Parex Trend Açık Mikrofiber Bez - 8'li

299 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
297,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parex Trend Açık Mikrofiber Bez - 8'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: simvayhome Satıcı Ünvanı: ESRA ŞİMŞEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8120652328
    Bu ürün simvayhome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parex 8' li trend mikrofiber temizlik bezi
  • üstün mikrofiber dokusu deterjana gerek duymadan ıslak ya da kuru her tür yüzeyde mükemmel sonuç verir.
  • çok emicidir yüzeyi anında kurular.
  • özel mikrofiber dokusu sayesinde yüzeyi çizmez.
  • ardında hav, iz ve leke bırakmaz.
  • tozu, kiri içine hapseder.
  • çamaşır makinesinde 60°c’ye kadar yıkanabilir.
  • çamaşır suyuna dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Temizlik Bezi
  • Paket İçeriği 6 - 9
Geri Bildirim Ver

Parex 8'li Trend Açık Mikrofiber Bez

Parex mikrofiber bez 8’li paket olarak satışa sunulur. Bu sayede uzun bir süre için temizlik bezi ihtiyacını ortadan kaldırır. Üstün mikrofiber dokusu sayesinde deterjana gerek kalmadan ıslak ya da kuru her türlü zeminde mükemmel sonuç verir. En zorlu kirlerin zahmetsiz bir şekilde temizlenmesini sağlar. Parex mikrofiber bez;, kullanıldıktan sonra ardında hav, iz ya da leke bırakmaz. Mikrofiber özelliği sayesinde kullanılan yüzeyleri çizmez. Tüm yüzeylerde etkin temizlik için kullanılabilir. Hijyenik bir temizlik için idealdir. Kir ve toz parçalarını içerisine hapsederek maksimum verimlilikte temizlik yapılmasına yardımcı olur. Banyo ve mutfak gibi evin fayans içeren bölümlerinde kullanımı uygundur. Bu bölümlerin çok daha parlak olmasını sağlar.

  • Çamaşır makinesinde 60° dereceye kadar yıkanabilir.
  • Çamaşır suyuna karşı dayanıklıdır.
  • Çok emici olduğu için ıslak zeminleri anında kurular.

Parex 8’li Trend Açık Mikrofiber Bezin Özellikleri

Parex 8'li Trend Açık Mikrofiber Bez Yorumları

Parex Trend 8'li açık mikrofiber bez, temizlik konusunda hassas olanların tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde üretilmiştir. Mikrofiber dokusu sayesinde kullanılan tüm yüzeyleri derinlemesine temizler. Kiri ve tozu içinde hapsederek temizlik yaparken kolaylık sağlar. Bez dokusu deterjansız olarak da kullanılmasına imkân tanır. Bu sayede kuru yerlerdeki kiri ve lekeyi zahmetsiz bir şekilde ortadan kaldırabilirsiniz. Yüksek emiş gücü sayesinde ıslak yüzeylerin hızlı bir şekilde kurutulmasına yardımcı olur. Kullanılan yüzeyler ne kadar hassas olursa olsun, mikrofiber dokusu sayesinde çizilmeleri engeller. Temizlik işlemi sonrasında arkasında iz bırakmaz. Bu sayede yüksek verimlilikte temizlik yapılmasına olanak tanır. Günlük temizlik işleri için kullanımı idealdir. Çamaşır suyuna dayanıklıdır. Paket içerisinde farklı renklere sahip bezler bulunur. Uzun kullanım ömrü sunan kalitesi ve çoklu paketi ile ekonomik bir üründür.

Parex 8’li Trend Açık Mikrofiber Bezi Emici midir?

Parex mikrofiber bez, kuru ve ıslak zeminler için kullanılabilir. Yüksek emiş gücüne sahip olduğu için ıslak zeminleri anında kurular. Kurulama işlemi sonrasında arkasında iz bırakmaz. Mikrofiber doku; kiri, tozu ve ıslaklığı içinde hapseder. Bu sayede kullanıldığı yüzeylerin hijyenik bir şekilde temizlenmesini ve parlak görünmesini sağlar. Parex mikrofiber bez saç telinden 100 kat daha ince olan iplik dokusu sayesinde geleneksel ürünlere kıyasla çok daha fazla su emer. Bu sayede kiri de çok daha iyi temizler. Detaylı ev temizliği için oldukça idealdir. En zorlu kurumuş lekelerin bile kolayca çıkarılmasını sağlar. Temizlik işlerinin çok fazla efor sarf etmeden yapılmasına yardımcı olur. Günlük toz bezi olarak da oldukça işlevseldir.

Parex Mikrofiber Bezi Kaliteli ve Kullanışlı mıdır?

Parex mikrofiber bez, birinci sınıf ham madde kullanılarak yüksek kalite standartlarına göre üretilir. Mikrofiber özellikliği sayesinde kuru ya da ıslak zeminlerde mükemmel temizlik imkânı sunar. Yumuşak dokusu ıslaklığı ve kiri içine hapsederek aynı yerin tekrar tekrar silinmesini engeller. Çamaşır makinesinde yıkanarak defalarca kullanılabilir. Elde kullanım için özel olarak tasarlanmıştır. Deterjansız ya da deterjanlı olarak kullanılabilir. Sahip olduğu gelişmiş özellikleri ve kolay kullanım imkânı sayesinde Parex Trend 8'li açık mikrofiber bez yorum olarak genellikle olumlu geri dönüşler alır. Ürün sayfasında bulunan kullanıcı yorumları bölümü detaylı bilgi almak için doğru kaynaklardan biridir. Gerçek kişiler tarafından yazılan bilgiler sayesinde ürünün size uygun olup olmadığına daha rahat karar verebilirsiniz. Parex mikrofiber bez Trendyol üzerinden hemen sipariş verilebilir. Yıl boyu devam eden kampanyaları takip ederek bu ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.