Paraf Yayınları Prf Tyt Iq Paragraf Soru Kütüphanesi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329 TL325 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,15 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paraf Yayınları Prf Tyt Iq Paragraf Soru Kütüphanesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SU KİTAPEVİ Satıcı Ünvanı: SULTAN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780323555
    Bu ürün SU KİTAPEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PRF TYT IQ PARAGRAF SORU KÜTÜPHANESİ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 12. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Paraf Yayınları TYT Iq Paragraf Soru Kütüphanesi

PRF Paraf Yayınları TYT IQ paragraf soru kütüphanesi öğrencilerin sınava hazırlık döneminde faydalanabileceği kapsamlı bir kaynaktır. Türkçe dersi için hazırlanmış olan kitap, yalnızca paragraf sorularına odaklanır. 22×28 cm boyutundaki kitabın tamamı 336 sayfadan oluşur. Kitabın geniş boyutu öğrencilere soru çözerken çeşitli notlar alabilecekleri bir alan sağlar. Kitapta paragraf türünde toplamda 976 adet soru bulunur. Bu sorular sınavda çıkabilecek farklı tarzlardaki paragraf sorularına hazırlanabilmesini sağlar. Paraf Yayınları TYT IQ paragraf soru kütüphanesi ÖSYM’nin TYT sınavı için belirlemiş olduğu müfredata uygun olarak hazırlanır. Eserde klasik tarzda soruların aynı sıra yeni nesil ve görselli sorular da yer alır.

  • Boyut: 22 x 28 cm
  • Sayfa Sayısı: 336
  • Soru Sayısı: 976

PRF Paraf Yayınları IQ Paragraf Soru Kütüphanesinin İçeriği Nasıldır?

PRF Paraf Yayınları IQ Paragraf Soru Kütüphanesinin İçeriği Nasıldır?

PRF Paraf Yayınları TYT IQ paragraf soru kütüphanesi oldukça kapsamlı bir içeriğe sahiptir. Türkçe’nin önemli bir konusu olan paragraf üzerine hazırlanmıştır. İçerisinde farklı tarzlarda paragraf soruları yer alır. PRF Paraf Yayınları TYT IQ paragraf soru kütüphanesi kitabının arka kısmında bir cevap anahtarı bölümü ve not alınabilecek boş bir kısmım mevcuttur. Ayrıca paragraf sorularında sıklıkla karşılaşılan kelimelerin açıklandığı bir kavram sözlüğü de eserde yer alır. Kitabın video çözüm desteği de mevcuttur. Paraf Yayınları TYT IQ paragraf soru kütüphanesi kitabını çözen öğrenciler yapamadıkları soruların yanıtlarını videolar yardımıyla daha kolay bir şekilde kavrayabilir. Kitap ayrıca akıllı tahta desteğine de sahiptir. Okullarda ve kurs merkezlerinde de rahatlıkla kullanılabilir.

PRF Paraf Yayınları IQ Paragraf Soru Kütüphanesi Kimlere Uygundur?

PRF Paraf Yayınları TYT IQ paragraf soru kütüphanesi oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Kitap üniversite sınavının ilk basamağını oluşturan TYT’ye hazırlık için tasarlanmıştır. Bu kısmı çözmek zorunlu olduğu için AYT sınavına giren ve girmeyen tüm öğrenciler bu kitabı çözebilir. Herhangi bir alan seçiminde bağımsız olarak TYT sınavında Türkçe paragraf sorularını yanıtlayabilmek isteyen öğrenciler sınava bu kitapla hazırlanabilir. Kitap seviye olarak tüm öğrencilere uygundur. Konu konu kısımlara ayrılmış olan kitapta her seviyeden sorular bulunur. Ayrıca kitap, içerisindeki özel bölümler ileri seviye sorular çözmek isteyen kişilere de hitap etmeyi başarır. Kitap oldukça kapsamlıdır. İçerisinde konuları tekrar edebileceğiniz kısımlar ve denemeler gibi özle bölümler de mevcuttur. Bu özellikleriyle ürün, tek ve kapsamlı bir paragraf kitabı isteyen kişilere de hitap eder.

PRF Paraf Yayınları IQ Paragraf Soru Kütüphanesi Kullanışlı mıdır?

PRF Paraf Yayınları TYT IQ paragraf soru kütüphanesi son derece kullanışlıdır. Kitap oldukça geniş bir kapsama sahiptir. İçerisinde paragrafın alanına giren anlatım teknikleri ve düşünceyi geliştirme yolları gibi farklı konulardan sorular bulunur. Bu sorular öğrencilerin daha kolay bir şekilde bulabilmesi için ünite ve kısımlara ayrılmıştır. Kitapta ayrıca spor, sosyoloji ve tarih gibi farklı alanlar özel sorular da bulunur. Bu kısımlar ile öğrencilerin daha teknik konularla ilgili soruları da pratik bir şekilde çözebilme becerisi kazanması amaçlanır. Kitapta ayrıca hedef sorular isimli özel bölümler de mevcuttur. Bu kısımlarda kitapta daha ön kısımlarda yer alan konularla ilgili karma sorular yer alır. Böylelikle öğrenciler daha önce bitirdikleri bölümleri tekrar etme şansın da sahip olur. Dilerseniz PRF Paraf Yayınları TYT IQ paragraf soru kütüphanesi yorumlarını inceleyerek ürünün kullanışlılığı ve içeriğiyle ilgili değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Eğer eserin bu özelliklerinin size hitap ettiğini düşünürseniz kitabı Trendyol güvencesiyle kolaylıkla satın alabilirsiniz.