Parodontax Diş Macunu Tam Koruma Beyazlatıcı 75 ml

158,50 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
199,99 TL
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,38 TL
2 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,09 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parodontax Diş Macunu Tam Koruma Beyazlatıcı 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOJET Satıcı Ünvanı: DERMOJET SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293093489700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930934897
    Bu ürün DERMOJET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parodontax Beyazlatıcı Tam Koruma Diş Macunu 75 ml

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver

Paradontax Tam Koruma Diş Macunu ile Dişlerini Gizleme

Parodontax tam koruma diş macunu ağız bakımının olmazsa olmazlarından biri olmak için banyonuza yerini alabilir. Dişlerde oluşan birçok soruna odaklanarak dişlerinizi daha beyaz ve daha parlak hale getirebilir. Düzenli olarak diş temizliği yapmak başta çürük olmak üzere birçok ağız sorununun önleyicisi haline gelebilir. Tüketilen gıdaların doğal bir sonucu olarak dişte oluşan problemlerin çözümü düzenli olarak diş fırçalamaktan geçiyor. Bu önlemi alırken kalıcılığını korumak için düzenli fırçalamaya özen gösterebilirsiniz. Diş sağlığını korumak için hekimlerin önerisi olan her üç ayda bir olacak şekilde diş fırçaların başlıklarını değiştirmek de işe yarar olacaktır. Bunun yanında en önemli ayrıntı ise kendinize iyi gelecek diş macununu seçmek. Parodontax tam koruma diş macunu yenilen gıdalar içilen içecekler sebebiyle diş yüzeyinde bulunan lekeleri temizleyerek size maksimum performansı sağlamaya çalışabilir.

  • Derinlemesine Temizlik
  • Beyaz Gülüşler
  • Hızlı Etki

Parodontax Tam Koruma Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml

Parodontax Tam Koruma Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml

Parodontax tam koruma diş macunu etken maddeleri sayesinde dişlerinizdeki plakları temizleyerek size verimli bir hijyen döngüsü sağlayabilir. Ferah kokusu ile dişlerinizi hem beyazlaştırır hem de diş yapısına zarar vermeden dişlerinizi güçlendirebilir. Düzenli kullanımda Parodontax tam koruma diş macunu 75 ml sayesinde dişleriniz iki tona yakın açılır. Parodontax tam koruma beyazlatıcı diş macunu 75 ml diş minesine zarar vermeden dişlerinizi temizleyebilir. Diş minelerini koruyarak dişlerinizi günden güne sağlamlaştırabilir. Diş macunu maksimum koruma ve minimum aşındırması ile sizlere en iyi performansı sunmak için yola çıkmıştır. Düzenli Parodontax tam koruma beyazlatıcı diş macunu 75 ml kullanımı günlük değil aylarca beyazlık sağlayabilir. Dişlerinizi beyazları iyileştirmek için özel olarak geliştirilmiştir. Ağız hijyeni ve diş sağlığı son derece dikkatli olunması gereken alışkanlıkların başında gelmekte.

Parodontax Tam Koruma Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml Özellikleri

Parodontax Tam Koruma Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml Özellikleri

Ağızdaki yemek kalıntıları ve içtiğimiz içecekler diş minelerine ve diş köklerine zarar verebilir. Bunun önüne geçmek için de Parodontax tam koruma beyazlatıcı diş macunu 75 ml içeriği ile sizlere özel olarak geliştirilmiş formülü sayesinde size ihtiyacınızı karşılaşabileceğiniz mükemmel bir ürün sunmakta. Dişlerinizin parlaklığını hatırlayarak daha büyük gülümseyin. Maksimum mine koruması ile dişlerinizin yıpranmasını önleyerek size daha güçlü dişler verebilir. Parodontax tam koruma beyazlatıcı diş macunu 75 ml kullanımı ile size en iyi performansı sunmak için özel olarak geliştirilmiştir. Dişlere zararlı olan çay kahve gibi içerisinde kafein barındıran ürünlerin ve tütün ürünlerinin sık sık tüketilmesi sonucu oluşan diş plaklarını, diş sarıldığını ortadan kaldırıp dişlerinize beyaz bir parlaklık verebilir. Parodontax tam koruma beyazlatıcı diş macunu 75 ml diş temizliğinde ve dişlerin temiz kalması için sizlere en iyi formülasyonu geliştirip sunmaktadır.

Parodontax Tam Koruma Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml Fiyatları

Parodontax Tam Koruma Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml Fiyatları

Parodontax tam koruma beyazlatıcı diş macunu 75 ml içeriği sayesinde kısa sürede plaklardan kurtulabilirsiniz. Parodontax tam koruma beyazlatıcı diş macunu 75 ml detaylı temizliği ve temiz kalmasını sağlayabilir. Bunu içerisinde bulundurduğu özel tasarlanmış içeriği sayesinde en iyi formülasyonu sağlayabilir. Diş yüzeyinde bulunan sararmaların ve lekelerin giderilmesini saptamak için özel olarak geliştirilmiş ve tasarlanmış beyazlatıcı bir bakım ve hijyen ürünüdür. Düzenli kullanımda çürük riskini en aza indirerek size yardımcı olabilir. Gözle görülür değişimi kendiniz de sark edebilirsiniz. 67918 ürün kodu ile ürünü inceleyebilirsiniz ve Parodontax tam koruma beyazlatıcı diş macunu 75 ml yorumları için Trendyol’a giderek ürün hakkında yazılan değerlendirmelerini inceleyerek son kararı siz verin. Parodontax tam koruma diş macunu inip kullanmaya başlayabilir ve sonuçlarını kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Diş macunu ağız temizliğinin en önemli parçalarından biri haline gelebilir. Beyaz ve temiz dişlere kavuşmak artık çok kolay.