Paşabahçe 4'lü Tımeless Ayaklı Bardak

298 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 4'lü Tımeless Ayaklı Bardak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOĞANAY ZÜCCACİYE AVM Satıcı Ünvanı: ZEYNEP VE SERAP DOĞANAY ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3070159384
    Bu ürün DOĞANAY ZÜCCACİYE AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #Özel Ürün
  • Hacim: 320 Cc
  • Yükseklik: 151 mm
  • Ağız Çapı: 87.5 mm
  • Taban Çapı: 75 Mm
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir.Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.
  • Bu butikte indirim kuponları/kodları geçerli değildir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 200 - 399 cc
  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 4 Parça
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 4'lü Timeless Ayaklı Bardak

Ayaklı bardaklar yani kadehler; alkollü içecekler tüketmek için sıklıkla kullanılan şık tasarımlı ve kullanışlı ürünlerdir. Paşabahçe 4'lü Timeless ayaklı bardak P51648-1083737; Timeless koleksiyonuna ait, kristal cam tasarımlı ayaklı kadeh tipi ile karşınıza çıkar. 320 cc kapasiteye sahip 4 adet bardaktan oluşan bu seti; özel akşam yemeği davetlerinde, kutlamalarda, partilerde ya da günlük hayatınızda kullanabilirsiniz. Kullanım sonrasında bulaşık makinesinde yıkayarak temizliğini son derece kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ürün, 151 mm yüksekliğe sahiptir. 87,5 mm ağız genişliği ile şarap gibi alkollü içeceklerin yanı sıra dondurma ve smoothie servisi yapmaya da uygundur. Paşabahçe Timeless ayaklı bardak seti, sade bir şıklıkla masalarınızı süsler. Siz de içeceklerinizden lezzet almanın keyfini sürebilirsiniz. Dilerseniz bu modeli, sevdiğiniz kişilere hediye de edebilirsiniz.

  • Renksiz ve parlak görünüm
  • Kaliteli cam malzeme
  • Kristal kesim desenli

Paşabahçe 4'lü Timeless Ayaklı Bardak Özellikleri

Paşabahçe 4'lü Timeless Ayaklı Bardak Özellikleri

Kadehler, şık tasarımlarının yanı sıra içim keyfini de artırır. Bu özellikleri sayesinde bazı içecek türleri için özellikle tercih edilen kullanışlı ürünler olarak öne çıkar. Ayaklı yapısıyla vücut ısısının içecekle olan temasını önler. Böylece içeceğinizin istediğiniz sıcaklıkta kalmasını sağlamaya yardımcı olur. Kadehi tutarken, uzun kısmından kavradığınız takdirde elinizin sıcaklığı ile içeceğiniz, soğukluğunu kaybetmez. Dilerseniz dondurma koymayı tercih edebileceğiniz Paşabahçe 4'lü Timeless ayaklı bardaklar elinizin sıcaklığından etkilenmeyerek dondurmanızı serin tutmaya yarar. Kırmızı veya beyaz şarap tüketirken de sıkça tercih edilen bu model, şarabın içmek için uygun sıcaklığını kaybetmemesine yardımcı olur. Ayrıca uzun ve aşağı doğru daralan yapısı sayesinde, şarabın tortulara zemine çökerek lezzetini artırır. Timeless ayaklı bardaklar ile sunum yaparken ekstra süslemeye ihtiyaç duymazsınız. Beğeni kazanan bu modelle masanıza şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Paşabahçe Timeless Ayaklı Bardak Avantajları

Paşabahçe Timeless Ayaklı Bardak Avantajları

Paşabahçe 4 lü bardaklar, son derece kaliteli ve sağlam camdan üretilir. Kristal kesme uygulanarak süslenen ürün, kalın ve ağır yapıdadır. Özellikle bu tip bardak kullanmayı sevenler için oldukça ideal bir tasarımdır. Yemek masalarında gösterişli görünümleri sayesinde göze çarpan bu ürünleri kullanırken, onlarla uyumlu tabaklar ve bardaklar seçmek sofranızı daha zengin göstermeye yardımcı olur. Bu model; renksiz, sade ve şık görünüşleriyle masanızı süsler. Onlarla uyumlu bir masa örtüsü, çiçek ya da minik taş gibi malzemeler, bardakların kristal yapısı ile birbirini dengeler. Bardaklarınız kullanım sonrasında son derece kolay ve pratik bir şekilde temizlenir. Ürün, bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Paşabahçe 4'lü Timeless ayaklı bardak kullananların kullanım tercihleri, deneyimleri ve üründen memnun kalmaları ile ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak kararınızı verebilirsiniz.

Paşabahçe 4'lü Timeless Ayaklı Bardak Fiyatları ve Yorumları

Paşabahçe 4'lü Timeless Ayaklı Bardak Fiyatları

Paşabahçe 4'lü timeless ayaklı bardak fiyatları set olarak karşınıza çıktığı için avantajlı fiyatlara sahiptir. Kadehler, şık görüntüleri sayesinde sadece yemek masalarınızı değil aynı zamanda bardaklarınızı kullanmadığınız zamanlarda da vitrinleri süsler. Ürünü koyduğunuz vitrinlerde hoş bir ambiyans oluşturarak dekorasyonunuza renk katar. Sofralarda zengin duruşu ve parlak görünümüyle dikkat çeken bardakları, diğer eşyalarla uyumlu bir şekilde dizerek masanızı düzenleyebilirsiniz. Kullanım sonrasında makinede yıkayarak temizlenebilen ürünü, parlaklıklarını kaybetmeden yıllarca güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca ilk günkü görüntüsünü korumak için makinenize koyduğunuz deterjan ve parlatıcı da önemli bir rol oynar. Paşabahçe 4'lü Timeless ayaklı bardak yorumları, fikir verme açısından önemlidir. Dilerseniz satın almadan önce ürün yorumlarını da okuyabilirsiniz. Bu sayede modele dair fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla bu modeli hem cazip rakamlarla hem de kolay şekilde satın alabilirsiniz.