Parex Neofiber Cam Bezi

102 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parex Neofiber Cam Bezi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARİA SHOP Satıcı Ünvanı: ALİ İLKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4730327119
    Bu ürün KARİA SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parex Neofiber Cam Bezi Mikrofiber teknolojisinin geliştirilmiş versiyonu olan neofiber yapısı ile cam ve ayna gibi parlak, hassas yüzeylerde %100 temizlik olanağı tanıyan Parex Neofiber Cam Bezi kir, yağ ve parmak izlerini anında temizliyor. Neofiber yapısı sayesinde maksimize edilen su emiş gücü ve çabuk kuruma özelliği, pratik bir temizlik sunuyor. Temizliğin ardından kullanıldığı yüzeyde tüy ya da iz bırakmayan cam bezi, tamamen güvenli bir kullanım sağlıyor. Çamaşır suyu ya da deterjanlar ile kullanılamayan, tek başına etkili olabilen Parex Neofiber Cam Bezi, çamaşır makinelerinde de yıkanabiliyor. Net Miktar (g/ml)1000MenşeiÇİN HALK CUMHURİYETİ(ÇİN)Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıPROVEL TÜKETİM ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş.Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkındaİnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş. ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Cam Bezi
Geri Bildirim Ver