Paşabahçe 95462 Nude Grace Ayaklı Baton Servis Sunum Tabağı

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 95462 Nude Grace Ayaklı Baton Servis Sunum Tabağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KIRILGAN Satıcı Ünvanı: KAMİL ÖZEN BİLLURİYE TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0494055886334829 Vergi Kimlik Numarası: 4940558863
    Bu ürün KIRILGAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tepsi, evlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz dayanıklı malzemesi ve kristal görünümündeki şık tasarımıyla şimdi sizleri bekliyor. Zarif Tasarım Akrilikle Buluşuyor Tepsi, akrilik malzemesinin getirdiği dayanıklı yapı sayesinde kolay kırılmaz. Uzun süre boyunca kullanılabilir. Aşınmaya karşı yüzeyi dirençlidir. Tepsi modelleri içerisinde şıklık için aynalı tepsi, gümüş tepsi, cam tepsi veya dekoratif tepsi tercih edebilirsiniz. Belki de dayanıklılığı için metal tepsi, bakır tepsi veya çelik tepsi de tercih edebilirsiniz. Ancak akrilik yapısıyla EWs Tepsi size hem dayanıklılığı hem de şıklığı sunuyor. Kalite ve Güvence Tepsi, kaydırmaz yüzeye sahiptir. Böylece sunumlarınızı güven içinde yapabilirsiniz. Kolay temizlenir ve bulaşık makinesine girebilir. Bu da size zaman kazandıracaktır. Kristal parlaklığındadır, ancak kristal kadar kırılgan değildir. Dayanıklılığı ile uzun süre mutfaklarınızda sizin yardımcınız olacak. Depa markasıyla %100 yerli üretim güvencesiyle uygun fiyatlarla alım imkan sunar. Kırılmaz malzemeden üretilmiştir. Evinde küçük çocukları olanlar veya evcil hayvan besleyenler güvenle alıp kullanabilir. Kırılmaz akrilik malzemesiyle tehlike oluşturmaz. Sevdikleriniz güvende kalır. Ölçüler
  • En: 29 cm / Boy: 47 cm / Yükseklik: 4,5 cm / Ağırlık: 0,591 gr Özellikler
  • Akrilikten üretilmiştir.
  • Bulaşık makinesine girebilir.
  • Kristal parlaklığındadır.
  • Kaydırmaz yüzeye sahiptir.
  • Depa Markasıyla %100 yerli üretimdir.
  • Ölçüler
  • En: 29 cm / Boy: 47 cm / Yükseklik: 4,5 cm / Ağırlık: 0,591 gr

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe 95462 Nude Grace Ayaklı Baton Servis Sunum Tabağı

Yapılan sunumlar sofraların şıklığını ve kalitesini artırır. Sunumları şık ve kişiye özgü kılan çeşitli ürünler bulunur. Bu sayede müşteriler, kendi tarzlarına uygun olan parçalar ile sofra hazırlama imkanı elde eder. Çeşitli özellikleri ile dikkat çeken ürünlerden bir tanesi de Paşabahçe 95462 sunum tabağıdır. Sunumlara şık bir dokunuş yapabilmek adına yaygın olarak tercih edilen bu ürün, müşterilerin beğenisi kazanarak sıklıkla kullanılır. Sofraları süsleyen ve kek, pasta gibi çeşitli yiyecekleri rahatlıkla sunmaya imkan sağlayan ürün; şekil bakımından kullanım kolaylığını da beraberinde getirir. Paşabahçe ayaklı sunum tabağı, dikdörtgen bir yapıya sahiptir. Böylelikle sofrada fazla yer kaplamaz. Bu gibi farklılık ve kolaylıkları ile birlikte sağlam yapısıyla da dikkat çeken ürünü temin ederek gerek aile gerekse misafir sofralarında kullanabilirsiniz.

