Parodontax Diş Macunu Beyazlatıcı 75 ml

131,21 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parodontax Diş Macunu Beyazlatıcı 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Haleon Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Haleon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parodontax Diş Macunu Beyazlatıcı 75 ml

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

Parodontax Beyazlatıcı Diş Macunu 75ml

Kliniklerinde yapılan beyazlatma işlemi birkaç ton parlaklık ve parlaklık sağlayabilir. Alınan sonuç çoğunlukla tatmin edicidir. Beyazlatıcı sağlıklı ve kaliteli olan macunlar da düzenli kullanıldığında doktor kontrolünde yapılan tedavi sonucunda olduğu kadar ileri düzey sonuçlar çıkarabilir. Sarılık görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir ve genel olarak ağız sağlığını iyileştirebilecek evde yapılan en iyi yöntemdir. Parodontax beyazlatıcı diş macunu 75 ml da bu amaçla üretilmiştir ve nazikçe beyazlatma yaparken ağız sağlığını iyileştirmeye yardımcı olur. Çürüklere karşı korur, nefesi ferahlatır ve ağız sağlığı hastalıklarının en önemli belirtisi olan kanamaları önler. Tüm bunların yanı sıra tartar ve plak sorununuzu çözebilecek özellikte bir üründür.

  • Nane ferahlığı
  • Tam bir ağız bakımı
  • Beyaz dişler

Parodontax ile Kapsamlı Ağız Bakımı

Parodontax ile Kapsamlı Ağız Bakımı

Diş lekelerinin ve renginin bozulmasında genetik faktörlerin etkisi olsa da çevresel faktörlerin etkisi de tartışılmazdır. Yenilen yiyecekler ve içecekler (çay, kahve, asitli içecekler), sigara, kullanılan ilaçlar, yaşlanma gibi konuların diş rengini değiştirmesi kaçınılmazdır. Tüm bu olumsuz etkilere günlük rutine dahil edilecek ve düzenli kullanmaya özen gösterilen Parodontax beyazlatıcı 75 ml çare olabilir. Beyazlatma işleminde dişe zarar vermeyecek formülleri tercih etmek önemlidir. Parodontax beyazlatıcı diş macunu % 0,454 oranında antimikrobiyal kalay florür ile formüle edilir, bu da araştırmalara göre diş eti iltihabı, plak ve hassasiyete karşı savaşmaya yardımcı olur. Dişlerde, diş etlerinde, dilde ve yanaklarda tam bir temizleme sağlarken, nefesi uzun süre ferah ve temiz tutar. Dişleri beyazlatıp tam bir ağız bakımı sağlarken hassasiyetin azalmasına yardımcı olur.

Günlük Kullanım İçin Parodontax

Günlük Kullanım İçin Parodontax

Gün içinde tükettiğimiz yiyecek içeceklerden kaynaklı oluşan lekelerin önüne geçebilmek ve tartar oluşumunu engellemek için düzenli olarak ağız bakımı yapmak gereklidir. Bu amaçla formüle edilip üretilen Parodontax tam koruma beyazlatıcı diş macunu 75 ml yüzey lekelerini temizlemede iyi bir iş çıkarırken zayıflamış mineyi yeniden oluşturmak için taze mineral kaynağı sağlar. Çürüklere karşı savaşmak için florür içerir ve nefesi tazelemek için nane aroması vardır. Bu ürün diş eti kanamasının ana nedeni olan plakla onu parçalayarak ve plak bakterilerini öldürerek savaşır. Bu, diş eti kanamasına neden olabilecek iltihabı önlemeye yardımcı olur. Aynı zamanda dişleri güçlendirmeye ve diş etleri ile dişler arasındaki sızdırmazlığı sağlayarak hastalıklara karşı korunmaya yardımcı olur. Diş etlerinizi korumaya, çürükleri önlemeye ve nefesi taze tutmaya yardımcı olmak için her gün Parodontax beyazlatıcı diş macunu 75ml kullanabilirsiniz.

Parodontax Diş Macunu İçeriği ve Fiyatı

Parodontax Diş Macunu İçeriği ve Fiyatı

Günlük kullanıma uygun olması özelliği ile pek çok sorunun üstesinden gelebilecek şekilde formüle edilmiş Parodontax beyazlatıcı diş macunu içeriği ile oldukça güvenilirdir. Aktif bileşen kalay florür %0.454'tür. Aktif olmayan bileşenler gliserin, PEG-8, hidratlı silika, pentasodium trifosfat, aroma, sodium lauril sülfat, titanyum dioksit, poli akrilik asit, cocamidopropyl betaine ve sodyum sakarindir. Bu içerikler sayesinde dişlerin beyaz kalmasına yardımcı olurken diş eti kanamasının ve tartar oluşumunun önüne geçer. Sadece beyazlatıcı özelliği ile değil tam koruma sağlayan diğer özellikleri ile pek çok kullanıcının tercih sebebidir. Parodontax beyazlatıcı diş macunu 75 ml fiyatı ürünün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün profesyonel diş bakımında iddialıdır.Kullanıcı yorumlarının referansı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Gelişmiş bir formülasyona sahip bu ürüne ve daha fazlasına ulaşmak için Trendyol’u tercih edebilir ve size en uygun olan ürüne sahip olabilirsiniz.