Papia Tuvalet Kağıdı 32'li

294,75 TL
(9,21 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298 TL294,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,95 TL294,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Papia Tuvalet Kağıdı 32'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MaxCleanGrossmar Satıcı Ünvanı: FUNDA ÖZSOYLUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7060208785
    Bu ürün MaxCleanGrossmar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu üründe alım adedi 1 adettir.
Geri Bildirim Ver

Papia Tuvalet Kağıdı 32'li Kalitesi Sizlerle

Kişisel hijyen ve konfor için oldukça önemli olan 31019960 Papia tuvalet kağıdı, günlük hayatta önemli bir yer tutmaktadır. Bu açıdan Papia markası, ürünleriyle piyasada büyük beğeni toplamaktadır. Papia tuvalet kağıdı 32'li ürünü, dayanıklılık, uzun süreli kullanım ve yumuşaklığı aynı anda sağlar. Su itici üç katmanlı yapı, yüksek emiş etkisi sağlar. Bu süper emici yapı sayesinde Papia tuvalet kağıdı 32'li kullanımı oldukça ekonomiktir. Ayrıca bu tuvalet kağıdı kolayca parçalanmaz. Bunun yanı sıra markanın tuvalet kağıdı sarmak için kullandığı malzemeler ve karton rulolar biyolojik olarak parçalanabilir. Papia tuvalet kağıdı 32'li özellikleri tüm açılarından değerlendirildiğinde çevre dostu olması ile öne çıktığı söylenebilir. Dermatolojik olarak test edilmiş olan bu ürün, tahrişe de neden olmaz. Bu açıdan 32’li rulo olarak satılan bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • Yumuşak Yapılı
  • Dayanıklı Tasarım
  • Ekonomik Çözüm

Yumuşak Yapısı ile Öne Çıkan Papia Tuvalet Kağıdı

Yumuşak tuvalet kağıdı kullanmak cilt sağlığı için çok önemlidir. Cilt tahrişini önlemek için kullanılan ürünlere özen gösterilmelidir. Bu açıdan Papia markası, çok yumuşak malzemelerden üretilen tuvalet kağıdı seçenekleriyle adından söz ettirmektedir. Papia tuvalet kağıdı 32'li içeriği ise tamamen tüketicilerin sağlıkları ve ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmıştır. Bu sayede bu tuvalet kağıdı yumuşak ve dayanıklı yapısıyla Papia tuvalet kağıdı 32'li kullananlar tarafından beğenilmektedir. Cildi tahriş etmeyen yumuşak yapıya sahip bu ürün, dayanıklılığı ile bilinen %100 selülozdan oluşur. Sağlam yapısı sayesinde az miktarda ürün ile yüksek emicilik sağlanabilir. Bu açıdan Papia tuvalet kağıdı, yumuşaklık, dayanıklılık, kalitelilik ve emiciliğin birleşiminden dolayı uzun süreli bir kullanım da sunar. Bu sayede uzun vadede tasarruf sağlayarak hem bütçenizi hem de doğayı korur.

Papia Tuvalet Kağıdı ile Uzun Süreli Kullanım

Yüksek kaliteli ürünleriyle pek çok kişinin beğenisini kazanan Papia markası, farklı ihtiyaçlara cevap vermektedir. Markanın 32’li tuvalet kağıdı seçeneğindeki tek bir kağıt yaprak bile ıslaklığı emme özelliğine sahiptir. Bu tuvalet kağıdı ürünlerini kullanarak cildinizi kurutabilir, bakteri ve küf oluşumunu engelleyebilirsiniz. Yumuşak dokusu sayesinde ise cildi tahriş etmeden temizleyerek hassas ciltlerin neden olduğu cilt problemlerini önler. Bu açıdan bu ürünler en hassas cilt yapıları için uygundur. Üstelik bu ürün, sıcaktan kaynaklanan nemi bastırarak temizlik ve ferahlık hissi yaratır. Cilde ve çevreye duyarlı bu tuvalet kağıdını güvenle kullanabilirsiniz. Satın almadan önce ise Papia tuvalet kağıdı 32'li yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede ürün ile ilgili detaylı bilgilere ulaşarak gönül rahatlığı ile Papia tuvalet kağıtlarını sipariş edebilirsiniz.

Papia Tuvalet Kağıdı Özellikleri ve Fiyatları

Vücutta bakteri ve mikropların üremesini önlemek için kişisel hijyen çok önemlidir. Kişisel hijyen, mikroorganizmaların neden olduğu çeşitli sağlık problemlerini önleyebilir. Kişisel temizlik malzemelerinin en önemlilerinden biri de tuvalet kağıdıdır. Papia, yılların deneyimini ürünlere başarıyla aktararak farklı ihtiyaçlara cevap verecek çözümler sunmaktadır. Papia markasının yumuşak ve dayanıklı olan bu ürünü hijyen konusunda oldukça başarılı sonuçlar verir. Kaliteli malzemelerden özel olarak üretilip kullanıcıların beğenisine sunulan 32’li tuvalet kağıdı, dayanıklı olması ile öne plana çıkar. Oldukça ekonomik bir çözüm de sunan Papia 32’li tuvalet kağıdı, tüketicileri memnun etmektedir. Bu ürüne ulaşmak için ise Trendyol’u ziyaret etmeniz yeterlidir. Bu sayede Familia tuvalet kağıdı 32'li fiyatları hakkında da bilgi alabilirsiniz. Ardından siparişinizi oluşturarak güvenli bir şekilde bu ürünü satın alabilirsiniz.