Parodontax Florürlü Diş Macunu 75 Ml

116,71 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
12 saat 23 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
108,71 TL
12 saat 23 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
12 saat 23 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
174,87 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parodontax Florürlü Diş Macunu 75 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Daffne Satıcı Ünvanı: DEFNE RÜYA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272098598400001 Vergi Kimlik Numarası: 2720985984
    Bu ürün Daffne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parodontax Florürlü Diş Macunu Ürün Parodontax Florürlü Diş Macunu, diş eti bakımına, güçlü dişlere ve ferah bir nefes sahip olabilmeniz için özel olarak formüle edilmiş günlük bir diş macunudur. Plak temizlemeyi artırarak diş eti kanamasını durdurmaya yardımcı olmak için özel olarak formüle edilmiştir. Diş eti kanamasına neden olan bakteri oluşumunu gidermede 4 kat daha etkili olduğu kanıtlanmıştır*. Sağlıklı diş etleri ve güçlü dişler için diş eti kanamalarını durdurmaya ve önlemeye yardımcı olur. *günde iki kez fırçalanan normal diş macununa kıyasla Nasıl kullanılır? Dişlerinizi günde 2 kez fırçalayınız. Günde 3 kereden fazla kullanılmamalıdır. Fırçalama esnasında diş macununu yutmamaya çalışınız ve fırçalama sonrasında macunu tükürünüz. Tahriş oluşursa kullanmayı bırakınız. Eğer ağzınızda ya da yüzünüzde şişlik oluşursa hemen kullanmayı bırakınız ve diş doktorunuzla görüşünüz. Hassas dişler, diş hekiminin gecikmeden tedavi uygulamasını gerektiren bir sorunun göstergesi olabilir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Bir diş hekimi veya hekim tarafından önerilmedikçe 12 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Şikayetleriniz devam ederse diş hekimine danışınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

Parodontax Florürlü Diş Macunu 75 ml

Diş macunları, içeriğinde kalsiyum ve flor bulunduran, dişlerin temizlenmesinde ve ağız bakımında kullanılan bir üründür. Genellikle nane aromalıdır ve macun kıvamındadır. Parodontax florürlü diş macunu 75 ml, içerisinde bulundurduğu papatya, ada çayı, ratanya, ekinezya gibi bitkiler sayesinde kendine has bir aromaya ve kokuya sahiptir. Ağız içerisinde birçok bakteri bulunur ve bu bakteriler temizlenmediği takdirde dişlerde plak oluşmasına yol açar. Plaklar, çürüme ve diş eti sorunlarını doğurabilir. Parodontax markalı 8699522001705 kodlu ürün ağız içerisindeki bakterileri temizlemenize yardımcı olurken ferah bir nefes kokusu da sağlar. Etlerin kanaması diş sağlığının kötü durumda olduğunu gösterir ve ürün bu anlamda iyileşmeye yardımcı olur. Siz de sağlık gereksinimlerinize göre ürünü inceleyip tercih edebilirsiniz.

  • Bitkisel kaynaklı özgün aroma
  • Florürlü ve etkili içerik
  • Plakları yok eden formül

Avantajlı Parodontax Florürlü 75 ml Diş Macunu Fiyatı

Avantajlı Parodontax Florürlü 75 ml Diş Macunu Fiyatı

Parodontax florürlü diş macunu 75 ml fiyatı, ürünün içeriğine göre özel olarak belirlenir. Ağız kokusunun kötü olmasının birden çok sebebi olabilir. İnsanı sosyal yaşantıda kötü bir duruma düşürebilirken çürüme problemlerinin de erken habercisi olabilir. İçeriğinde sayıca birden çok bulunan doğal bitkiler sayesinde kendine özgü, hoş bir aroması bulunan ve ferah bir nefes sağlayan Parodontax markalı bu ürün, ağız kokusunun önüne geçer ve çürümeyi önleme bakımından müşterisine yardımcı olur. Ağız içerisinde biriken bakteriler zamanında temizlenmez ise zamanla plak oluşumuna, daha sonrasında ise çürük oluşumuna yol açar ve dolayısıyla ağız sağlığını bozar. Ürün, biriken bu bakterilerin temizlenmesinde müşterisine yardımcı olur, bu sayede sağlığı korur. Ürünü tavsiye edildiği şekilde düzenli aralıklarla kullanarak içerdiği bitkiler sayesinde ferah nefes kokusuna sahip olabilirsiniz.

Güvenilir Parodontax Florürlü 75 ml Diş Macunu Yorumları

Güvenilir Parodontax Florürlü 75 ml Diş Macunu Yorumları

Parodontax florürlü diş macunu 75 ml yorumları tatlandırıcı ya da şeker ilavesi bulunmayan içeriği ve sağladığı faydalar sayesinde ağırlıklı olarak olumlu yöndedir. İçeriğinde kullanılan florür maddesi, çürümeye sebep olan asitlere karşın dişlerinizi güçlü, dayanıklı bir hale getirir, bu sayede oluşacak olan çürüklerin önüne geçmiş olur. Parodontax florürlü diş macunu plak oluşmasına karşı özel olarak üretilir. Bu sayede diş eti kanamalarının da önüne geçer. Ürünün çözdüğü bu sorunların uzun bir süre önüne geçilmediği takdirde, diş kaybına kadar gidecek zarar oluşur. Parodontax markasının güvencesiyle sunulan ürünü kullanarak günde 2 kez fırçalama işlemi yapmanız önerilir. Ağız içerisinde oluşan plaklar veya diğer sorunlar kötü nefes kokusunu artırır. Ürünü kullanarak oluşmuş olan diş taşlarını ve plaklarını temizlerken yenilerinin meydana gelmesini de önleyebilirsiniz.

8699522001705 Parodontax Florürlü Diş Macunu Kullananlar

8699522001705 Parodontax Florürlü Diş Macunu Kullananlar

Parodontax diş macunu 12 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir. Diş etleri, plaklar sebebiyle olması gereken pembe renkten çıkıp koyu kırmızı renge dönüşmeye başlar ve bu durum sonucunda diş etlerinde kanamalar görülür. Parodontax markalı florürlü formüle sahip diş macunu kullananlar ağız içi sağlığını korur ve bakımlı olur. İçeriğinde bulunan florür adlı madde sayesinde, oluşacak çürükleri henüz meydana gelmeden engeller. Ürün, ağızda oluşmuş olan plakları nötralize edip bakımını sağlarken diş minesinin de tekrardan mineral kazanmasında yardımcıdır. Ürün ferah bir nefes kokusu sağlaması, diş ve diş eti sağlığına iyi gelmesi sebebiyle müşterileri tarafından olumlu geri dönüşler alır. Ürün sağlıksız ağız içerisinde oluşan diş eti kanamalarının da önüne geçer. Siz de bu macunu Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı sunan kampanya fırsatlarıyla satın alabilirsiniz.