PAŞABAHÇE F&D 6'lı Nude Beykoz Çay Tabağı P68057

394,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PAŞABAHÇE F&D 6'lı Nude Beykoz Çay Tabağı P68057

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VERKFİ Satıcı Ünvanı: YUSUF ÇİFTÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2550235788
    Bu ürün VERKFİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çap: 110 mm Ürün
  • parlaklık, yüksek transparanlık, yüksek kırılma direnci, üstün tını ve berrak ses özelliklerine sahip kristal camdan üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Çay Tabağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 12 x 12
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe F&D 6'lı Superior Beykoz Çay Tabağı P68057

Paşabahçe F&D 6'lı Superior Beykoz çay tabağı çay keyfi yaparken size eşlik eden yardımcı bir araçtır. Markanın Beykoz serisinden olan ürün 6 parçadan oluşur. Özellikle evlilik hazırlığı yapan çiftler tarafından sıklıkla tercih edilen seri, abartıdan uzak zarif tasarımıyla değişik zevklere hitap etmeyi başarır. Şeffaf kristal camdan üretilmiş olan set eşsiz bir parlaklığa sahiptir ve aynı zamanda kırılmalara karşı dirençlidir. Bu özelliği ile kolay kolay kırılmaz ve uzun ömürlü bir kullanım deneyimi yaşatır. Model bulaşık makinesinde de yıkanabilir. Paşabahçe Beykoz çay tabağı zarif tasarımının yanı sıra 110 milimetre çapı ile her bardakla kullanılabilir. Dayanıklı malzemesi, zevkli tasarımı ve ideal boyutu ile kurtarıcı olan seti dilediğiniz bardakla kullanabilir, kahvaltı ve sunumlarınıza şıklık katabilirsiniz.

  • Parlak görünüm
  • Yüksek kırılma direnci
  • Şeffaf yapı

Paşabahçe Superior Beykoz Çay Tabağı Özellikleri

Paşabahçe Superior Beykoz Çay Tabağı Özellikleri

Paşabahçe Superior Beykoz çay tabağı kristal camdan üretilmiştir ve şeffaf bir yapıya sahiptir. Hem evde hem de restoran ve otel gibi alanlarda kullanıma uygun olan ürün, abartısız tasarımı ile servisleri başarılı bir şekilde tamamlar. Ürün, bardağı dengeli bir şekilde taşıyan çapa ve tasarıma sahiptir. Bu özelliği ayrıca bardağın elde kolay tutulmasını da sağlayarak içimin keyifle yapılmasına imkan tanır. Üretiminde kullanılan malzeme kalitesi hem uzun ömürlü bir kullanımı sağlar hem de tabakların bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanmasını mümkün kılar. Zarif tasarımı ile de dikkat çeken set, tercih edilen her bardak ve sunum tabağı ile kombinlenebilir ve sunumlara şıklık kazandırabilir. Kahvaltı ya da özel konuklarınıza sunumlar için farklılık arayışınıza yanıt veren seti tercih ederek mutfağınıza şık bir parça ekleyebilirsiniz.

Cazip Paşabahçe F&D 6’lı Superior Beykoz Çay Tabağı Fiyatı

Cazip Paşabahçe F&D 6’lı Superior Beykoz Çay Tabağı Fiyatı

Paşabahçe çay tabağı malzeme kalitesi ile müşterilere çeşitli avantajlar sağlar. Kırılmalara, çizilme ve darbelere karşı dirençli kristal camdan üretilmiş olan set, bu bakımdan uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Ancak bu özel parçanın çay keyfi ve sunumlara eşlik etmesi için özenle kullanılması tavsiye edilir. Ürünün müşteri yorum ve değerlendirmelerinde vurgulanan bir diğer avantajı da şık bir duruş sergileyen tasarımıdır. Bu özelliği ile çeyizlerin gözde parçalarından biri olarak tercih edilen set, hem günlük kullanıma hem de misafir sunumlarına uygundur. Kristal camdan üretilmiş olmasına rağmen ağır olmayan setin tabakları bu özelliği ile içme deneyimini de kolaylaştırır. Paşabahçe F&D 6'lı Superior Beykoz çay tabağı fiyatı ve kalitesi ile günlük kullanımın yanında ideal bir ev hediyesi olarak da satın alınabilecek bir ürün olarak tercih edilebilir.

Paşabahçe Superior Beykoz Çay Tabağı Yorumları

Paşabahçe Superior Beykoz Çay Tabağı Yorumları

Paşabahçe F&D 6'lı Superior Beykoz çay tabağı fiyatı yorumları ile değerlendirildiğinde avantajlı bir üründür. Kalitesi ve tasarımı ile ideal bir performans sergileyen Beykoz çay tabağı ulaşılabilir bir fiyat aralığına sahiptir. Genellikle günlük kullanım ve çeyizler için tercih edilen ürünü müşteriler 2’li set halinde tercih ederek kalabalık misafir sunumlarını tamamlar. Siz de ürünün kalitesi ve tasarımını beğendiyseniz seti 2 adet olacak şekilde satın alarak aniden gelen kabalık konuklarınızı eksiksiz bir şekilde ağırlayabilirsiniz. Ürünü satın almadan hemen önce müşteri yorum ve değerlendirmelerine göz atarak ürünün kalitesi, görselliği, boyutu ve performansı hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz. Zarif görünümüyle beğeni toplayan ve sofralarınızda keyifli içim zevkini yaşatan Paşabahçe F&D 6'lı Beykoz setini Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.