Parti Çocuk Denizci Masa Süslemesi Paketi Standart Set

979,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Parti Çocuk Denizci Masa Süslemesi Paketi Standart Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Parti Çocuk Satıcı Ünvanı: HAKAN YELİS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2026749345200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470324720
    Bu ürün Parti Çocuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Doğum Günü Parti Seti - Kişiye Özel Doğum Günü Standart Parti Süsleri Ürün görsel amaçlıdır, her yaş çocuk için uygulanabilir. Çocuğunuzun resim ve isim bilgileriyle örnek modele uygulanacaktır. Ürün Markası: Parti Çocuk Doğum Günü Parti Malzemeleri Özellikleri Ürünü satın aldıktan sonra sizinle ilgilenecek grafiker sizden resim ve isim bilgilerinizi isteyecektir. Parti seti tasarım yapıldıktan sonra size gönderilecek ve onayınızdan sonra baskıya geçilecektir. Ürünlerimiz kişiye özel üretildiği için ve onay alındığı için kesinlikle iadesi yoktur. Bilgisayar, tablet veya telefon ekranlarında görünen tasarımdaki renkler ile basılı üründeki tonlama farklılık gösterebilir bu tip şikayetlerde ürün iadesi alınmamaktadır. Kişi Sayısı Seçtiğinizde 14 adet olan ürünlerimiz seçtiğiniz kişi sayısı kadar olacaktır. 50cm x 70 cm Parti Seti Branda Afiş Yüksek çözünürlükte ve kaliteli parti malzemesi pankart afiş baskısıdır. Kişiye özel doğum günü pankart kaliteli ve canlı renklerden oluşmaktadır. 14 Adet Karton Parti Tabak Kişiye özel etiketli doğum günü parti tabaklar tek renk karton veya plastiktir. Üzerinde 8,5 cm çapında fotoğraflı etiket bulunmaktadır. 14 Adet Karton Parti Bardak Etiketli doğum günü parti bardaklar tek renk karton veya plastiktir. Üzerinde 5 cm çapında fotoğraflı etiket bulunmaktadır. Yüksekliği 8 cm’dir. 14 Adet Parti Malzemesi Plastik Çatal &amp
  • Bıçak Çatal ve Bıçak tek renk ve plastiktir. 14 Adet Parti Malzemesi Peçete Peçete tek renktir. 10 Adet Parti Malzeme Balon Özel günlerinizde, dış yada iç mekanları süslemek için kullanabileceğiniz tek renktir. 1 Adet Cup Cake Standı Misafirleriniz için hazırladığınız kekleri ve ya cupcakeleri servis yapabileceğiniz karton stand. Yüksekliği 32 cm’dir. 3 Katlıdır. İsme Özel Flama veya Harf Bayrak İsme özel doğum günü bayrak takımı. Setinizin tasarımına uygun bir bayrağın ölçüsü 10,5 cm x 15,5 cm dikdörtgen 300 gr. kalın kağıda basılarak ipe dizilmiş şekilde gönderilir. 14 Adet Kişiye Özel Doğum Günü Magnet Misafirlerinize hediye etmek için kişiye özel isim ve resimli magnet 9x6 cm ölçülerinde 0.5mm kalınlığındadır selefon kaplı ve aşınmaya dayanıklıdır. Teslimat Süresi Siparişiniz, Sipariş verildiği andan itibaren sıraya alınır ve üretime başlanır. Özel bir tarih belirtmiş iseniz, belirttiğiniz tarihte adresinizde olacak şekilde ürün hazırlanır ve maksimum 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Teslimat Bilgileri: Dikkat! Ürünlerimizin hepsi sağlam ve çalışır vaziyette kargolanmaktadır. Onayınızdan sonra üretim yapıldığı için kesinlikle iadesi yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver