Papia 32'li Tuvalet Kağıdı

273,99 TL
(8,56 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Papia 32'li Tuvalet Kağıdı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayat Satıcı Ünvanı: AS TÜKETİM MALLARI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086045936100013 Vergi Kimlik Numarası: 0860459361
    Bu ürün Hayat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye’nin ilk cilt pH’ıyla uyumlu tuvalet kağıdı Papia cildinize hak ettiği değeri verir. Cilde dost yapısı sayesinde hassas ciltlerde de kullanıma uygundur, hem ön yüzüyle, hem de arka yüzüyle teninizde yumuşacık bir his bırakır. Her zaman yeniliklerin öncüsü olan Papia, Türkiye’nin tek B-side teknolojisiyle üretilen, en dolgun, en dayanıklı ve yumuşacık tuvalet kağıdı olma özelliğini gururla taşıyor.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Kat Sayısı 3 Katlı
  • Rulo Sayısı 32'li
Geri Bildirim Ver

Papia Tuvalet Kağıdı 32'li

Tuvalet kağıtları geçmişten bugüne gündelik hayatın önemli bir parçasıdır. Hijyen ve temizlik ürünü olmasından ötürü çok dikkatli üretime sahip olmaları gerekir. Papia tuvalet kağıdı 32’li üretim aşamaları ve içeriği ile oldukça dikkat çekici bir üründür. Kullanım kolaylığı ve pratikliği ile son derece kalitelidir. Yapımında kullanılan selüloz malzemesi iyi derecede dayanıklı bir malzemedir. Suya karşı dayanıklı yapısı ile hızlı biçimde parçalanmaz. Bu sayede oldukça tasarruflu ürün niteliği taşır. 3 katlı yapısı, bu dayanıklılığa destek olur. Kaliteli üretimi sayesinde pratik kullanıma sahiptir. Rahat ve tasarruflu kullanımının yanı sıra oldukça işlevsel bir üründür. Sadece tek parçası bile suya karşı dayanıklıdır ve avantajlı bir tuvalet kağıdı tercihi sunar. Tasarruflu bir seçim için bu modeli tercih edebilirsiniz.

  • Suya karşı dayanıklı yapı
  • Tasarruflu tercih
  • İşlevsel kullanım

Beğeni Toplayan Papia Tuvalet Kağıdı 32'li Özellikleri

Beğeni Toplayan Papia Tuvalet Kağıdı 32'li Özellikleri

Tuvalet kağıtlarının ham maddesi ve üretim aşamaları oldukça önemlidir. Kişinin vücudu ve cildi ile birinci derecede temas halinde olduğundan bu ham madde ve aşamalar önem taşır. Papia tuvalet kağıdı doğal bitki selülozundan üretilen narin yapısıyla sağlığı gözeten eşsiz bir tuvalet kağıdıdır. Suda kolaylıkla parçalanmaz ve biçimini korur. Selülozun oldukça hijyenik bir şekilde işlenmesiyle üretilir. Bu hijyenik ve titiz yapısı ile insan sağlığına uyum sağlar. İçerisinde cilde zarar verecek herhangi etken madde yoktur. Cildi tahriş etmeyen özel tasarım ile üretilir. Böylelikle hassas ciltler için eşsiz bir tercihtir. Bununla birlikte cilt pH’ına uyumlu ve zarar vermeyecek şekilde yapılır. Tüm bu özellikleri ile kişinin sağlığını korumayı hedefler. Oldukça hassas ciltler için üretilen ve hijyen standartlarına uygun bir tuvalet kağıdı seçmek için bu çeşide göz atabilirsiniz.

Öne Çıkan Papia Tuvalet Kağıdı 32'li Avantajları

Öne Çıkan Papia Tuvalet Kağıdı 32'li Avantajları

Bir tuvalet kağıdının avantajlı bir ürün niteliği taşıyabilmesi için işlevselliği ve içeriği son derece önemlidir. Bu işlevselliğini, malzemesinin dayanıklılığından alır. Bu sayede avantajlı bir kullanım sağlar. Bu ürün, selüloz malzemesi ile su karşısında oldukça güçlü bir yapıya sahiptir. Uygun fiyatı ile markanın tuvalet kağıdını tercih ederek ekonomik bir alışveriş yapmış olursunuz. Sadece tek parçası bile işlevsel kullanıma sahiptir. Bu dayanıklılık özelliğinin yanında sağlığı son derece özenle üretilir. İçeriğinde kullanılan tüm maddeler, hassas cilt tiplerine uygun olarak seçilir. Bu sayede rahat bir kullanım sağlar. Tüm özellikleri ile üstün derecede avantajlı bir üründür. Aynı zamanda işlevsel bir ürün olması, ürünü vazgeçilmez kılar. Papia tuvalet kağıdı 32’li yorumları, markanın kaliteli tasarımının bu özelliklerine dikkat çeker. Oldukça avantajlı bir tuvalet kağıdı için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Papia Tuvalet Kağıdı 32'li Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Papia Tuvalet Kağıdı 32'li Fiyatı

Bu ürün, sunduğu tüm özellikleri ve işlevselliği ile son derece dikkat çekicidir. Bunun yanı sıra sağlığa ve cilde dost bir ürün oluşu oldukça önemlidir. Fiyatı, sunduğu özelliklerine göre belirlenen üstün bir fiyat performans ürünüdür. Bununla birlikte bütçe dostu olduğu görülür. Kalitesi ve fiyatı ile avantajlı bir seçim sağlar. Tüm cilt tipleri ile uyumlu olan formülünde cildi tahriş edecek bir madde bulundurmaz. Hassas cilt tipine uygun ve titizlikle üretilen bir üründür. Ham maddesi olan selüloz, oldukça ince şekilde işlenir. Ürün, dayanıklılığını bu maddeden alır. Suya karşı oldukça dayanıklı yapısı ile avantajlı bir tercih sunar. Üstün derecede işlevsel ve cilt ile son derece uyumlu bir tuvalet kağıdı için bu çeşidi tercih edebilirsiniz. Papia tuvalet kağıdı 32’li fiyatına Trendyol’dan ulaşabilir ve özelliklerini gözlemleyerek ürünü satın alabilirsiniz.