papilla Desert 3lü 18-22-26 Cm Desenli Tava Seti, Bronz

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

papilla Desert 3lü 18-22-26 Cm Desenli Tava Seti, Bronz

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Papilla Desert set, desenli ve üç farklı boyutuyla mutfakta yardımcın oluyor. Kahverengi sapları sayesinde ocakta ellerinizi yakmadan kullanabileceğiniz tavalarda
  • kızartma, sote veya tava böreği gibi çeşitli yemekler pişirilebilir Set İçeriği: 18 cm - 22 cm - 26 cm boyutlarında üç tane tava Ürün Özelikleri: *Alüminyum gövde *Yapışmaz kaplama *Isıya dayanıklı iç ve dış kaplama *Homojen ısı dağılımı sağlayan taban *Pfoa içermez

Ürün Özellikleri

  • Materyal Teflon
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Papilla Desert DS SE0 02 00118-22-26 cm Desenli Bronz 3'lü Tava Seti

Papilla Desert 3’lü 18-22-26 cm bronz desenli tava seti, mutfak işlerini kolaylaştıran bir üründür. Malzeme kalitesi ve çeşitli pişirme yöntemlerine uygun yapısıyla dikkat çeken mutfak gereci, farklı boyutlarda birden fazla tava satın alma sorununu ortadan kaldırır. Görsel detayları ve bakır rengi ile mutfaklara şıklık katan Papilla Desert 3’lü 18-22-26 cm bronz desenli tava setini kahvaltıdan akşam yemeklerine kadar her öğünde kullanabilirsiniz. Uzun yıllar boyunca mutfağınızda yer vereceğiniz bir tava seti almayı düşünüyorsanız bu kullanışlı ürün grubunu tercih edebilirsiniz.

  • Set İçindeki Tavaların Boyutları: 18, 22 ve 26 cm
  • Kaplama Malzemesi: Teflon
  • Özellik: Isıya dayanıklı iç ve dış kaplama

Papilla Desert 3'lü 18-22-26 cm Desenli Tava Set Özellikleri

Papilla Desert 3'lü 18-22-26 cm Desenli Tava Set Özellikleri

Papilla Desert 3'lü tava setinin içerisindeki her parçanın boyutları birbirlerinden farklıdır. Bu tavalardan en küçüğü 18 cm çapındadır. Omlet ya da sos hazırlamak için ideal boyuta olan bu ürün, küçük kızartmalar için de tercih edebilir. Orta boyuttaki tavanın çapı ise 22 cm iken en büyük parça 26 cm genişliğe sahiptir. Bu ürünü kullanarak kalabalık gruplar için farklı yemekler hazırlamanız mümkündür. Papilla tava seti, tasarımıyla da fark yaratır. Bakır rengiyle dikkat çeken tavalar, üzerindeki petek desenleriyle daha da şık bir görünüm kazanır. Papilla Desert 3’lü 18-22-26 cm bronz desenli tava seti, farklı malzemelerden üretilir. Tavaların gövdesi alüminyum, sapları ise plastikten yapılır. Bu malzeme tercihleri, birbirinden lezzetli yiyecekleri kolay ve güvenli bir şekilde hazırlamanızı olanaklı kılar.

Papilla Desert 3'lü Desenli Tava Set Yüzeyi Dayanıklı mı?

Papilla Desert 3'lü Desenli Tava Set Yüzeyi Dayanıklı mı?

Tava tipi ürünler, doğrudan yüksek ısılara maruz kaldığı için dayanıklı olmalıdır. Papilla Desert 3’lü 18-22-26 cm bronz desenli tava setinin her parçası son derece sağlam üretilir. Tavaların hem iç hem de dış yüzeyleri, ısıya karşı yüksek direnç gösterir. Böylelikle bu ürünü uzun süre boyunca sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Aynı zamanda tavaların iç yüzeyi yapışmaz özellikleriyle de öne çıkar. Yemek pişirmeyi kolay hâle getiren bu özellik, az yağla sağlıklı tarifler hazırlamayı mümkün kılar. Diğer yandan yapışmaz yüzey, ürünlerin temizliğinin de pratik şekilde yapılmasını sağlar. Papilla Desert 3’lü 18-22-26 cm bronz desenli tava setinin teflon kapması, PFOA gibi zararlı maddeler içermez. Kanserojen yapıdaki bu malzemeyi bulundurmayan ürün grubunu, herhangi bir sağlık endişesi duymadan tercih edebilirsiniz.

Papilla Desert 3'lü Desenli Tava Seti Kullanışlı mı?

Papilla Desert 3'lü Desenli Tava Seti Kullanışlı mı?

Papilla Desert 3’lü 18-22-26 cm bronz desenli tava seti, oldukça kullanışlı bulunur. Özellikle farklı boylarda tavalar içerdiği için tüm pişirme ihtiyaçlarına cevap verir. İstediğiniz miktarda yemeği bu tavaları kullanarak hazırlayabilirsiniz. Papilla Desert 3’lü 18-22-26 cm bronz desenli tava seti, farklı türden tarifleri uygulamak için de idealdir. Kızartmadan omlete, soteden tava böreğine kadar pek çok leziz yiyeceği bu ürünler ile pişirebilirsiniz. Tavanın sıcaklığı her noktaya eşit dağıtan taban yapısı, yemeklerin daha lezzetli olmasını ve homojen şekilde pişmesini sağlar. Ayrıca fazla efor sarf etmeden yemek hazırlamayı mümkün kılar. Tavaların kahverengi plastik sapları, ocakta elinizin yanmasını engeller. Papilla Desert 3'lü 18-22-26 cm bronz desenli tava seti yorum başlığı altına gelen dönütler, ürünün kaliteli ve kullanışlı yapısına vurgu yapar. Siz de her eve gereken bu tava takımını Trendyol üzerinden uygun avantajlarla satın alabilir, sağlıklı yemekler pişirebilirsiniz.