Genel Markalar Team Bride + Bride Geçici Dövme (7+1 Adet)

45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
66,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Team Bride + Bride Geçici Dövme (7+1 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GözdeParti Satıcı Ünvanı: TEVFİK TEMİZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5030208525000001 Vergi Kimlik Numarası: 8380449305
    Bu ürün GözdeParti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Su transferli geçici dövme.
  • Bir pakette görseldeki kadar geçici dövme bulunur.
  • 1 Adet Bride
  • 7 Adet Team Bride Bulunur.
Geri Bildirim Ver

PartiDenizim Team Bride + Bride 7 + 1 Adet Geçici Dövme

Partidenizim bride+ team bride 7+1 adet geçici dövme gelinin ve gelinin arkadaşlarının kutlamalarında kullanabilecekleri ışıltılı bir geçici dövmedir. Bekarlığa veda partilerine ve kınalara oldukça hoş bir görünüm katar. Bu dövme seti dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Gelinin uygulayacağı dövme, diğerlerinden farklıdır. Diğer dövmeler ise aynı tasarıma sahiptir. Dövmenin büyüklüğü el üzerine, bilek içine veya omuza uygulamak için uygundur. Bu geçici dövmenin uygulaması oldukça kolaydır. Cilt üzerinde herhangi bir tahriş yaratmaz. Cilde zararlı herhangi bir madde içermez.

  • Set, 1 adet gelin ve 7 adet arkadaş dövmesi içerir.
  • 7 adet arkadaş dövmesinin tasarımı aynıdır.
  • Dövmelerin hepsi ışıltılıdır ve gold renklidir.

Partidenizim Bride+ Team Bride Geçici Dövme Özellikleri Nelerdir?

Partidenizim Bride+ Team Bride Geçici Dövme Özellikleri Nelerdir?

Geçici dövmeler kısa süreliğine cilde uygulanan, pratik dövmelerdir. Bu dövmelerde önceden hazırlanmış desenler doğal renklendiricilerle işlenir. Yapışkanlık özelliği ise doğal reçineler kullanılarak elde edilir. Ardından bu tasarımlar özel transfer baskı kağıtlarına işlenir. Dövmelerin cilt üzerine uygulanması ise su transferi ile sağlanır. Partidenizim bride+ team bride 7+1 adet geçici dövme seti de doğal malzemelerle üretilmiş geçici dövme setidir. Doğal boyaların doğal reçine ile cilt üzerinde kalabilmesini sağlar. Cilde zararlı hiçbir madde içermez. Cilt üzerinde kaldığı gün boyunca cildi tahriş etmez, kızarıklık ve kaşıntı yapmaz. Bu geçici dövme su ile cilde uygulanır. Cilt üzerine uygulaması oldukça kolaydır. Uygulandıktan sonra cilt üzerinde parlak ve canlı bir görünüme sahip olur. Gün içerisinde varlığını hissettirmez, yapış yapış bir his oluşturmaz.

Team Bride Geçici Dövmenin Kalıcılığı Yüksek midir?

Bekarlığa veda, kına, düğün gibi ortamlarda kullanılacak bu ürünün kalıcı olması önemlidir. Özellikle bu tip etkinliklerde fiziksel aktivite fazla olacağından bu dövmenin kaliteli olması arzu edilir. Partidenizim bride+ team bride geçici dövme kalıcılığı yüksek bir üründür. Uygulandıktan sonra dökülme veya soyulma yapmaz. Bu ürün genellikle eller üzerine uygulanır. Eller suyla fazla temas eder ve sürekli hareket halindedir. Fiziksel aktivite ve suyla temasa rağmen bu ürün yüksek kalıcılık sunar. Sabah hazırlanırken uyguladığınız bu ürün, partiden sonra fotoğraf çekilirken bile parıl parıl parlamaya devam edecektir. Ürünün çıkması kullanıma bağlı olsa da ortalama olarak birkaç gün içerisinde kendiliğinden yok olur. Bu özelliği sayesinde işe/okula giden kişiler sıkıntı yaşamaz. Elde kaldığı süre boyunca hiçbir rahatsızlık vermez.

Partidenizim Bride+ 7+1 Team Bride Geçici Dövme Kullanımı Nasıldır?

Partidenizim bride+ team bride 7+1 adet geçici dövme yorumlarında da görüleceği üzere ürünün uygulaması oldukça kolaydır. Ürünü uygulamak için yardıma ihtiyacınız yoktur. Uygulama yapmak için öncelikle dövmeyi uygulayacağınız yeri temizleyin. Ardından dövmeyi yerleştirin ve su ile ıslatın. Birkaç dakika boyunca bekleyin. Beklerken uyguladığınız bölgenin sabit kalması önemlidir. Ardından ürünün üzerindeki jelatini yavaşça kaldırın. Dövmeniz kullanıma hazırdır. Bu adımları takip ederek uyguladığınız geçici dövme en iyi sonucu verecektir. Ürün, kullanım boyunca dağılma veya soyulma yapmaz. Kına ve düğün gibi etkinliklerinizde kullanımı oldukça keyiflidir. Parıltılı görüntüsüyle ortaya çok hoş fotoğraflar çıkacaktır. Partidenizim bride+ team bride 7+1 adet geçici dövme fiyatını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Bekarlığa veda partilerine, kına gecelerine farklı bir hava katmak, eğlenceli fotoğraflar elde etmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber uygulayacağınız bu ürün unutulmaz bir gece yaşamanızı sağlayacaktır.