5
Parti Maskesi & Gözlüğü kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Pandoli Partidolu Plastik V For Vendetta Maskesi

75 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Pandoli Partidolu Plastik V For Vendetta Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ertan Sincanoğlu Satıcı Ünvanı: ERTAN SİNCANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7700089423
    Bu ürün Ertan Sincanoğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eğlenceli partiler hazırlayarak, kutlamalarınıza anlam kazandırabilirsiniz.Kaliteli plastik ve karton malzemeden imal edilmiş karnaval maskeleri, farklı tasarım, renk ve modellerdedir.Partilerinizde kendiniz ve sevdikleriniz için muhteşem eğlenceler hazırlayın.Ürün Özellikleri
  • Ölçü : 25 x 25 cmMalzemesi : PlastikRenk : BeyazArka kısmında yüzde rahat durmasını sağlayan lastik bant mevcuttur
Geri Bildirim Ver

Pandoli Plastik V For Vendetta Maskesi

V for Vendetta maskesi genel kullanıma uygun boyutları ve kaliteli yapısı ile öne çıkar. Pek çok farklı alanda kullanıma uygun maske ile iddialı bir karakterin görünümüne bürünmek son derece kolaydır. Uygun fiyatı ile bütçe dostu bir eğlence aracı olarak tercih edilebilir. Özellikle çocuklar için ekonomik bir seçim olarak öne çıkar. V for Vendetta maskesi:

  • Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir; bu sayede dayanıklılığı ile öne çıkar. Uzun süreli kullanım ömrü sunar.
  • Karakterin çizgi romanlarda ve filmlerde geçen orijinal görünümünü birebir yansıtır. Bu sayede kullanıcılara karakterin özelliklerini doğru şekilde yansıtma imkânı sunar.
  • Yetişkinler tarafından partilerde kullanılabilir. Çocuklar için ise farklı ve eğlenceli bir oyuncak olarak tercih edilebilir. Kullanımı son derece konforludur.

Pandoli V For Vendetta Maskesinin Özellikleri Nelerdir?

Plastik V For Vendetta Maskesi

V for Vendetta maskesi herkes tarafından sevilen, asi duruşu ile öne çıkan güçlü bir çizgi roman karakterinden esinlenerek hazırlanır. Karakterin orijinal görüşüne uygun şekilde hafif kırmızı yanaklara, keskin kaşlara, ince bir bıyığa ve sakala sahiptir. İddialı bir görünümü vardır. Yapısı yüze tam oturur. Böylece uzun süreli kullanımlarda dahi herhangi bir rahatsızlık vermez. 25x25 santimetre boyutu ile hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından kullanılmaya uygundur.V for Vendetta maskesinin ağız ve göz kısımlarında hava delikleri bulunur. Bu delikler normal nefes alış verişinin kesintisiz ve konforlu bir şekilde devam etmesine olanak sağlar. Pratik ve rahat kullanım sunar. Bu sayede plastik V for Vendetta maskesi yorumları son derece olumludur. Kullanıcılar tarafından beğenilen ürün ile keyifli zaman geçirmek mümkündür.

Plastik V For Vendetta Maskesi Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Plastik V For Vendetta Maskesi

V for Vendetta maskesi dayanıklı plastik malzeme kullanılarak üretilir. Kalitesini üretiminde tercih edilen malzemeden alan maske bu sayede tekrar kullanımlar için uygundur. Kolay kırılmaz; kısa sürede kullanım dışı kalmaz. Pandoli V for Vendetta maskesi dayanıklı plastik kalıbı sayesinde aynı zamanda güvenli bir kullanım sunar. Çocukların kullanımı için de idealdir.V for Vendetta maskesinin arka kısmında lastikli bir ip bulunur. Lastikli ip de maskenin yüz kısmına benzer şekilde son derece kalitelidir. Uzun süreli kullanım sunar; dayanıklılığı ile öne çıkar. Kopma sorunu olmaksızın güvenle kullanılabilir. Maskenin yüz kısmında bulunan renkli detaylarda kullanıma bağlı olarak renk atması görülmez. Kalıcılığını uzun süre muhafaza eden boyalar kullanılarak hazırlanan V for Vendetta maskesi üstün kalitesi ve dayanıklılığı sayesinde sorunsuz bir kullanım sunar.

Pandoli V For Vendetta Maskesi Nerelerde Tercih Edilebilir?

V for Vendetta Maskesi farklı bir görünüm elde etmek istenilen her yerde tercih edilebilir. Özellikle kostüm partileri için ideal bir seçimdir. Farklı partilerde ve eğlence yerlerinde de kullanılabilir. Çocukların farklı oyunlar oluşturması için de tercih edilebilir. V for Vendetta maskesi fiyatı ile bütçe dostu bir seçim olarak öne çıkar. Kullanıcıların beğenisini kazanan maske, farklı ve karizmatik duruşu ile öne çıkan karakterin havasına bürünmek isteyen herkes için ideal bir seçimdir.Trendyol’da yer alan V for Vendetta maskesi satın al seçeneği sayesinde, alışverişinizi bilgisayarınızdan ya da cep telefonunuzdan kolaylıkla yapabilirsiniz. Satın alma işlemi sırasında indirimli fiyatlardan ve avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Güvenilir online alışveriş deneyimi dahilinde bütçenizi aşmadan ihtiyaçlarınızı satın alabilirsiniz. 7 gün 24 saat hizmet veren web sitesi ve mobil uygulama aracılığı ile dilediğiniz an alışveriş yapabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı anında temin edebilirsiniz.