Paşabahçe 97420 Arda Türkmen 3 Lü Olçü Bardağı Seti Fma04348

350 TL
(116,67 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Paşabahçe 97420 Arda Türkmen 3 Lü Olçü Bardağı Seti Fma04348

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO İSTANBUL Satıcı Ünvanı: SERHAN TUNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1869714046600013 Vergi Kimlik Numarası: 8610396203
    Bu ürün TEKNO İSTANBUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü bardaklarının her birinin üzerinde 4 farklı malzeme için ayrı ayrı ölçek bilgileri yer alıyor. Lezzetli yemek tariflerinizi toplam 12 farklı ölçeğe bakarak kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Bardaklarda yer alan ölçekler su, sıvı yağ, krema, süt, un, pirinç, kakao, yoğurt, irmik, galeta unu, toz şeker ve bulgur için özel olarak ayrılmıştır. Bu gıda ürünlerine şekil ve kıvam olarak benzeyen malzemelerin gramaj hesaplama işlemi de de ölçü bardağına dökülerek yapılabiliyor. 3 ADET BARDAK BULUNMAKTADIR SETİN İÇERİSİNDE PAŞABAHÇE KALİTESİ CAM SAĞLIĞI

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
  • Tip Su / Meşrubat Bardağı
Geri Bildirim Ver

Arda Türkmen 3'lü Olçü Bardağı Setiyle Kusursuz Lezzet Oranı

Ölçü bardakları mutfakta yemek, pasta ve börek yapmayı seven kadın ve erkekler tarafından kullanılan ürünlerdir. Farklı üreticiler tarafından üretilebilen ölçü bardakları plastik, cam veya metal olarak piyasa sürülebilirken kullanıcılar tarzlarına ve isteklerine göre farklı yapı malzemelerinden üretilen ürünlere yönelebilir. Renk seçeneklerinin de geniş olması nedeniyle şeffaf veya renkli ürünler satın alınabilir. Mutfak gereçleri arasında yer alan ölçü bardakları farklı model ve tasarımlara sahip olurken ünlü şeflerin ve ustaların kullandığı veya üretimini sağladığı setler sıklıkla tercih edilmektedir. Paşabahçe Arda Türkmen 3'lü ölçü bardağı seti ürünler arasında en fazla dikkat çeken setlerden birisi olurken kullanıcılar Arda şefin ölçü bardaklarını tercih etmektedir. Yemeklerde, pastalarda veya çöreklerde kullanılabilecek ürünler için farklı ebatlara sahip olan ölçü bardakları üzerinde bulunan gramaj miktarları ile kullanıcılara yardımcı olmaktadır.

  • 3’lü Ölçü Bardağı Seti
  • Arda Türkmen Tasarımı
  • Mutfak Gereçleri

Arda Türkmen 3'lü Ölçü Bardağı Seti Özellikleri

Arda Türkmen 3'lü Ölçü Bardağı Seti Özellikleri

Arda Türkmen 3'lü ölçü bardağı katı, sıvı ve tozlar için farklı bardaklardan oluşan 3’lü setlerden oluşmaktadır. Genel olarak katılar için farklı ölçüler ve gramajlar tercih edilirken sıvılar ve tozlar için farklı ölçüler tercih edilmektedir. Yapılacak yemeklerin ölçülerine göre yapılması ürünlerin tat ve dokuları konusunda son derece önemli olurken bir ürünün fazla eklenmesi yemeklerden pastalara, tatlılardan tuzlulara kadar ürünlerin tamamen yapısını ve tadını bozabilmektedir. Mutfak alışkanlıklarını yeni kazananlar ve yeni yemek, pasta, börek ve çörek tariflerini denemek isteyenler için kullanılması tavsiye edilen ölçü bardakları farklı formlarda olabilir. 97420 Arda Türkmen 3 lü ölçü bardağı seti camlardan üretilen bardaklardan oluşmaktadır. Kullanıcılar için farklı toz formdaki malzemeler için farklı ölçüler bardakların üzerinde yer alırken aynı zamanda baskılar ve şekilleri ile şık ürünlerden oluşmaktadır.

Arda Türkmen 3lü Ölçü Bardağı Seti Kullanımı ve Kullananlar

Arda Türkmen 3lü Ölçü Bardağı Seti Kullanımı ve Kullananlar

97424 Arda Türkmen 3 lü ölçü bardağı seti yorumları ve değerlendirmeleri yüksek ürünler arasında yer almaktadır. Kullanıcıların beğeni ile kullandığı ürünler mutfaklarda daha kaliteli ve güzel zamanların geçirmesine olanak sağlarken aynı zamanda da yemek, tatlı ve tuzlu tüm ürünlerin olması gerektiği gibi hazırlanmasına yardımcı olmaktadır. 97422 Arda Türkmen 3 lü ölçü bardağı seti kullanımı son derece rahat olan ürünler tanecikli ve toz yapıda bulunan ürünler için gram kullanmaktadır. Yemeğe veya diğer ürünlere eklenmesi gereken malzemeler için gerekli ölçülerin hesaplanmasına yardımcı olurken sıvılar için mililitre hesabı tercih edilmektedir. Aynı şekilde sıvıların yemek ve diğer ürünlerin içerisine ne kadar eklenmesi gerektiği konusunda yardımcı olan ölçü bardakları yemeklerin tat, doku ve yapılarının doğru olmasına yardımcı olmaktadır.

Arda Türkmen 3lü Ölçü Bardağı Seti Fiyatı

Arda Türkmen 3lü Ölçü Bardağı Seti Fiyatı

97421 Arda Türkmen 3 lü ölçü bardağı seti özellikleri arasında aynı zamanda boyutlar da dikkat çekmektedir. Sıvılar için mililitre hesabı yapılırken toz ve katı malzemeler için gram ölçekleri kullanılmaktadır. 97423 Arda Türkmen 3 lü ölçü bardağı seti kullananlar tarafından büyük ilgi gören ürünler olurken 3 farklı malzeme formu için 3 farklı ürünün set içeriğinde bulunması mutfakta ölçü konusunda eksiksiz olmayı sağlamaktadır. Arda Türkmen tarafından tasarımı yapılan ölçü bardağı uygun fiyatları ile dikkat çekmektedir. 97420 Arda Türkmen 3lü ölçü bardağı seti fiyatı erişilebilir fiyatlardan alıcı bulmalarına karşın kampanya ve indirimler ile daha uygun fiyatlardan satın alınabilir. Kullanıcılar 3’lü set halinde satılan tanecikli, sıvı ve tozlar için dizayn edilen Arda Türkmen ölçü bardak setini mutfaklarında tercih edebilir.