Genel Markalar Xiaomi Mi Band 4/3 Akıllı Bileklik Kordon Antialerjik Silikon Lila

55,43 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Xiaomi Mi Band 4/3 Akıllı Bileklik Kordon Antialerjik Silikon Lila

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cool Cold Satıcı Ünvanı: ARZU ORHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6460445239
    Bu ürün Cool Cold tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi Mi Band 4 ve 3 Akıllı Bileklik için ve M4 içinde uyumludur. TPSIV nedir? Diğerinden farkı nedir? Bahsedilen TPSIV kayış
  • - Anti-ultraviyole, - Anti mikrobiyel, - Alerji riski az olan bir nevi silikon malzemedir, - Daha sağlıklı ve daha ipeksi bir dokunuş hissi veriyor, - TPSIV kayışlar kullanım için daha sağlıklı, - Terletmeyen bir yapıya sahipdir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Pars Online Xiaomi Mi Band 4/3 Akıllı Bileklik Kordon Antialerjik Silikon Lila

Akıllı saat, bileğe takılmak üzere tasarlanmış, taşınabilir bir cihazdır. Bu saatler, akıllı telefonlar gibi dokunmatik ekranlar üzerinden kontrol edilir. Uygulamalardan gelen bildirimler ve aramalar gibi önemli özellikler cihazın ekranından görülebilir. Aynı zamanda kalp atış hızı, adım sayısı ve diğer yaşamsal belirtileri de kayıt altına alır. Akıllı saatlerin popülerleşmesi ile birlikte yan aksesuarlar da çeşitlenir. Akıllı bileklik kullananlar genellikle kendi bilekliklerini özelleştirmek, renklendirmek ya da yenilemek amaçlarıyla kordon arayışına girerler. Şık tasarımıyla bu arayışa son veren Xiaomi Band akıllı bileklik ve antialerjik lila rengi silikon kordonu, ergonomik özellikleriyle ön plana çıkar. Dikdörtgen ekran şekli ve siyah gövde rengine sahip, ağırlık yapmayan tasarımıyla Xiaomi Mi Band akıllı bilekliklerle uyumlu üretilen lila rengi kordon seçeneğine göz atabilirsiniz.

  • Antialerjik içerik
  • Avantajlı fiyat
  • Kolay kullanım

Dikkat Çekici Xiaomi Mi Band Akıllı Bileklik

Dikkat Çekici Xiaomi Mi Band Akıllı Bileklik

Birbirinden farklı renk ve modelden oluşan akıllı saat eklentileri arasında beğenilerek kullanılan bu aksesuar, USB girişli akıllı bileklik kordonu olarak da bilinir. Pars Online Xiaomi Mi Band 4/3 akıllı bileklik kordon antialerjik silikon lila kullananlar bu ürüne rahatça akıllı saatlerini yerleştirebilirler. Akıllı saatin kordon görünümünde farklılık arayanlar için tasarlanan bu lila renkli ürün ideal tercihtir. Xiaomi Mi Band akıllı bileklik kullananlar, günlük kıyafet ve yaşam tarzlarına bilekliklerini uydurmak amacıyla bu lila renkli aksesuarı tercih ederler. Aynı zamanda şık görünümü koruyan bu kordon, dikkat çekici lila rengiyle akıllı saatleri renklendirmek için eğlenceli bir seçenektir. Pars Online Xiaomi Mi Band 4/3 akıllı bileklik kordon antialerjik silikon lila rengiyle öne çıkan bir üründür. Bu modeli klasik kordon renklerinden sıkılan yakınlarınıza da hediye edebilirsiniz

Antialerjik ve Su Geçirmez Mi Band Akıllı Bileklik

Antialerjik ve Su Geçirmez Mi Band Akıllı Bileklik

Plastik kayışlar antialerjik olarak tercih edilmediğinde, çeşitli hijyen ve sağlık sorunlarına yol açabilir. Bu sorunların önüne geçmek için kaliteli materyallerden üretilen bir akıllı saat kordonu edinmek gerekir. Pars Online akıllı bileklik modelini tercih edenler, antialerjik silikon kordon özelliği sayesinde bu tür sıkıntılarla karşılaşmazlar. Pars Online Xiaomi Mi Band 4/3 akıllı bilekliklerin hayatınıza yenilik ve renk katmaya yardım edecek birçok özelliği bulunur. Su geçirmez özellikteki ürünleri tercih edenler, bu ürünü kullanarak spor, yürüyüş ve koşu gibi aktiviteler esnasında rahatça hareket edebilirler. Su geçirmeyen silikon yapısı ve antialerjik üretimiyle, yemek yaparken veya uyurken ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pars Online Xiaomi Mi Band 4/3 akıllı bileklik kordon antialerjik silikon lila fiyatlarını inceleyebilir ve ürün hakkındaki müşteri yorumlarından faydalanarak fikir alabilirsiniz.

Mi Band Akıllı Bilekliklerde Lila Kordon Tasarımı Şıklığı

Mi Band Akıllı Bilekliklerde Lila Kordon Tasarımı Şıklığı

Mi Band serisi bileklikleri 30 günlük pil ömrüne sahiptir. Bu sayede uzun süre kullanabileceğiniz, günlük hareket ve yaşamsal verileri üstün sensörleriyle algılayan bu saatleri silikon kordonunuza kolayca yerleştirebilirsiniz. Akıllı bilekliğinizin topladığı verilerle aktivite seviyelerini takip etmek oldukça kolaylaşırken, üretilen zarif lila renkli kordon sayesinde antrenman rutininize şık bir değişiklik katabilirsiniz. Müşteriler bu şık kordon modeline uyumlu akıllı saatlerinden aldıkları bilgilerle fitness ve aktivite seviyelerini izler, yürüme mesafelerini takip eder ve yakılan kaloriyi hesaplarlar. Belirlediğiniz günlük egzersiz hedeflerine ulaşarak dilediğiniz sağlıklı yaşam tarzı için bir başlangıç yaparken, Mi Band akıllı bilekliklerinizin lila renkli saat kordonuyla da tarzınızı vurgulayabilirsiniz. Trendyol ayrıcalığıyla Pars Online Xiaomi Mi Band 4/3 akıllı bileklik kordon antialerjik silikon lila yorumlarından yararlanabilir, ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.