1
Kase kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Paşabahçe 4 Parça Arda Türkmen Hazırlık Seti

390 TL
(97,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
419,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 4 Parça Arda Türkmen Hazırlık Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erdilhomecom Satıcı Ünvanı: ERDİL APRE İŞLETMESİ VE TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0347005275900013 Vergi Kimlik Numarası: 3470052759
    Bu ürün erdilhomecom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çoğu satıcı parça parça set oluşturmaktadır. Ürünümüz kendi kutusuyla gönderilmektedir. Paşabahçe 4 parça arda türkmen hazırlık setiyemek hazırlarken en fazla ihtiyaç duyulan mutfak gereçlerinden dördü, türkiye’nin iki “mutfak” uzmanının işbirliğiyle size sunuluyor: Ekranların sevilen yüzü, ünlü şef arda türkmen ve türkiye’nin önde gelen güvenilir markalarından paşabahçe. Mutfağınıza geçtiniz ve hevesle yemek tarifini uygulamaya başladınız. Tam ihtiyacınız olan kâseleri bulamıyorsunuz. Biri yeterince derin değil, birinin malzemesi çok da sağlıklı sayılmaz. Bu noktada bu pratik, faydalı, özel set hayatınızı kolaylaştırıyor.paşabahçe 4 parça arda türkmen hazırlık seti nelerden oluşuyor ?arda türkmen’in tercihleri ve yol göstericiliği ile paşabahçe tarafından hazırlanan set :ürün içeriği26 cm. Çapında ağız genişliğine sahip çukur kase21,5 cm çapında ağız genişliğine sahip çukur kase17 cm çapında ağız genişliğine sahip çukur kasepaşabahçe’nin ölçü cam bardağından oluşuyor.bu sete neden sahip olmalısınız?“doğru malzemeler ile yemek yapıyorum” hissi size güven verecek, sizi motive edecek. Size sadece, yaratıcılığınızı ve elinizin lezzetini eklemek kalacak.yemeklerinizi en sağlıklı malzeme olan “cam” kaseler ile hazırlamış olacaksınız.bu oldukça faydalı set, belki de arda türkmen takipçisi arkadaşınıza vereceğiniz harika bir hediye olacak.siz arda türkmen’in milyonlarca takipçisinden biriyseniz, onun yemek hazırlarken sıklıkla kullandığı ve onun seçtiği malzemelerle yemek yapıyor olmaktan mutluluk duyacaksınız. onun tariflerine ise, kendisinin önerdiği ölçü ve hazırlama kaplarını kullandığınız için tamı tamına uyabilmiş olacaksınız. kaseler ısıya dayanıklı oldukları için fırında kullanılabilirler, böylece dilerseniz kaselerinizle yemeğinizi hazırlayabilecek, pişirebilecek hatta servis edebileceksiniz. kaselerinizi yemek hazırlarken kullanmadığınız zamanlarda kahvaltılık gevrek, çorba, yoğurt, salata gibi sıklıkla tüketeceğiniz ürünlerin servisi için kullanabilirsiniz.evinizin kendine güvenli şefi olmanız için, şık tasarımıyla da mutfağınızı süsleyecek yardımcılarınızı yani arda türkmen paşabahçe hazırlık setinizi bir an önce edinmelisi

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 1000 cc +
  • Ürün Tipi Salata Kasesi
  • Parça Sayısı 5 Parça
  • Boyut/Ebat 21 cm
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Arda Türkmen Seti 4 Parça

şabahçe Arda Türkmen Hazırlık Seti 4 parça mutfak gerecini içerir. Ürün oldukça kullanışlı olmasıyla beğeni kazanmaktadır. Bu seti mutfağınızda birçok farklı işlevde kullanabilmeniz mümkündür. Paşabahçe Arda Türkmen Hazırlık Seti 3 boy ateşe dayanıklı kase ve 1 ölçü bardağından oluşur. Paşabahçe Arda Türkmen Hazırlık Seti'nin kasesi hem hazırlık aşamasında hem de fırında kullanılabilir.

 
  • Kullanışlı parçalar
  • Dayanıklı cam malzemeden üretim
  • Ergonomik tasarım

Her Beğeniye Göre Paşabahçe Arda Türkmen Hazırlık Seti 4 Parça

Her Beğeniye Göre Paşabahçe Arda Türkmen Hazırlık Seti 4 Parça

Arda Türkmen Paşabahçe Hazırlık Seti sahip olduğu özellikler sayesinde mutfakta rahat bir şekilde yemek hazırlamaya yardımcı olur. Paşabahçe, Arda Türkmen'in özel olarak seçtiği ve kendi tariflerini hazırlarken de kullandığı bir settir. Paşabahçe Hazırlık Seti, Lezzet Hazırlama Seti olarak da bilinir. Arda Türkmen ve Paşabahçe ortaklığında hazırlanan Hazırlık Seti 900cc, 1900cc ve 3000cc olmak üzere 3 farklı boyda kaseden oluşur. Bu 3 kase her türlü yemeği hazırlamak için kullanılabilir. Paşabahçe Arda Türkmen Seti içerisinde ölçü kabı, sizlerin tarif yapmasına yardımcı olur. Arda Türkmen dispenserin tabakları ve ölçü kapları bulaşık makinesinde yıkanabilir. Paşabahçe Arda Türkmen Hazırlık Seti'nin kasesi mikrodalga fırınlarda ve elektrikli fırınlarda kullanıma uygun değildir. Hazırlık Kiti içeriğinde; 17 cm çok amaçlı kase, 21,5 cm çok amaçlı kase, 26 cm çok amaçlı kase ve 1 ölçü kabı yer almaktadır.

 

Paşabahçe Arda Türkmen Hazırlık Seti 4 Parça Yorumları

Paşabahçe Arda Türkmen Hazırlık Seti 4 Parça Yorumları

Paşabahçe’de yer alan Arda Türkmen hazırlık seti ile kolay bir şekilde yemek yapabilirsiniz. Paşabahçe Hazırlık Seti yorumları ve önerilerini inceleyebilirsiniz. Paşabahçe Arda Türkmen Hazırlık seti satın alan kullanıcılar ürünün fonksiyonelliğini öne çıkarıyor. Birçok parçadan oluşan ürün hem tuzlu hem de tatlı yiyeceklerin sunumunda tercih edilebiliyor. Bazı kullanıcılar ise üründen 2 adet alıp 8’li bir set haline getiriyor. Paşabahçe Hazırlık Seti ürününü çeyiz alışverişinde kullananlar da azımsanmayacak derecede. Paşabahçe Arda Türkmen Hazırlık Seti incelemelerini okuyarak ürün ve marka hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Yapılan yorumlar ile ürünün beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını öğrenebilirsiniz.

 

Her Bütçeye Uygun Paşabahçe Arda Türkmen Hazırlık Seti 4 Parça

Her Bütçeye Uygun Paşabahçe Arda Türkmen Hazırlık Seti 4 Parça

Şık görünümü, temizleme kolaylığı ve kompakt tasarımı ile bu set adeta mutfağınızın vazgeçilmez, yardımcı bir parçası haline gelecek. Bu ürünleri dilerseniz salata kasesi olarak da kullanabilirsiniz. Paşabahçe Arda Türkmen Hazırlık Seti alanında uzman bir ekip tarafından tasarlanmaktadır. Trendyol’dan beğenilerinize uygun olan Paşabahçe Arda Türkmen Seti’ne hızlı bir şekilde sahip olabilmeniz mümkün. Dilerseniz ürünün indirim ve kampanya dönemlerini takip ederek avantajlı fiyat seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.