  • Şeffaf renk
  • Ayaklı yapı
  • Dikdörtgen şekil

Avantajlı Kullanımı ile Ayaklı Servis Tabağı

Avantajlı Kullanımı ile Ayaklı Servis Tabağı

Sofraları zengin gösteren ve göze hitap etmesini sağlayan unsur, kullanılan araç gereçlerdir. Tercih edilen tabak ve bardaklar kadar sunumluklar da ayrı bir öneme sahiptir. Müşteri geri dönüşleri, ürünü satın almadan önce dikkatle incelenir. Bununla birlikte yorumlar, kaliteli bir alışveriş deneyimi elde etme noktasında yardımcı olur. Paşabahçe Nude Grace ayaklı baton servis sunum tabağı yorum kısımları, ürünün keyifle kullanıldığını ortaya koyar. Kibar ve zarif ayak kısmı ile sunumlara ayrı bir hava katan Paşabahçe ayaklı servis tabağı, masanın çeşitli alanlarında kullanmak için uygundur. Diğer yiyeceklere ulaşmayı engellememesi, ürünün tercih edilme nedenlerinden biridir. İdeal yüksekliği, müşterilerin sofrada rahat hareket edebilmesine olanak tanır. Bu gibi fırsatları sayesinde müşteriler için ilgi çekici olan ürüne mutfak dolaplarında yer açarak sunum yapmayı eğlenceli ve kolay hale getirebilirsiniz.

Şık Tasarımlı Paşabahçe 95462 Servis Tabağı Özellikleri

Şık Tasarımlı Paşabahçe 95462 Servis Tabağı Özellikleri

Sunum tabağı, misafir sofrası sunumlarının yanı sıra günün farklı zamanlarında tüketilen öğünler için de tercih edilebilir. Kahvaltı sofralarında farklı yiyecekleri servis etmek için de sıklıkla yararlanılan bu ürün, özel günlerde de kullanılır. Paşabahçe 95462 Nude Grace ayaklı baton servis sunum tabağı, özenle hazırlanan pasta ya da ikramlıkları öne çıkarır. Cam ve şeffaf bir renge sahip olan bu ürün, aynı zamanda ayaklı yapısı ile müşterilerden beğeni toplar. Paşabahçe Nude Grace ayaklı baton servis sunum tabağı kullananlar, ürünün gerek boyutu gerekse dikdörtgen şekli ile sunumlara farklılık kattığını öne sürer. Kek ve pasta sunumları için uygun boyutta olan ürüne sofranızda yer açarak şıklığı ve modernliği sunumlarınıza taşıyabilirsiniz. Siz de sofralarınızı özel kılmak ve eğlenerek hazırlık yapmak için bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Ayaklı Servis Tabağı Fiyatı

Bütçenize Uygun Ayaklı Servis Tabağı Fiyatı

Mutfak araç gereçlerinin tercihi sırasında incelenen önemli nokta ürün boyutudur. Hem masalarda hem de mutfak dolaplarından fazla yer kaplamaması için ideal boyuttaki ürünler tercih edilir. Paşabahçe Nude Grace ayaklı baton servis sunum tabağı, 28 x 14 cm ebata ve 10 cm yüksekliğe sahiptir. Buna bağlı olarak, müşterilerin tercih ettikleri ürünlerden biridir. Ürün, transparan ve yüksek kırılma direnci gibi çeşitli özelliklere sahiptir. Ayrıca kalın ve bir o kadar da sağlam olan kristal yapılı camdan tasarlanır. Bu cam, üstün tınının yanı sıra berrak ses özelliğine de sahiptir. Dikkat çeken özellikleri, Paşabahçe Nude Grace ayaklı baton servis sunum tabağı fiyat bakımından belirleyicidir. Parlaklığı ile dikkatleri üzerine çeken bu ürünü Trendyol üzerinden sipariş ederek uzun ömürlü bir kullanım sağlayabilir, sunumlarınıza şıklık katabilirsiniz.