Pano Yayınları 10.sınıf Tarih Özet

105 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,80 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
126,08 TL

Ürün Bilgileri

Pano Yayınları 10.sınıf Tarih Özet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hakan Kitabevi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ERKAN TIRIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8430166540
    Bu ürün Hakan Kitabevi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pano Yayınları 10. Sınıf Tarih Özet Kitabı Yeni Müfredat uyumlu! Konu Özetleri Stratejıler & İpuçları Çözümlü Sorular Yazılı Sınavlar Tarama Testi Deneme Sınav

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 10. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pano Yayınları 10. Sınıf Tarih Özet Kitabı

Kitaplar, her yaştan insanın kişisel gelişimi için önemli bir rol üstlenir. Genel kültürü artırmasının yanında keyifli dakikalar geçirebilmenizde de rolü vardır. Okumak, kişinin tek başına yapılabildiği eğitici ve eğlenceli bir aktivitedir. Bunlarla birlikte okul kitapları, sınav sürecini ve eğitim hayatınızı da kolay bir şekilde geçirebilmenize yardımcı olur. Pano Yayınları 10. sınıf tarih özet kitabı da bu süreçte müşterisinin yanında olmayı amaçlar. Bünyesinde soru bankası yer alması ile pratik yapabilme imkanı sunar. Kağıt kalitesi ile uzun süreli kullanıma da uygun bir üründür. Bu kitap, öğrencilerin kendilerini geliştirmelerini ve sınavlarında başarılı olmalarını öncelikli amaç edinir. Sahip olduğu tasarımı ile müşterilerinin kullanım sürecinde sıkılmamasını ve rahat bir şekilde çalışmasını sağlar.

  • Soru bankası kitap içeriği
  • Kaliteli kağıt ve kapak tasarımı
  • Eğitici ve geliştirici özellik

Pano Yayınları 10. Sınıf Tarih Özet Kitabı Yorumları

Pano Yayınları 10. Sınıf Tarih Özet Kitabı Yorumları

Pano Yayınları tarih özet kitabı modelinin birçok da önemli ve kullanışlı özelliği vardır. Bunlar müşterilerin keyifli öğrenim deneyimi ile birlikte üründen memnun kalabilmelerinde rol oynar. Bu duruma Pano Yayınları 10. sınıf tarih özet kitabı yorumları ile şahit olabilmek de mümkündür. İçeriğinde soru bankasına sahip olması, öğrenilen bilgileri tekrar edebilme ve pratik yapabilme imkanı verir. Lise öğrencilerinin yanında üniversite sınavına hazırlanan müşteriler için kullanımı oldukça uygun bir üründür. Kaliteli yapısı ile uzun yıllar boyunca sağlam kalabilir ve evinizin kütüphanesinde yer alabilir. Ürün, kapağının minimalist ve hoş tasarımı bulunması da herkesin göz zevkine hitap edebilmesini sağlar. Yazım dilinin sade olması, öğrencilerin eğitim sürecini pratik hale getirir ve aynı zamanda maksimum verimle çalışabilmelerine yardımcı olur. Bu yönüyle müşterileri tarafından da oldukça tercih edilir.

Pano Yayınları 10. Sınıf Tarih Özet Kitabı Avantajları

Pano Yayınları 10. Sınıf Tarih Özet Kitabı Avantajları

Pano Yayınları tarih kitabı özelliklerinin sunduğu birçok da avantajı bulunur. Bunlar müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına hizmet eder. Yardımcı kaynak, eğitici dakikalar geçirmenizi ve kolay bir şekilde ders çalışmanızı sağlar. Öncelikle kitabın anlaşılır, sade bir dile sahip olması, bu avantajlar arasında yer alır. Gençlerin okuma ve öğrenme sürecinde güçlük çekmesini engeller. İçeriğinde soru bankasına sahip olması ile öğrenilen bilgileri pekişterebilmeyi ve pratik yapabilmeyi mümkün kılar. Bu yönüyle oldukça sevilen bir kaynaktır. Kitap baskısının dayanıklı yapısı, yıllarca raflarınızda yerini koruyabilmesini sağlar. Bu durum kitabın ömrünü uzatarak istenilen zamanda yeniden kaliteli bir öğrenim deneyimi yaşayabilme imkanı sunar. Kapak tasarımının hoş ve şık olması ise gençlerin ilgisini çeker. Bu yönüyle göz zevkine de hitap eder ve ürünün tercih edilmesini sağlar.

Pano Yayınları 10. Sınıf Tarih Özet Kitabı Fiyatları

Pano Yayınları 10. Sınıf Tarih Özet Kitabı Fiyatları

Pano Yayınları 10. sınıf tarih özet kitabı fiyatı, özellik ve avantajlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Eğitici bir kitap olan bu ürün, keyifli dakikalarda sizin yanınızda yer alır. Sağlamlığı ve kalitesi ile uzun yıllar kullanıma uygun bir yapısı vardır. Sadece lise öğrencilerinin değil, tarihe merakı olan ve üniversite sınavına hazırlanan müşteriler de bu üründen faydalanabilir. Kişisel gelişime katkı sağlar ve öğrenim hayatını kolay hale getirir. Bu süreçte yanınızda yer almayı ve isteklerinize hizmet etmeyi amaçlar. Bünyesinde sahip olduğu soru bankası, bilgileri tekrar edebilmenize de yardımcı olur. Bu ürün, sunduğu her imkanıyla hayatınızı kolaylaştırır. Bu birçok farklı özellik ve avantajı bulunan Pano Yayınları soru bankalı tarih kitabını, online alışverişin güvenilir adresi olarak bilinen Trendyol üzerinden uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.