Paşabahçe 6'lı Borcam Krem Karamel Kabı Fma07086 P59116-1092748

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 6'lı Borcam Krem Karamel Kabı Fma07086 P59116-1092748

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adasya Home Satıcı Ünvanı: ADASYA HOME ZÜCCACİYE E-TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007150252900001 Vergi Kimlik Numarası: 0071502529
    Bu ürün Adasya Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe Arda Türkmen krem karamel sufle kabıyla lezzetli tatlılar yapmaya ne dersin?Set içeriği 130 cc 6 adet sufle kabıdır. Yükseklik: 65 mm Ağız çapı 70 mm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 6'lı Borcam Krem Karamel Kabı

Krem karamel kapları, tatlı yapımı ve sunumu için üretilen ısıya dayanıklı cam gereçlerdir. Tatlının şık görünüm sağlaması amacıyla cam kapta sunumu yapılabilir. Paşabahçe 6'lı borcam krem karamel kabı FMA07086 P59116-1092748 özel bir tasarımla üretilir. Bu ürün müşterilerine kullanım rahatlığını ve kaliteyi bir arada sunar. Paşabahçe 6'lı borcam krem karamel kabı FMA07086 modelinin yüksekliği 6.5 cm, çapı 7 cm, hacmi ise 130 CC’dir. Ürünü kullanırken herkes tarafından bilinen şekli elde edebilir, tatlının şerbetinin her noktaya ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bu cam kaplar sadece bu tatlı için değil sufle yapımında da kullanılabilir. Ürün 6'lı set olarak sunulur ve yüksek ısılara dayanıklıdır. Siz de sevdiklerinize ve misafirlere tatlılarınızı şık şekilde sunmak için bu seti tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli cam tasarım
  • Isıya dayanıklı materyal
  • Şık sunum kalıbı

Paşabahçe Güvencesiyle Kaliteli Krem Karamel Kabı

Paşabahçe Güvencesiyle Kaliteli Krem Karamel Kabı

Krem karamel ısıyla direk temas eden bir gıda olması nedeniyle tatlının yapımında sıcağa dayanıklı borcam kaplar tercih edilir. Borcamın üretim aşamasında borik asit kullanılır. Borik asit, ısıyla kısa sürede genleşen ürünün sıcağa dayanıklı yapıda olmasını sağlar. Böylece ürün fırında kullanım için uygun hale gelir. Bu nedenle krem karamel ve sufle gibi tatlılar hazırlanırken borcam kullanılır. Krem karamel kabı Paşabahçe markasının üstün kalitesiyle sunulduğu için fırın kullanımına dayanıklıdır. Kullanılan cam madde ısı ile hazırlanan yiyeceklerin lezzetini koruyabilir. Pişme sırasında gıdadaki tat değişikliklerini önleyebilir. Gıdaya uygun ısı geçişini sağladığı için soğuma sırasında herhangi bir kıvam veya şekil kaybı yaşanmaz. Paşabahçe 6’lı borcam krem karamel kabı ile ihtiyacınıza uygun tatlı setinizi oluşturabilir, sevdiğiniz lezzetli tarifleri gönül rahatlığıyla yapabilir, kaliteli ve etkileyici sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Lezzetli Sunumlar İçin Krem Karamel Kabı Avantajları

Lezzetli Sunumlar İçin Krem Karamel Kabı Avantajları

Yiyeceklerin lezzeti kadar görünüşü de önemlidir. Görsellik, yemeğin pişirildiği kaplardan sunulduğu kaselere kadar ön plana çıkarılabilir. Bu ürün ile göz alıcı sunumlara imza atabilirsiniz. Arkadaş ortamlarında veya aile ile yemekten sonra ikram edilebilecek bu tatlıyı görsel bir şölen haline getirebilirsiniz. Ürünü sadece tatlılar için değil, tuzlu yiyeceklerde de kullanabilirsiniz. Bu ürün kaliteli camlarla tasarlanır ve pişirme esnasında yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklılık özelliği gösterir. Hijyen ve teknolojiyi bir araya getiren Paşabahçe krem karamel kabı mutfaklarda pratiklik kazandırır. Şık görünüme ve ısıya dayanıklı olma özelliğine sahip Paşabahçe 6'lı borcam krem karamel kabı fiyatları ürün ebatına, adetine ve kalitesine göre belirlenir. Setin kullanım alanları düşünüldüğü zaman fiyatının uygun bir aralıkta olduğu söylenebilir. borcam krem karamel kabı setini kullanarak lezzetli tariflerinizle şık sunumlar yapabilirsiniz.

6’lı Paşabahçe Borcam Karamel Kabı Kullananlar

6’lı Paşabahçe Borcam Karamel Kabı Kullananlar

Lezzetli tatlılar hazırlamanız için tasarlanan bu set, Paşabahçe tarafından son teknoloji kullanılarak üretilir. Bu ürünü yalnız kendiniz için değil, sevdikleriniz için bir hediye olarak da tercih edebilirsiniz. Yeni evlenen arkadaşlarınıza ya da şık sunumlar yapmayı seven dostlarınıza sürpriz olarak bu takımı verebilirsiniz. Isıya dayanıklı cam ürünler sıklıkla tercih edilir. Bu ürün her bütçeye hitap eden fiyat aralığına sahiptir. Mutfağında ve sofralarında farklılık arayanlara hitap eden bu set, ölçüleri özelinde uygun fiyat seçenekleri sunar. Borcam kase ürünleri müşteriler tarafından detaylı olarak incelenir. Paşabahçe 6’lı borcam krem karamel kabı yorumları ve değerlendirmelerinde cam ürünlerin sağlık açısından zararlı olmadığı vurgulanır. Paşabahçe 6’lı borcam krem karamel kabı kullananlar tarafından bu yönde tavsiyeler sunulur. Trendyol’un avantajlı kampanya fiyatlarından faydalanarak siz de bu seti satın alabilirsiniz.