Pandoli Beyaz Renk Kelebek Kanat Set 50 Cm Kanat Asa Taç 3 Lü Set Gösteri

99,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
108,82 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
164,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pandoli Beyaz Renk Kelebek Kanat Set 50 Cm Kanat Asa Taç 3 Lü Set Gösteri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUJU OYUNCAK Satıcı Ünvanı: JUJU OYUNCAK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484185589300001 Vergi Kimlik Numarası: 4841855893
    Bu ürün JUJU OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 50 cm genişliğinde ve 37 cm yüksekliğindedir.Üzerinde kelebek figürleri bulunmaktadır.Kanatların arka kısmında kollarınızdan geçirmeniz için lastikler yer alıyor.Uçlarında kelebek figürü yer alan taç, esnek yapıya sahiptir, kolaylıkla uyum ağlar.Kelebek Asası 30 cm yüksekliğindedir. Kurdelelerle süslü ve üst kısmında kelebek figürü bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Pandoli PP01402BY 50 cm Beyaz Renkli 3'lü Kelebek Kanadı, Asa ve Taç Seti

Pandoli beyaz renk kelebek 50 cm kanat, asa, taç 3'lü set, çocukların severek kullandığı parti malzemeleri arasında yer alır. Ürün, takım hâlinde olup paket içeriği üç parçadan oluşur. Sette, beyaz renk kelebek kanadı, asa, bir adet de özel süslemeli taç toka bulunur. Bu parti malzemesinde ana tema kelebek olur. Pandoli beyaz kelebek kanat asa taç 3'lü set, esnek materyallerden üretildiği için kolay bir kullanım sergiler. Ürünler üzerinde yer alan ışıltılı işlemler, özellikle kız çocuklarını ilgisini çeker. Kelebek süslemeleri ve hareketli kanatlar, ürünü daha etkileyici bir hâle getirir.

  • Set içeriği: Asa, kanat, saç tokası
  • Kanat büyüklüğü: 50 cm
  • Özellik: Esnek yapılı

Pandoli 50 Cm Kanat Asa Taç 3'lü Set Özellikleri Neler?

Pandoli 50 Cm Kanat Asa Taç 3'lü Set Özellikleri Neler?

Pandoli beyaz renk kelebek 50 cm kanat, asa, taç 3'lü set, kız çocuklarının beğendiği birçok detay taşır. Takım olarak satılan ürün; taç, asa ve kanattan oluşur. Kanat, beyaz renkli olup sert bir çerçevenin üzerine esnek tül kumaş kaplanarak üretilir. Ürünün materyalleri incelendiğinde, çocukların kullanımı için tamamen güvenli olduğu görülür. Kanatların üzerindeki sarı, parlak, ışıltılı işlemeler dikkat çeker. İç kısmında kola geçirmek için lastik askılar bulunur. Esnek forma sahip olan askılar, kullanım esnasında sıkma yapmadığı için kanatlar konforla takılabilir. Paket içerisindeki bir diğer ürün olan asa ise ideal uzunluğa sahip olur. Beyaz renkli, kurdele kumaş ile kaplanan ürün, şık bir görünüm taşır. Asanın uç kısmında hareketli kelebek detayı bulunur. Taç üzerindeki iki adet, hareketli kelebek motifi de dikkat çeker.

Pandoli Beyaz Renk Kelebek Kanat Setin Ebatı Nasıl?

Pandoli beyaz renk kelebek kanat set 50 cm genişlikte üretilir. Kelebek kanadın yüksekliği ise 37 cm olur. Bu ölçüler, ürünü bebekler ve çocuklar için uygun hâle getirir. Kelebek kanatlarının boyutları hem ürünü gösterişli kılar hem de oyun esnasında çocuğun hareket alanını kısıtlamaz. Ürün, geniş bir yaş aralığının kullanımına uygun olarak üretilir. Özellikle esnek ham maddeler; saç tokası ve kanatları farklı gelişim çağındaki kız çocuklarının takmasına imkân verir. Pandoli beyaz renk kelebek 50 cm kanat, asa, taç 3'lü set içerisindeki toka ise her yaştan kullanıcının takabileceği ürün olur. Esnek yapısı sayesinde başa takıldığında acı vermez. Kolayca çıkarılır ve yeniden takılabilir. Ayrıca ürün, çocukların eğlenmesi için hareketli kelebeklerle desteklenir. Asa modeli ise ideal kalınlığı ile çocukların küçük ellerine rahatlıkla oturur.

Pandoli Kanat Set 50 Cm Kanat Asa Taç 3'lü Seti Kimler Alır?

Pandoli beyaz renk kelebek 50 cm kanat, asa, taç 3'lü set, özellikle kız çocuklarının büyük ilgi gösterdiği ürünler arasında yer alır. Çocuklar için iyi bir doğum günü hediyesi olur. Partiler dışında çocuğunuzun eğlenmesi için bu seti tercih edebilirsiniz. Çocuklarınız, günlük hayatta çeşitli senaryolar oluşturarak bu takım ile oynayabilir. Aynı zamanda okul gösterilerinde ve anaokullarında ideal bir kostüm aksesuarı olarak tercih edilir. Özel etkinlikler ve organizasyonlar için hazırlık yapan kişiler de Pandoli kanat setini inceleyebilirler. Ürün kirlendiğinde ise nemli bir bezle silinerek kolayca temizlenebilir. Pandoli beyaz renk kelebek 50 cm kanat, asa, taç 3'lü set yorumlarını inceleyerek ürün hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bu takımı, Trendyol sayesinde güvenli alışveriş yöntemleri ile hızla satın alabilirsiniz.