Pandül Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Defteri

90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pandül Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Defteri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANKA KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: KAYHAN SAYYİĞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7570338053
    Bu ürün ANKA KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9. Sınıf Biyoloji Defteri Ülkü Kaplan / Pandül Yayınları Basım Yılı: 2019
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786059449915
  • Yazar: Ülkü Kaplan

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 9. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ülkü Kaplan
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pandül Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Defteri

Derslerde not tutulması son derece önemlidir. Sonradan tekrar etmeyi ve pekiştirmeyi kolaylaştırır. Not tutmak, her zaman o kadar kolay olmayabilir. Bunun için kendinden yazılı derslere yardımcı defterler vardır. Pandül Yayınları 9. sınıf biyoloji defteri, biyoloji dersine yardımcı pek çok not içerir. Lise 1 biyoloji dersi konularını içeren bu defter, alanında uzman kişiler tarafından araştırılarak özen ve özveri ile hazırlanır. Lise 1 okul müfredatında işlenen konuları içerir. Dolayısıyla okul ile paralel kullanılması mümkündür. Konuları öğrenmek isteyen hemen herkes tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Pandül Yayınları biyoloji defteri, yalnızca biyoloji notlarını değil, çeşitli sorular ve etkinlikleri de içerir. Böylece konuları pekiştirmeye olanak sağlar. Siz de bu ürünü satın alarak derslere yardımcı bir kaynak edinebilirsiniz.

  • Müfredata uygun içerik
  • Çeşitli sorular
  • Farklı etkinlikler

Pandül Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Defteri Kullananlar

Pandül Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Defteri Kullananlar

Pandül Yayınları 9. sınıf biyoloji defteri kullananlar tarafından son derece yararlı bulunur. İçeriğinde; canlıların ortak özellikleri, canlıların yapısında bulunan temel bileşikler, hücre, hücrenin yapısı, canlıların çeşitliliği ve sınıflandırılması konularını barındırır. Okulda not alamadığınız zamanlar için harika bir kurtarıcıdır. Defter formunda olan ürün, konuların notlarını ve sonrasında çeşitli sorular ve etkinliklerini içerir. Bu sayede tüm biyoloji konularını çalışabilir ve pekiştirebilirsiniz. Bu ürünü ister evde tek başına çalışırken ister okulda öğretmeni takip etmek için kullanmak mümkündür. Son derece pratik olan bu defter sayesinde saatlerce not çıkarmak zorunda kalmadan sınavlara çalışabilirsiniz. Hem vaktinizden hem de enerjinizden tasarruf etmenizi sağlayan bir içeriktir. Siz de okula destekçi bir ürün edinmek için Pandül Yayınları 9. sınıf biyoloji defteri ürününü satın alabilirsiniz.

Derslere Yardımcı Pandül Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Defteri

Derslere Yardımcı Pandül Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Defteri

Konulara hakim yazarlar tarafından özenle hazırlanan ve düzenlenen Pandül Yayınlarının biyoloji defteri, hem not içermesi hem de sorularla desteklenmesi sebebiyle oldukça pratiktir. Okula yardımcı bir üründür. Sınavlara hazırlık olarak destek sağlayan bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Okul müfredatındaki lise 1 biyoloji kazanımlarını içerir. Okul ile paralel bir şekilde çalışabilmenize imkan verir. Çalışırken saatlerce not çıkarmanıza gerek olmaz, bu sayede zaman kaybetmezsiniz. Defter biçimindeki ürün, çeşitli notlar içerir. Buna ek olarak içindeki sorular ile konuyu anladığınızdan emin olur. Ürün, standart kitap boyutundadır. Ülkü Kaplan tarafından, Türkçe dilinde hazırlanır. Müfredatta bulunan biyoloji kavramlarını içerir. Pandül Yayınları 9. sınıf biyoloji defteri yorumları bölümüne göz atarak ürünü kullananların görüşlerine detaylı bir şekilde göz atabilir ve memnuniyetlerini görebilirsiniz. Ürünü satın alarak verimli bir şekilde çalışmaya başlayabilirsiniz.

Avantajlı Pandül Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Defteri Fiyatı

Avantajlı Pandül Yayınları 9. Sınıf Biyoloji Defteri Fiyatı

9. sınıf biyoloji konuları, birçok öğrenciyi zorlayabilir. Dersleri notlar yardımıyla takip etmek oldukça verimlidir. 2020 - 2021 yılı müfredatına uygun olarak düzenlenen bu kitabın yazarı, Ülkü Kaplan’dır. Defter şeklindeki ürün, lise 1 konularından notlar içermesine ek olarak etkinlikler ve sorular da içerir. Evde kendi kendinize tekrar yaparken size zaman kazandıran ve öğrenmenizi kolaylaştıran, okulu destekleyici bir kaynaktır. Saatlerce zaman harcamadan günü gününe tekrar yapmanıza olanak sağlar. Satın alanlar tarafından yararlı bulunup beğeni toplar. 9. sınıf kazanımlarına uygun olarak hazırlanır. Pandül Yayınları 9. sınıf biyoloji defteri fiyatı, ürünün içeriği ve kapsamı göz önünde bulundurularak belirlenir. Uygun fiyatı ile hemen her bütçeye hitap eder. Siz de okula yardımcı not defterini edinmek için Trendyol’a göz atabilirsiniz. Üniversiteye hazırlık sürecine destek olan bu ürünü satın alabilirsiniz.