Paşabahçe Diamond Kahve Yanı Su Bardağı 6'lı

309,99 TL
(51,67 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
125 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
366,85 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Diamond Kahve Yanı Su Bardağı 6'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Silver-cook Satıcı Ünvanı: SERKAN ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4047489521400001 Vergi Kimlik Numarası: 0670595918
    Bu ürün Silver-cook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe Diamond kahve yanı su bardağı ile kahve saatlerinize şık bir hava katabilirsiniz. 6 adet su bardağına sahip set ile misafirlerinize hoş sunumlar yapabilir ve beğenilerini kazanabilirsiniz.Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan Türk kahvesi, mutfakların vazgeçilmezi konumundadır ve hemen hemen her misafire ikram edilir. Bu ritüeli farklı ve anlamlı kılan ise kahvenizi nasıl ikram ettiğinizdir. Özenle hazırlanmış kahve sunumları ile misafirlerinize gösterdiğiniz önemi belirtebilirsiniz.Siz de zarif çizgilere ve zamansız tasarıma sahip Paşabahçe Diamond kahve yanı su bardağı ile kahve keyiflerinize şık bir dokunuşta bulunabilirsiniz. Uzun yıllar mutfaklarda yer almaya aday bir bardak seti arıyorsanız, hemen bu 6'lı bardak takımını alışveriş sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Ürün Tipi Su Bardağı
  • Parça Sayısı 6 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 6'lı Diamond Kahve Yanı Bardağı

Kahve, hemen her kişinin zevkle içtiği bir içecektir. Etkisi sebebiyle insanlar tarafından çokça tercih edilen bir içecektir. Ayrıca keyifli dost sohbetlerinin de vazgeçilmez ürünüdür. Bu sebeple sadece bir içecek olarak değil, her gün kefiyle yapılan bir aktivite olarak hayatınızdaki yerini alır. Kahve, yanında genellikle su ile ikram edilir ve sunumuna önem gösterilen bir içecektir. Paşabahçe 6'lı Diamond kahve yanı bardağı zarif tasarımlıdır. Ince bir yapısı olduğundan şık bir görünüme sahiptir. Paşabahçe 6'lı Diamond kahve yanı bardağı FMA04601 P440186 sunumlarınıza zarafet katarken sade ama kibar tasarımıyla bütün fincan takımlarınıza güzel bir uyum sağlar. Gerek günlük kullanımda gerekse misafir sunumlarında yararlanılabilir. Boyutuyla müşterilerin beğenisini toplayan Diamond kahve yanı bardağı isteğe göre rahatlıkla kullanılabilir.

  • Zarif ve şık tasarım
  • Kaliteli parlak mazeme
  • Uygun ebat

Kullanışlı Paşabahçe Diamond Kahve Yanı Bardağı Özellikleri

Kullanışlı Paşabahçe Diamond Kahve Yanı Bardağı Özellikleri

Zihin canlandırıcı etkisi sebebiyle dünyanın her yerinde, hemen her kültürde tüketilen kahve, yaninda su ile ikram edilir ve şık kahve yanı bardakları ile sunum yapılır. Küçük veya büyük olmayan, tam istenilen ebatlardaki Paşabahçe 6'lı kahve yanı su bardağı ince ve parlak yapısı ile sunumlarınıza şıklık katar. Sade dizaynı sayesinde bütün fincanlarla uyumu kolay ve güzeldir. Kibar görünmüyle Paşabahçe Diamond kahve yanı bardağı ikramlarınıza zarafet getirir. Set yüksekliği 11.5 cm, ağız çapı 6.5 cm olan 6 adet bardaktan oluşur. Paşabahçe Diamond kahve yanı su bardağı 6'lı ayaklı bir modeldir. Günlük kullanımlarda tercih edilebileceği gibi çeyiz alışverişlerinde de müşterilerin beğenisini toplar. Modelin ayaklı oluşu ürüne kibar bir görüntü verir. Ayrıca bu tasarımıyla dilerseniz tatlı sunumu yapabilmek için de uygundur.

Şık Tasarımlı Diamond Kahve Yanı Su Bardağı Fiyatları

Şık Tasarımlı Diamond Kahve Yanı Su Bardağı Fiyatları

Mutfaklarda stilinize uygun tercih edeceğiniz eşyalar zevkli sunumlar yapmanıza olanak sağlar. Zevkinize hitap eden araç gereçler ile keyifli vakit geçirmenin yanı sıra, misafirlerinize tarzınızı yansıtan ikramlar yapmanın mutluluğunu da yaşarsınız. Bu model kaliteli malzemeden üretilir. İnce ve zarif bir tasarıma sahip olduğu için tüm sunumlara yakışır. Ayaklı dizaynı görünümüne modern bir şıklık katarken tatlı sunumlarınız için de iyi bir alternatif oluşturur. Ne çok küçük ne de çok büyük olan ideal boyuttaki Paşabahçe 6'lı Diamond kahve yanı su bardağı ile konuklarınıza keyifli sunumlar yapabilirsiniz. Bu modeli şerbet ya da dilediğiniz başka bir içecek için kullanabileceğiniz gibi isterseniz kahvenizi direkt bu bardakta sunabilirsiniz. Paşabahçe 6'lı Diamond kahve yanı bardağı fiyatları ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir ve müşterilerin hizmetine sunulur.

Kaliteli Paşabahçe 6’lı Kahve Yanı Bardağı Yorumları

Kaliteli Paşabahçe 6’lı Kahve Yanı Bardağı Yorumları

Eski çağlardan bu yana Türk kahvesi servislerinde yanında çeşitli zarif bardaklarla su ikramı da yapılır. İkram edilen su, kişinin tercihine ve alışkanlığına göre önce ya da sonra tükettiği bir içecektir. Ancak suyun sunulduğu bardakların şıklığına sunumlarda özem gösterilir. Bu sebeple kaliteli camdan üretilen ve oldukça şık dizayn edilen bu ürün misafirlerinizin beğenisini kazanır. Onlara verilen değerin bir göstergesi olan zarif sunumlar, kahve içmeyi keyifli hale getirir. Bu model ince ve sade yapısıyla fincanlarınızla mükemmel uyum sağlar. Ayaklı oluşu sunum masalarınıza modern bir görünüm kazandırır. Paşabahçe 6'lı Diamond kahve yanı bardağı kullananlar ürünle ilgili olumlu düşüncelerini yorumlarda sıklıkla dile getirirler. Paşabahçe 6'lı Diamond kahve yanı bardağı yorumları ve modelin tüm özelliklerine Trendyol üzerinden ulaşıp ürüne sahip olabilirsiniz.