Partifabrik Doğum Günü 1 Yaş Ponponlu Parti Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Partifabrik Doğum Günü 1 Yaş Ponponlu Parti Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Doğum Günü 1 Yaş Ponponlu Parti Seti Paket İçi Miktarı: 2 Adet Gold Yıldız Folyo Balon (40 cm) 2 Adet Fuşya Yıldız Folyo Balon 5 Adet Fuşya metalik Renk Lateks Balon (30 cm) 5 Adet Toz Pembe Metalik Renk Lateks Balon ( 30 cm) 5 Adet Beyaz Renk Lateks Balon (30 cm) 1 Adet 80 cm gold 1 rakam balon 2 adet pembe ponpon 30 cm 2 adet açık sarı ponpon 30 cm 2 adet kraft renk ponpon 30 cm Paket İçerisindeki Ürünler Hakkında
  • 40 cm Yıldız folyo balonlar helyum dolumu yapıldığında uçma özelliğine sahiptir.80 cm rakam 1 folyo balon normal hava ve helyum ile şişirilmeye uygundur.Helyum dolumu yapıldığında uçar .Paket içerisinden çıkan şişirme aparatı ile folyo balonları kolaylıkla şişirebilirsiniz.Folyo balonlar şişirilmeden kargoya verilmektedir.Ürünün orjinal fotoğrafıdır.Lateks balonlar helyum dolumu yapıldığında uçar. Not:Ürün içeriği bölümündeki belirtilen detaylar dışındaki resimde görünen aksesuarlar fiyata dahil değildir. Parti editörlerimiz tarafından hazırlanan uygun fiyatlı ve kaliteli parti setleri ile konsept parti hazırlıkları çok daha kolay! Tek yapmanız gereken satın aldığınız parti setini, paketinden çıkartarak parti masasının üzerine yerleştirmek olacak. Bu kolay kullanımlı parti setini satın alarak hem zamandan, hem fiyattan tasarruf etmiş olursunuz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver