Parex Büzgülü Vanilya Kokulu 10 Adet Büyük Boy Çöp Torbası

69 TL
(6,90 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
88,50 TL
Kurumsal Fatura
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
120,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parex Büzgülü Vanilya Kokulu 10 Adet Büyük Boy Çöp Torbası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİNAZ TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: MİNAZ SAĞLIK VE ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621049654000018 Vergi Kimlik Numarası: 6210496540
    Bu ürün MİNAZ TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parex kokulu çöp torbaları ile kötü kokulara son veriyor
  • poşetten çıktığında mis gibi vanilya kokusu yayıyor. Tüm serisi %100 doğada çözünür. Parex Çöp Torbaları ile daha temiz bir dünya sizin elinizde. Tüm serisi %100 doğada çözünür Parex Çöp Torbaları ile daha temiz bir dünya sizin elinizde. Çevrenin temiz tutulmasına yardımcı olur, kalitelidir. Çöplerin ağzı bağlı şekilde çöp torbasında biriktirildiğinde mikrop, sinek ve haşarat üremesini önler, çöpleri sızdırmaz ve sağlamdır. Çöp kutularını temizleme işlemine gerek kalmaz. Yeni nesil bir üründür, büzgülü ağız kısmı sayesinde pratik ve taşıması kolaydır. Büyük boy çöp torbası
  • evlerde büyük boy çöp kovaları için idealdir. Paket içi 10 adettir.

Ürün Özellikleri

  • Ebat Büyük
  • Paket İçeriği 10'lu
Geri Bildirim Ver