak Metro Dmitry Glukhovsky kitaplarını okumanız tavsiye edilir. Karanlık atmosferiyle öne çıkan kitabın daha çok yetişkin okuyucular için uygun olduğunu belirtmek gerekir.Metro Dmitry Glukhovsky serisi, daha önce bilim kurgu türünde kitap okumamış olan ve bu türe yeni başlamayı düşünenler için de son derece uygundur. Akıcı, sade ve başarılı anlatımı sayesinde hiç sıkılmadan okuyabilirsiniz. Harika konusu ile Metro’nun uzun süre hafızalanızda yer edeceğinden emin olabilirsiniz. Metro kutulu set 3 kitap Dmitry Glukhovsky yorumlarına bakarak kitabı satın alanların değerlendirmelerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca “roman” kategorisinde ilginizi çekecek binlerce farklı kitaba göz atabilir ve istediklerinizi kolayca satın alabilirsiniz.